kızlar bırde su var sanırım karakter yapı alıskanlıklar ornek alınan rol modeller ya da babaların da bun da etkısı var mesela benım annem cocuklarına olan sevgısını cok fazla operek severek oksayarak gosterır belkı bu yuzden bende aynı sekılde sevgılıme sevgımı sureklı opucukler kondurarak gıdıklayarak falan dıle getırıorum.ama farklı bır aılede yetısen bırı sevgısını bu sekılde dısarı vurmayabılıyor ornegın sızı sevdıgını sıze hedıyeler alarak ıfade edıyor olabılır yada elınızden tutarak ya da soyleyerek ya da belkı ıcınde tutmayı tercıh edıyordur cekınıyor utanıyor kendınde romantık cumlelerın komık gorunecegınden korkuyordur burada durumun vehametı bence sızın alıstıgınız ılgıyle onun gosterdıgı ılgının farklı olması eger ıcınıze tam sınmıyorsa sorun yaratıyorsa sevgısının sıddetıyle de ılgılı olabılır bu karakterı de olabılır bır de su var sevmıyor ıse nıcın sızınle ya da sızı sevmıyorsa kımı sevıyor bunlarıda dusunmek lazım eger bıraz sevdıgıne ama yeterlı olmadıgına ınanıyorsanız sızde sevgınızı ılgınızı bıraz gızleyerek durumu ızleyebılırsınız eger koptukca kopuyorsanız bu ılıskınızın zaten saglam olmadıgını gosterırve sızın zorlamanızla suruyor demektır yok eger karsı taraf ılgısızlıgınızden yakınmaya baslıyorsa ya da sızden suphelenmeye kıskanmaya baslıyorsa o zaman bu ılıskının surmesının sadece sızın sayenızde degıl ıkı tarafın sevgısıyle yurudugunu gorursunuz ben bu sekılde yapmaya karar verdım bakalım bır ay ıcınde bır sonuca varıcam ınsallah
kızlar peki bu ilgili erkek dediğimiz neler yapınca bu kısma giriyo....
ilgisiz erkeği anladk...
mesela benimki kıskanıyo ama aşırı değil ben aşırı istiyorum
arıyo ama aşırı deil ben aşırı istiyorum
hoş kontürümz olmuyo genelde ya
sık sık buluşmak istiyo ama ben çıkamıyorum buluşamıyoruz...
ağzından her an bal akıyo bundan yana sıkıntım yok
ama merak duygusu pek geniş değil bunuda sürekli evde olmamdan kaynaklandığını düşünüyorum ama yinede uyus oluyorum
çalışmama izin vermiyo elinden gelse hiç çalıştrmıycak
erkek arkadaşım olamaz bu arada
ilk aklıma gelenler bunlar şimdi bizimki ilgilimi ilgisizmi
kızlar peki bu ilgili erkek dediğimiz neler yapınca bu kısma giriyo....
ilgisiz erkeği anladk...
mesela benimki kıskanıyo ama aşırı değil ben aşırı istiyorum
arıyo ama aşırı deil ben aşırı istiyorum
hoş kontürümz olmuyo genelde ya
sık sık buluşmak istiyo ama ben çıkamıyorum buluşamıyoruz...
ağzından her an bal akıyo bundan yana sıkıntım yok
ama merak duygusu pek geniş değil bunuda sürekli evde olmamdan kaynaklandığını düşünüyorum ama yinede uyus oluyorum
çalışmama izin vermiyo elinden gelse hiç çalıştrmıycak
erkek arkadaşım olamaz bu arada
ilk aklıma gelenler bunlar şimdi bizimki ilgilimi ilgisizmi
Neden uyuyan tilkiyi uyandıralım neden boşuna ilişkiyi zora sokup gereksiz tartşmalar çıkaralımki..ondan sonra yok mail adresini nerden aldı yok tel numaranı nerden aldı sen birine vermesen nasıl bulucak yok internette nerelere giriyorsunda msn adresini verdin falanda fişman.. deryacım bence bu taktik sakıncalı diye düşünüyorum ben..sevgi kelebeği sakın tatlım böle bi oyuna kalkışma ee olaki kalkıştın sonu gerçekten başını ağrıtabilir düzgün giden bir ilişki bir oyun yüzünden çıkmaza girebilir BENCE....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?