İlişkiyi sosyal medya yüzünden bitirdi

Onfo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
191
-162
98
35
Mrb iyi geceler benim bir konum olacaktı, kisa anlatmak istiyorum, zaten çok da uzun bir konu değil, yaklaşık 1 yildir süren bir ilişkim var, erkek arkadaşımın babasının şirketi var, hesabı bugüne kdr herkese acıktı, bisey demedim sırf bu yüzden diğer f. sosyal medyasına bağlı hesap olarak yaptığını bu yüzden herkese açık kalmak zorunda olduğunu, hatta bu durumdan onun da rahatsız olduğunu duzeltemedgini söylemişti.. Neyse biz ayrılınca bu hesabını bir şekilde gizlemiş ben stroyelerine gizliden bakmıyim diye, sonra tekrar herkese açık yaptigini söyledi. Şimdide benm kafama takılan konu ne onu siylicem. Ben bundan hesabını yeniden gizlemesini söyledim. İsteyince gizliyorsn ben isteyince yapmıyorsun dedim Kabul etmedi neymiş f. Hesabında şirket hesabına bağlı kalmak zorundaymis, öyle yapamazmis, bende tabi kibar dille anlamayınca kendi hesabımı herkese açık yaptım sinir oldu bu, tabi ucuz kızlar gibi davranma dedi.. Takipçimdeki erkekleri sildirdi hesabı gizletti bende kabul ettim dediğini tabi, sonra sende gizle dedim yine aynı bahaneyi sundu.. Sen kızsın ben erkeğim, sana yazan erkke olur, ama genelde kızlar erkeklere yazmaz dedi bende çok saçma, şimdi kızlarda yazıyor dedim... Sonuç olarak ben ayrıldım tekrar. Ben barışmak için elimden geleni yaptım ama sen istemiyorsun demekki diyor ama barışmak istesen dediğimi yaparsın dedim. Kabul ediyor musun etmiyor musun son kez soruyorum dedim. Kabul etmedi. Ve ilişkiyi tamamen bitirdim. Çünkü gösterdigm değeri görmedimi çok iyi anladım. Gurursuz biri değilm... Ve ucuz kızlar gibi olma dedi, seviyesiz konuştu, bende doğal olarak o zaman sen ucuzun önde gidenisin dedim. Lütfen dalga geçmeyin Siizn görüşünüzü almak istiyorum kızlar..

f.book hesabına bağlı olunca hesap açık kalmalı diye bir şey yokki.ayrılmanız iyi olmuş cılkı çıkmış, sosyal medyadan insan sildirmek yok sen kızsın ben erkeğim falan çok sığ muhabbetler.vakit kaybettiğine değmez.engelle ve yoluna bak.kendine bunu layık görme.

Mrb iyi geceler benim bir konum olacaktı, kisa anlatmak istiyorum, zaten çok da uzun bir konu değil,
Bir sosyal medya hesabı konusu ancak bu kadar uzatilabilirdi.

Bana gore, sosyal medya hesaplarinin acik veya kapali olmasi ilişkilere verilen degeri gostermez ama erkek arkadasin sana gereken degeri vermiyor. Bu nedenle onun hesabi isine geldigi gibi acik. Ya ikinizin ki acik, ya da ikinizin ki kapali olmali.

Nolur ezik gibi davranmayın.hatta ergen gibide davranmayın.özgüven erkekleri ilk mest edem şeydir.
Çirkin kadınların yanında neden yakışıklı erkeklerde görürüz sizce?
Salın gitsin bu ne ya açma kapama silme... başka işinizmi yok

Kavga edecek başka konu bulamadınız mı? Konuyu okurken küçük yaşta birinin yazdığını düşündüm. Yaşlar büyük ama davranışlar ergen gibi. Açık yapsın ne olacak ki. Sizin ona inat yapmanız daha komik. Ne diyim. Barışırsınız gibi hissediyorum. O hissi aldım sizden yazdiklarinizdan .

Bende öyle biliyorum ins. Hesabımı Facebook sayfama bağlayabluorm gizli hesap bnmki

Adam dedi diye erkek silen tipler bana çok zayıf karakterli geliyor.adam sizden daha sağlamış bu konuda istemediği şeyi yapmamış.sosyal medya mevzusunda kimse kimseye karışmasın bence.isteyen o profil gizliykende bir haltlar yer açıkkende.

Aynen öyle o zaman o neden karışıyor bana

Aferin kiz sana çok iyi yapmışsın valla

sevgilinin de dediği gibi ucuz kızlar gibi davranmayıp bu çocuktan uzak dur , sosyal medya olaylarına karışmam karı kız ekleyip sürekli resimlerini beğenmediği sürece benim için sorun yok , ama paşamız bana herşey hür sen yapamazsın ve 'ucuz kız' tarzı bir cümle de kurarsa direk uzaklaşırım doğru adres o değil apaçık belli çünkü...

Sen kızsın ben erkeğim yani sen yapamazsin ama ben herşeyi yaparım anlamına geliyor. Bu vizyonsuzlukta bir erkek zaten her anlamda vakit kaybıdır. Bir daha iletişim kurmayın bence asla. Ayrıca hesabı açık olan kız ucuz kız değildir. O kendi kurdugu ucuz cümlelerine baksın.

Zayiflikla ne ilgisi var, sen erkek arkadaşın kıskançlık yaratsa sende silersin illa yada kadınların yüzde 90 i böyle davranıyor

Konuyu nerden tutsak elde kalıyor. Hangisi daha beter bilemedim adamın size ucuz kızlar gibi demesi mi, sizin onun lafıyla sosyal medyanızdan erkekleri silmeniz mi, ben yaptım hadi sende yap demeniz mi, ben erkeğim sen kadınsın zihniyeti mi... Üstte kadınların yüzde 90’ı böyle demişsiniz ama yüzde 10luk bir kısım var demek ki. Onlar gibi olmayı tercih etmemek sizin seçiminiz. Eşim bana bir kişiyi bile sil diye diretseydi şimdi eşim olmazdı. Ayrılmanız isabet olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…