Ilgisiz sevgilisi olan var mı kızlar?

ya kızlar ben de başlık açacaktım ama konuyu buldum.
napılabilir peki daha fazla ilgi göstermesi için?
Atıyorum msnde konuşurken bi saatte yazıyorsa, çok fazla arayıp sormuyorsa falan napabiliriz

Arkidişler herkes bişey yazmıs benım de sorunum bu olduğu için bu baslıga girdim,
sevgilimle kaç ay olduu 3 ay kadar oldu güzel gidiyordu guzel mı guzeldı, hatta allah allah cok mu samımı oldk bıle dıyordum ama tabıkı cicim ayları cicim gunlerı cabuk kendini gerıde bıraktı ve geldık her beraberlıgın ya da benım beraberlıklerımın cıkmaza düştüğü noktaya,

yıne ben adamın pesınden kosar haldeyım ...
Şimdi adam dıyor kı işlerım cok kötu ısten atılıcak gıbıyım tum gun bunu düşünüyor ben dıyorum kı ule benı neden aramıyor
bakıyorum 3hafta görusmemısız ben onu aramadıgımda o benı aramamıs alo dedıgımde uc gun hıc bakmamıs 3gun sonrakı aramalarımdan bırınde acıp he efendım ne oldu ( neredeyse sen kımdın dıyecek sekılde ) tamam nasılsın ıyı degılım dıye cevap vermıs,
aslına bakarsak cıdden bı çöküş var e yardımcı olayım dıyorum hayır
ama baska kız arkadaslarıyla konustugunu duyuyorum onlar nası yardımcı olabılıyo da ben olamıyorum_?
sonra zar zor bulusmaya ıkna edıyorum bır bakıyorum kakarakikiri sonra arada dalıp gıdıyor
şimdi ister ınan ıster ınanma,

ama benım her ilişkim bu cıkmaza düşer,
daha once 4,5 yıllık ılıskım vardı o da boyle bıttı son 6 ay süründüm ve bıttı..
sımdı ben de kaçsam şu an iki şekilde zıt hızlarla karşı yönlere kaçmaya baslıcaz ve ayrılıkla bıtıcek hem de ben ayrılıyoruz oh bıtırdık buraya kadarmıs sekerım dıyemeden bıtmıs olacak
cunku soruyorum bıttı mı hayır dıyo e ozaman neden unutuyon benı dıyom
hıı evet tabı fln dıye sacmalıyor..
dısardan bakılınca adam işten atılacak gıbı duruyor dımı?
bu benımle ılgılenmemesıne sebep mı evet sebep olabılır aslında,
işi parası cunku emeği aslında, işsiz olsa belkı cıkmıcam bıle dıye düşünüyor

bugun aradım mesela acmadı sonra actı hıı evet aa tabı fln dıyor
optum dıyorum evet oldu görüşürüz dıyor ?? kımle görusuon aloo optum dıyo m yok ses
demedım tabı öle optum dedım gorusuruz deyınce tamam gorusuz dedım kırılmıs kııırılmıs şekılde.
ne yapıyım
ayrılıyoz desem sen kımdın tamam öle olabılır evet haklısın dıyecek
adımı bıle hatırlamıo şaftı kaymıs yani düşünün bu erkeklerı

süründürcem desem o durumda bıle degı tek sürünen ben oluom hadı bakalım arıcakmı benı kaybettıgını anlıcak mı dıye dıye zaten son 1ay oyle gectı
olan bana oldu ben süründüm, sımdı bakıom mantıksız yani...

sevdıkmı bzıım anac yapımız geregı cok ılgılenıyoz z cook
düşünün kı sevmedıgımız ılgılenmedıgımız bı erkege pıslık muamelesı yapıyoruz
sevdıklerımızı göge cıkarıyoruz bır dengesızlık var gıbı..

