ilk aşkınız çıkıp geldi ve evlisiniz???

biriyle evlenecek kadar gözüm döndüyse, o derece aşık olduysam zaten ilk aşkım son aşkım fark etmez, alayını silerim, unuturum.

amann benim ilk aşkım çok çapkındı geri döneceğini sanmam ama dönse bile yürüü başka kapıya derim kurulu düzenimi bozmam bozdurmam uleennnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim ilk aşkım düğünüme geldi siyah çelenk getirmişti bende eşime döndüm dedimki giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir şimdi aklıma yaşadığım günler gelir onunlea paylaştıklarım sonra eşimle yaşadıklarım teraziyle tartsan eşim daha ağır basar sadece ilk aşkıma akıttığım gözyaşlarıma acırım şimdi çooook mutluyum ve eşimi çokk seviyorum aşktan önce emek saygı güven olmalı ben bunu eşimde gördüm ve doya doya o sevgiyi yaşıyorummmmm

Yaşanmayan aşka aşk mı derim ben . kaydirigubbakcemile3
Çok aşık olup birlikte olamadıysalar, bir fırsat bile yaratılmadıysa demek ki ortada karşılıklı bir aşk zaten olmamıştır. :1closedeyes:

Farklı bir boyuttan bakayım dedim

yok canım ben kendi yaşamımı çizmişim, çoluk çocuğa karışmışım
yaşanmamış bir aşk için herşeyden vazgeçemem
eşimle aramda sorun olsa bile, ayrılmaya karar versek bile bunun nedeni eski aşkım olamaz

onu benden ayrılmadan önce düşünseydi ayrıca benim artık tek aşkım var o da kızım DERİN ....dünya umurumda değil...ne koca ne aşıkzemuszemus:mymeka:

yıllar sonra gelmesn zaten ne işi var ha ama illada gelecem diyip geliosa hiiiiiiiiç işim olmaz

kızlar tüm yorumları okudum ve birşeyi merak ettim: acaba aynı soruyu erkeklere sorsak böyle fedakar özverili cevaplar alabilirmiydik :sm_confused: işin kötüsü acaba böyle bir durumda nasıl davranırlardı, düşünmek bile istemiyorummm akannehir

hersey bi yana ilkaskinin da evli ve cocuklu bi kadini artik isteyecegini zannetmem
muhtemelen ego tatmini icin kapiyi calmistir derim
ask tan daha onemli seyler var derim ve onemsemem

Adına aşk denirse 6 yaşlarında falandık hiç ayrılmazdık :ecrin_bebek:
Herşeyi beraber yapar beraber oynardık kaydirigubbakcemile2 gamyoncuiremsu
Sonra ilkokul 3teydik onun babasının tayini çıktı
Tabi kıyametler koptu Çok üzgünüm çoook
Ayrılmamız epey zor olmuştu ben onun için evden kaçtım
O benim yanıma gelmek için paralar biriktirdi
Ama anneler sağolsun hem çok iyi arkadaş olduklarından hemde bizi üzmemek için hep biraraya geldiler
Şimdilerde en yakın arkadaşlarımdan biri hala görüşüyoruz Şeniz
Yaptıklarımızı eşime anlatıyor eşim gülmekten yerlere yatıyor
Ondan sonra pek kimse olmadı zaten ha gerçek aşk derseniz o kocam :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…