kızlar diyelimki eşinizi çok seviyorsunuz ama aranızda da problemler var artık zamanla herşey monotonlaşmış..ve bir gün ilk aşkınız ortaya çıkıveriyor.yaşayamadığınız ilk aşkınız..çok aşık oldunuz ama birlikte olamadınız..fırsatlar buna el vermedi birlikte olamamak da ne onun suçuydu ne sizin..şartlar bunu gerektiriyordu..
bir tarafta eşiniz ve çocuğunuz bir tarafta da hiç bir şey yaşamaya fırsat bulamadığınız ilk aşkınız.ne yaparsınız?aşkı mı tercih edersiniz ailenizi mi?:enbuyukkk:
aşkı secmek cok buyuk cesaret ister bence. aşkta da bolca cesaret vardır :) evlı olmadıgımdan bılemedım kı :)
kızlar diyelimki eşinizi çok seviyorsunuz ama aranızda da problemler var artık zamanla herşey monotonlaşmış..ve bir gün ilk aşkınız ortaya çıkıveriyor.yaşayamadığınız ilk aşkınız..çok aşık oldunuz ama birlikte olamadınız..fırsatlar buna el vermedi birlikte olamamak da ne onun suçuydu ne sizin..şartlar bunu gerektiriyordu..
bir tarafta eşiniz ve çocuğunuz bir tarafta da hiç bir şey yaşamaya fırsat bulamadığınız ilk aşkınız.ne yaparsınız?aşkı mı tercih edersiniz ailenizi mi?:enbuyukkk:
Diyelimki ardımda bıraktım eşimi , çocuğumu yeni bir hayat kurdum ex sevgilim yeni eşim oldu. :CüvCüv:Yeni bir çocuk daha , aman tanrım oda ne herşey monotonlaşmaya başladıkaydirigubbakcemile , pek anlaşamamayımı başladık ne. CADIARZUHımmm düşüneyim bakalım ilk aşkımdan sonraki sevdiceğim kimdi , face'den bulurmuyum acaba ......
Sanırım böyle bir şey olurdu akıbet :)sırnaşık şey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?