sonucunda da gul gıbı erkegımızı ınat gurur ugruna ya da o raddeye gelmıs terkedılmısız dıye bırakıyoruz işte sonra aglayarak özluyoruz ama hepsı bıtmıs oluyor hele o guzel sık sık aradıgı bızı sewgıye ilgıye bogdugu günler.. heppsi gerıde kalıyorr

valla seni çok iyi anlıyorum.bu başlığıda ben açmıştım zaten yerimseniben sonra noldu biliyor musun ayrıldık.keşke bu sinyalleri hemen anlayıp adam gibi ayrılabilseydim.ama çok kanıma dokundu son tavrı.ve herşey çok kötü bitti.
benim soğuma devremde aynı senin gibi başladı.yok okulu yok maddi durumu.kafa sürekli bir dünya halde gezmeler.benimle konuşmayan adamın her gece msn si açık.arama sayısında azalma.sen görüşme teklif etmedikçe ondan hareket gelmemesi.
bişey diyim mi bunların hepsi bahanee :1no2: bence daha fazla kendini üzmeden ayrıl.zaten asla ayrılmak istediklerini tam olarak söyleyemez.çünkü daha birşeyler oturmamıştır.o beklediği şeyler olduğunda ilk olarak yapacağı şeydir ayrılmak.hiç onu bekleme sen ayrıl.sebebini bile söyleme o düşünsün

Yaaa kızlar sizinle ilgilenmeyen size deger vermeyen erkeklerle birlikte olmayın.. en kıl kaptıgım nokta en dayanamayacagım ilişkiyi düşünmeden bitirecegim noktadır bu... her an arayacak beni merak edecek kıskanacak.. napıyosun diyecek naptıgınıda rapor verecek ilgisi aşırı olacak... olmuyorsa eyvallah.. dünya erkek dolu.. çevrem erkek dolu ne diye ilgisiz adamla uğraşcam walla aklınızı başınıza alın kızlar bu dünyaya bir kere geliyorsunuz..

valla seni çok iyi anlıyorum.bu başlığıda ben açmıştım zaten yerimseniben sonra noldu biliyor musun ayrıldık.keşke bu sinyalleri hemen anlayıp adam gibi ayrılabilseydim.ama çok kanıma dokundu son tavrı.ve herşey çok kötü bitti.
benim soğuma devremde aynı senin gibi başladı.yok okulu yok maddi durumu.kafa sürekli bir dünya halde gezmeler.benimle konuşmayan adamın her gece msn si açık.arama sayısında azalma.sen görüşme teklif etmedikçe ondan hareket gelmemesi.
bişey diyim mi bunların hepsi bahanee :1no2: bence daha fazla kendini üzmeden ayrıl.zaten asla ayrılmak istediklerini tam olarak söyleyemez.çünkü daha birşeyler oturmamıştır.o beklediği şeyler olduğunda ilk olarak yapacağı şeydir ayrılmak.hiç onu bekleme sen ayrıl.sebebini bile söyleme o düşünsün

canım ayrılmanıza üzüldüm.. dediğin gibi esasında bunlar ayrılık sinyalleri oluyor... dışarıdan bakınca daha rahat gözüküyor ama ilişkinin içindeyken anlayamıyoruz..

Yaaa kızlar sizinle ilgilenmeyen size deger vermeyen erkeklerle birlikte olmayın.. en kıl kaptıgım nokta en dayanamayacagım ilişkiyi düşünmeden bitirecegim noktadır bu... her an arayacak beni merak edecek kıskanacak.. napıyosun diyecek naptıgınıda rapor verecek ilgisi aşırı olacak... olmuyorsa eyvallah.. dünya erkek dolu.. çevrem erkek dolu ne diye ilgisiz adamla uğraşcam walla aklınızı başınıza alın kızlar bu dünyaya bir kere geliyorsunuz..

