İlgisiz ve yorgun koca

nabza göre şerbet ver bence, yüz vermeyin sonra tepemize çıkıp oradan bakıyorlar bize :KK14: peki çocuğunuza bakarken memnun muydunuz, şikayetiniz var mıydı? yani çocuğa bakmayınca evine gitmek zorunda falan mı kaldı anlayamadım...
Çocuğa bakarken benle tartıştı kocasının yanına gitti kayınpederin yaşıyo

Esinizin meslegi gayet guzel bi meslek bunun komplexle alakali oldugunu dusunmuyorum. Eger yeni baslayan bi ilgisizlikse donemsel olabilir yada asker dediniz bu sehitleri artmasi vs psikolojinizi etkilemis olabilir. Oturun konusun esinizle derim derdini ogrenin.biz hemen seviyoruz trajediyi yok aldatiyor mu yok baska birine mi gonlu kaydi vs vs diye. Aslinda sebebi cok basit olabilir ve konsuarak cozebilrsiniz

Politik davranıyorum ama eşimin aramzı bulamamasını ve annesi yüzünden evinizim huzursuz olduğunu bile bile nasıl böyle dvranıyo çok şaşırıyorum

Ben düşünmüyorum ama kendisi düşünüyor ve sürekli söylüyor
Ikna edin oyle olmadigina.bu para mevzulari maasmis kidemmis mevzulari evliligi cok yipratio.bi aileniz var saglikli evladiniz var bunlara odaklanin.Aktiviteler yaparak kotu ortamlardan konusmalardan kacinin.O ilgisiz sen ilgisiz olursan olan cocuga olur evliliginize olur.

Şahsın mesleğini, özel hayatı ve karekteriyle mi bağdaştırdınız? TÜRK ASKERİ ŞANLI VE ŞEREFLİDİR. Evet. Hiç şüpheniz olmasın!!
Suphem yok zaten.adam kendini ole hissediomus.Ben konu sahibine siz mi bu hissi verdiniz de bole hissediyor dedim.Cevabi da aldim.size malzeme cikmaz burdan bye

Back
X