- Konu Sahibi 34bilgen84
-
canım gözlerm doldu çok duygulandım.Bende hayırlı, sağlıklı bir evlat istiyorum. Vajinumusu yeni yendim. Allah 'IM benim gibi bebek bekleyenlerin kucagını bos bırakmasın. Bende anne olmak istiyorum.Yaşadıklarınızı yaşamak çok istiyorum. Hayırlısıyla kucagına al inşallah canım. Mutluluklar bebeğinizle size.
Dİlerim herkeze ALLAH CC.evladını kucağına almasını nasip eder.Benim ilk bebişim ve onun için mücadelem çok fazla oldu ve devam ediyor ki değer.T ek hayalim onu kucağıma alıp o mis kokusunu içime çekebilmek.4 hafta öncesine kadar bebeğimi kaybetmek üzereydim ki şu an şükürler olsun her şey çok iyi.Ama durumumuz genede kritik sayılır.istanbulda 4 hafta öncesinde suyun geldi diyerek ki suyum dururken bebğimi canlı canlı alacaklardı.izin vermedim eşim ve kaynanamdoktordan taraf oldular ve gözden çıkardılar ki suyum duruyordu yalnızca bir kaç damla su gelmişti.Annem antalyadan bana bakmaya gelmişti ve mizde direndik hem hastaneye hemde eşimle o kötü annesine.eğer bu çocuğu kaybedeceksem burda kaybetmicem dieyip annemle akşamına uçakla antalyaya geldik.Uçağı hususi belirtiyorum ki her an bütün suyum boşalabilirdi o doktorlara göre.hemen iner inmez antalya eğitim araştırma hastanesine geldik ve bebeğimin sağlıklı olduğu ve suyumun gayet iyi olduğu söylendi.ki testler yapıldı hatta 100 de 100 sonuç veren test.ertesi gün teyit etmeye tekrar gel dediki ve kesemin onarmaya başladığını söyleyip her şey iyi 1 ay sonra kontrıle gel dedi.Fakat damla damla su hala geliyordu.tekrar larada olan özel bir hastaneye muayene olmak istedim ve ordada herşey süper çıktı tüm testler.Ama doktorum sürekli yatmam gerektiğini bol bol su içmem gerektiğini söyledi.Hala korkularım çok fazla.İstanbulda bana hiç ümit olmadığı kesinlikle alınması gerektiği söylenmişti.Başhekime kadar çıktım oda aynı şeyi söyledi.şimdi hala bu kadar güzel sonuç varken korkuyorum.Sizlerle paylaşmak istedim.Bu arada çocuğu aldırtmadım kavga ett,m diye kaynamamla kavga ettik.eşimle ayrılma derecesine geldik.kocam şu an yanlışını anladı ama yuvamız dağıldı sayılır.annesiçocuğumun iyi olduğunu öğrendiği gün beni arayarak hakaretler etti oğlumla ayrılcaksın dedi.ben antalyada annemlerdeyim.kocam istanbulda evimizde.neyse çok uzattım anlat anlat bitmez.ALLAH CC.kimseye yaşatmasın bölesini.
tontriko;Beni anlamış olman ve yazdıkların beni çok mutlu etti çünkü beni anlayan anlayabilen insanlara çok ihtiyacım var.Hayatımın en büyük sınavını veriyorum.Kaynanam hakkında yazdıklarınada katılıyorum ALLAH CC.onu bildiği gibi yapsın.benim bebeğimin doğmasını istemiyor.En büyük cvp kızımn sağsağlim dünyaya gelmesi olucak.Şu an anneciğimden başka desteğim yok beni yerimden kaldırmıyor.o barışmamı istemiyor ama zaman GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.
cok zor tabii kimseyi tanimamak ailenin senden uzakta olmasi...birde evlenmeden once yagli balli olan kaynana gelin kanli bicakli olur dugunden sonra. normal olarak cunku genelde cadoloz kaynanalar gercek yuzlerini ortaya seriyorlar. iste bunlari goze aldigin herifte boyle hainlik yapinca cok kotu oluyorsun. ne demisler aglarsa anam aglar, gerisi playback yapar. cok dogru bir laf...
canim sen yolun yarisini gecmissin insaAllah sag saglim kucagina alirsin melegini. bende takmiyorum kimseyi biraz hormonlarim azmisti sanirim
nasilsin bugun iyisindir insaAllah[/QUOÇ
Çok şükür iyiyim.Senin gibi duyarlı insanlarla konuştukça daha iyi oluyorum.Dilerim sende bebişte iyisinizdr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?