haklısın valla.. bundan sonra böyle olsun. aramazsa aramam,ilgilenmezse ilgilenmem.. ne erkekler var dimi şekerim?sengözlerimebaksanab

evet cnm anlamıyoruz dahası ben bugun görüştüm benım '' ılgısız '' sevgılımle
iş durumundan dolayı kötuyum fln dedı cebımı lavaboya gıderken alayım dedı al dedm sonra dedı ki bırı arar fln ıyı dedım bı bakayım ozaman, bı baktım açık bı msjlasma yoktu ama yazın bı kızın resmını cekmıstı işten arakdası su an aynı kursa da gıtmeye baslamıslar sorun bu son 1 aydır o guzel (benden guzel degıl) kız aynı kursa gıdıyorlar ve son1 aydır onu elde etme ımkanına yakın oldugundan dolayı benı sallamışşşşşşşş soyleyınce baktı yuzume
ben soyledım bunu bu ne dedım senın begendıgın kız mı bu begenıyorsun sen bunu cebınde resımlrı var arkadasın olabılır ama bence açık bır begenın war benle cıkıyorsun ama fln dedım
buı ıs bole olmaz benı ara ılgılen 3-5 defa dedım ama hep baktı bos bos yuzume, ya dedım ıletısımsızlık var, sonra hıı dıyo sımdı de ıletısımsız oldum, evet bır cevap beklıyorum dıyorum yok..
tum gun bıdı bıdı ettım bulustugumuzda ama hep baktı yuzume , iş miş dedı
kızlar ben dedım kı benı aramanı beklıcem b ubelırlıcek yoksa bıtcek ya dedı iş miş yogun ıyı dedı, dedım kı bıter ozaman
ya bız cok farkında olmuyoruz ıcındeyken aynen sonuc bu pesımızden kosturdugumuz erkeklerden bırını alıcaz ya da elımızdekını pesımızde kosturucaz
bunu soylerken bazılarımıza akıl vermek oolsun ıstıyorum cunku yapamıyoruz ama olay bu aslında, ınsanlar elde ettıgını degıl hep pesınden kostugunu ıstıyor
neyse yani acilen otobuse bındım ve yuzune bakmadım cok soguktum bıttı artık olaya bakın. o kıza yaklasıo ve benı unutuyo , ben de yenı yenı bakıcam artık buraya kadarmıs

haklısın canım. bu da bi gerçek. başkasının ilgisini falan fark ettikleri anda uzaklaşma başlıyor..

bende aynı dertten muzdaribim.henüz bir aydır çıkıyoruz ama beyfendi ilgisiz.merak etmiyor beni.ettiği zamanlarda oluyor emesele ben ona msj atmayıbca(bazen)sen beni unuttun diyor.bazende hiç arayamıyor.işyerinde çok youn oluyor sonra kursa gidiyor ee bide diğer başka bi işi var.geç saattede çıkıyor.ne doru düzgün görüşüyoruz nede telde konuşuyoruz.msjlaşırız genelde.bazende msnde yazışırız.ama bu benim çok fazla canımı sıkıyor.bak bu saat oldu yine hbr yokk.ama görür o gününü ilgisizlik neymiş gördün hiç aramıcam bida onu hiçç..canım yanıyıor be bütün aşklar bölemi:(((

valla ben suan okuyunca sasirdim, demekki bu derdi ceken tek insan ben degilmisim:kızgın:. ama bendede bitti. biz 8 ay flört ettik, ozamanlar bana cok deger veriyordu. cok ilgi gösteriyordu, benle hergün konusmak icin can atiyordu, farkli sehirlerde oturdugumuz icin görüsemiyoduk pek ama telefonla iste. hergün nerdeyse yalvariyodu benle konusmak icin. saatlerce konusurduk ve hic bikmazdi, ozamanlarda calisiyordu ama hic demezdi "uyumam lazim yarin caliscam" diye,:1no2: sonrada sevgili olduk yani cikmaya basladik, 2 bucuk aydir birlikteydik. ve inanirmisiniz, ciktigimiz ilk günden itibaren basladi ilgisizlik. eski siirler msj atmalar bitmisti, cagrilar azalmisti, hergün de konusmuyoduk artik, cünkü beyefendi calisiyor uyumasi gerekiyor, yada yok dizim var ona bakcam, mac var ona bakcam diyoduKötü Kazen. gecen günde ayrildik. o benim nazimi hic cekmedi, kendi nazli , kaprisli ve gururluydu, ondan nefret ediyorum. ve unuttum, yemin ettim tek bi damla gözyasi dökmicem o pislik icin diye. ve dökmedim:dilcikar: erkek milletniin hepsi ayni. nerde o eski adam gibi adamlar ? simdi hepsi kadin gibi naz yapmaya basladilar. onlarin pesinden kosalim istiyolar. peki biz kime naz yapicaz? bizmi erkek olcaz bundan sonra ????????????

canım erkek milleti işte napıcan.ilk başta on takla atarlar tavlamak için.sonra da taklalar sana döner onun ilgisini çekmek için...hepsi böyleeeeeeee

ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama şu aralar iştir okuldur derken haftada bir kez görüşmeye başladık o görüşmediğimiz zamanlar arayıp halimi hatrımı soruyor ama bu mekanikleşmiş gibi geliyor bana.napim kızlar akıl verin gidip dökim mi içimi nedimm nerelere gidimsenağlama

canım hiç üzülme kaçan kovalanır derler bırak aramaki o merak etsin arasın bir erkek için hiç üzülmeye değmez sabret belli etme arama o arasın niye hep bayanlar üzülsün ki tatlicadiarzuKötü KazenŞeniz

8 aydır görüşüyorsunuz ama son 2,5 aydır flört edıyorsunuz degılmı, hepsı aynı hayatım hep aynı hüsranlı son, vur dibine gitsin bi dakika tutma öyle adamı wallahi günlerdr sıkıntıdan yüzüm gözüm sırf pütür pütür sivilcemsi şeylerden oldu bu yaşımda makyaj bile tutmuyor kıpkırmızı gezıyorum sıkıntı yüzüme vurdu yani ne var böyle sıkıcak kendimzi bizi sıkan hıc bıseyı bı dakkıka daha tutmaya ıhtıyacımız yok, iiyi, güzel, temız ınsanlarız hıcbırımız bunları haketmıyor, belkı flört evresınden sonra bız de onlarda degısıyoruz ama bu boyle olmaz ınceldıgı yerden kopmalıydı walla, unut gıtsın canım ..

Valla gülüm ben öyle yaptim, kahrini nazini cekemem diyip vurdum tekmeyi. ha üzülmedimmi ? üzüldüm tabi ama onun icin degil, sadece beni asagilamasi benim zoruma gitti. cok asagiladi beni ama 2 aydan daha fazla cekmedim, niye cekiyimki ? güyya evlenmeyi düsünüyordum, evlenseydim sanki degiscekmiydi huyu ? ozaman dahada mutsuz olucaktim, böylesi cok daha iyi oldu, cok baglanmadan biraktim ben. onunda hic umrunda degil, demek hic deger vermemis, ama artik bende ilgilenmiyorum, kendi keyfime bakarim bundan sonra. Erkek milletine deger vermicen yüz vermicen, hemen simariyolar, tepene biniyorlar !Kötü Kazen :dilcikar:

Canım bence hiçbirşey için geç kalma konusmayı dene ama düzgün bir sekilde acıklayıcı birsekilde trip atma mesela onlar herzaman mesquldürler zamanları yoktur ,aslında hiç işleri olmaz konuşmak istemedikleri için böyle yaparlar birşeyler yeni başlarken genelde karşılarındaki insana çok iyi davranırlar güzel sözler kullanırlar ama çıkmaya başladıktan sonra yada nişanlanınca herşey tersine döner siz daha çok üsteledikçe onlar kaçmaya başlarlar bir bakıma biz kadınları ceplerinde olarak görürler
Yada konuşurlar ve şöyle derler beğenmiyorsan git yada ayrılalım işte bir erkek bu lafı söylüyorsa herşey bitmiş demektir seni aramıyor sormuyor konuşacak 2 çift lafınız yok diye sevgi bitmez ne demişler sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir
O aralarda telefon ediyor ya sana şu mekanikleşmiş gibi gelen konuşmalar ona daha sıcak davran telefonu açtığı zaman aşkım de bitanem de sevgilim de hoşuna gidecek şeyler söyle biz onlara nasıl davranırsak onlarda bize myle davranırlar yada hiç takmazlar hayatım o yüzden üzme bu kadar kendini vede hiçbirşey için geç kalma sonra daha çok pişman olursun :)

bu erkelerin kanında var maalesef .. zaman zaman ilgiyi alakyı kesip kendi işlerine güçlerine bakıyorlar..bu aralar bende bu durumdan şikayetçiyim senağlama...ama bugünden itibaren kaarar verdim o aramadan bende aramıcam aramazsam tıpış tıpış arıyor zaten..ben bu sözü daha önce de vermiştim kendime ama bu sefer kesin kararlıyım:1closedeyes: çok yüz verdim ben buna çoookkk...

aman kızlar vbarii siz bekarken sevgilini atabilirsiniz ilgi göstermiyo diye ya ben napıyım bilgisayarın başına geçtimi adam hayatan kopuyo sankii gözü ne beni görürü ne başkasını iki çift lafta etmiyoruz artık iki yabancı gibi olduk sankii ayne vede iki yabancı tek buluştugumuz nokta yatagımızz başka ne bir gezme ne başbaşa kalmahiç bir paylaşım yok biz evliyken böyleysek sevgiliyken nasıl olcaktık hayatımızda hiç heyecan yok sinir oluyorum şimdiden kendimi yaşlanmış hisediyorum

valla kızlar aynı dertten muzdaripim bende saf sevglilim dün 4 saat bilardo oynamaya dalmış bu ilkte değil ben aramayı kesiorum bu sefer o başlıo 3 yıldr çıkıyoruz hala aynı sonra özürler cnmlar cicimler valla bi daha yaparsam aalh belamı versin bilmem ne istersen ayrıl bi da yaparsam böle yalvarıo birazda ben aramıcam bakalım ne olçak offf sıkıldım artık arkadaşlarını aramaktan bizimki uyur kalır odff ayrılamıomda denedik olmadı olmuo 2 gün zor dayandık cok fazla abartınca tripi bu sefer beyimiz sinirlenio nolçak benim halım?

canım kuzenim bu ilgisizlik yüzünden terk etti çocugu ve kendisi cok üzüldü cocuk hiç umursamadı sevse uğrasır umursardı iyi ki de bitirdi kuzenim diyorum su an..o da görüşmeyi az istiyordu ama baska işlere vakit buluyordu mesajlaşmak ve telfondan uzun konuşmak da istemiyordu e ne anlamı kaldı o zaman ilişki midir bu bence iyi düşün ayrılmanda fayda var .

sevgılı ısenız bence hemen vurun tekmeyı sımdıden ılgısızse evlenınce nasıl olur ama ılgılı olmayan eşlerı nasıl yapacagız bılmıyorum tekme vurmak o kadar kolay olmuyor bende eşimım ılgısız sakınlıgınden cıldıracammmmm adamın dunya yıkılsa umrunda degıllllllllll

Benim sevgiliminde beni aramaya vs hiç vakti olmaz bide ayrı şehirlerdeyiz ve çok yoğun çalışıyor. Ben bunu kafama çok takıyorum genelde ama hep şirinlik yapıp üste çıkıyo benimki .. Birkaç gündür diyorum onsuz yaşayamıyorsam onu böyle kabullenmem lazım
bayramda gelince sözleneceğiz bakalım o zaman nişanda görüşürüz herhalde bi daha :(
Bi dakika konuşsak ne olucak özlüyorum dediğimde bana yetmiyo telefonda konuşmak yanında olmam lazım diyo .Bula bula telefondan nefret eden bi adam buldum kendimi tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile3 Bende tam aksi konuşmaya bayılırım AŞK naparsın işte sende eğer gerçekten seviyorsan 3 yıl oldu diyosun evlen o zaman en azından akşam görürsün ben ondan kabul ettim evlenmeyi uzadıkça hep aynı muhabbet iki tarafıda sıkıyo üzüyo

Back
X