İlk birlikteliğim,en büyük korkularım..

Neden ayrılsın yahu? Bu kadar rahatsız olduysa bir daha el ele tutuşup öpüşmesin oldu bitti. Sevdiğinden neden ayrı kalıyor?

Bunun devamı gelir çocuk her ne kadar olmaz desede bi kere almışsınız öpüşmenin elele tutuşmanın tadını.

Neden ayrılsın yahu? Bu kadar rahatsız olduysa bir daha el ele tutuşup öpüşmesin oldu bitti. Sevdiğinden neden ayrı kalıyor?

Nedeni zaten kendi anlatiklarinda apaçık yazıyor..

Kör olsaydı rahatsızlık duymazdi yaşananlardan. Kendi de farkında yalnişlarindan (herkesin doğruşu yalnışı kendine) ama bu kardeşimiz inacina göre helal olmayan bir işe girdiğinin farkında..

Kardesim sana ilk tavsiyem me yaparsan yap namazink birakma.seytanin oyununa gelme sakin.bile bile gunaha dustugun icin utanyrsun Allahin huzuruna ckmaktan ama senin kalbinin ruhunun acilarinin ilaci da Rabbinde..su durumda yapacagin en buyuk hata namazini birakmak olur.namaz imanla kufur arasindaki perdedir diyor rasulullah(sav).o perdeyi yirtma. Ne gunah oslersen isle asla birakma namazini. Atesle barut yanyana durursa yangin cikar bu cok mormal.sen onu sevyrsun o da seni seviyor e yasadiklarin kacinilmaz tabiki.ancak tum bunlari helal dairesinde yapmak da senin elinde..islamdaki emir zina etmeyin degil zinaya yaklasmayin. Yaklasmak zaten kacinilmaza suruklenmek demek. Kardesim kendini rahatlatmanin tek yolu once istigfar etmek yani Allahtan af dilemek.sonra erkek arkadasinla konus ve gorusmelerinizi minimuma indirin ve ikinizde ciddi iseniz hemen evlenmemnin yoluna bakin.madem ates bacayi sarmis kendini bu sekilde helak etme. Eger evlenme durumunuz yoksa su an karsilikli anlasip mesafeli gorusun kabalik ortamlarda bulusun vs. Sonrada tovbe et. Allah tovbe eden kulunu sever seytanda nefret eder. Tovbe edince gunahin silinir inshaAllah. Umudunu asla kesme rabbinden ve namazina devam et.Allah yardimcin olsun kardesim

Acı ama çok doğru söyledin bende aynısını düşünüyorum

ama sen alkışlamışssında ben o yorumu hıc begenmedım
masturbasyondan sonraki pişmanlıga benzıyor
önce öpüş oohh kebab
sonra otur agla
oldu be

İnsaniz, hata yapabiliriz.
Hayatta sadece siyah ve beyaz yoktur, olaylara bu kadar keskin bakamayiz.
Sizin hic mi pismanliginiz olmadi?
Elbette vardir.
İnsanlar hatalarindan pisman olabilir, uzulebilir, bir kere daha hata yapabilir hatta ayni hatayi dahi tekrarlayabilir.
Bunlarin degisik bir cozumu olabilir ya da duygularimizi farkli bir mecraya aktararak kurtulma yolu da vardir.
Biz de cozum yollari gosteririz elimizden geldigince, incitmeden.

ama sen alkışlamışssında ben o yorumu hıc begenmedım
masturbasyondan sonraki pişmanlıga benzıyor
önce öpüş oohh kebab
sonra otur agla
oldu be
çok hoş bir benzetme olmuş

prenses 256
bak arkadaşım eğer aranızdaki cinsel çekime mani olamıyorsanız bir süre görüşmeyin sende üzüntü yaşamazsın..henüz evlenmeniz için erken sanırım..cinsel çekim var diyede pat diye evlenilmezki..buluşmanız tehlikeli

sen zaten neyin doğru neyin yanlış olduğunun farkındasın ne diye kafanıo bulandırmak için bide buraya yazmışsın ki ... ayrıca istemesen zorla yapılacak bişey değil

Din senin yaşam tarzina gore sekillenen birsey degildir kafana gore gunahtir sevaptir diyemessin oyuzden kutsal kitap mevcut zaten millete sunu yaparsin gunah olmaz bunu yaparsan olur BENCE gibi seyler soylemen yersiz ve sacma oyle bi hakkinda yok yasam tarzi senindir ama kafana gore din kurali koyup kaldiramassin icinde keyfin bilir nasil yasarsan yasa ama millete bu boyledir deme kesinmis gibi

öpüşmek. karşılıklı bi eylemdir
ya kendinize hakim olun
ya da vicdanınıza söz geçirin
ki evet kapalı bi bayandan, kapanacak nefse sahipse bişeylere daha nefisli yaklasmalı diye düşündüğümüzden; bence sokaklarda hayvanlar gibi öpüşmeyin. (sizin tabiriniz)

Bu yasima kadar ögrendigim iki sey:

- hic bir zaman büyük konusmayacaksin

- kimseyi kinamayacaksin

Büyük konusuruz zaman zaman ve sonra tam tersini yapariz. Yada birilerini kinariz ve o kinadiklarimiz ya basimiza yada sevdiklerimizin basina gelir. Bosuna demiyorlar kinadigini yasamadan ölmezsin diye..

Senin konuna gelince. Evet düsüncelerine ve dinine ters seyler yapmissin ve pismanligini cekiyorsun. Insaniz hatalar yapariz. Düsmez kalkmaz bir Allahtir. Erkek arkadasinda bir daha olmayacak demis. Tövbe et ve birdaha üzülecegin yada pisman olacagin seyler yapma ve yaptirma.

Yaptığınız seylerde utanılacak hicbir sey yok sadece tesettürlü olduğunuz ıcın bence bıraz daha umumi alanlarda dikkat etmeniz gerekir yoksa bunu acık kapalı kımse sokak ortasında yapmamalı ama sızın bıraz daha dıkkat etmenız lazım bence... Ama vicdan azabı çekecek bır sey yapmamıssınız kendınıze ezıyet etmeyın

Bence ikiniz de birbirinizin ilki olduğu ıcın bu kadar hızlı ilerlemiş, bu hızdan bile bence ilk olduguna inanabilirsin güvenebilisin

aynen dedigin gibi taviz tavizi doguracak ilerisi de gelecek. ve malesef ayrilmadan uzak durabileceginizi sanmiyorum artik. cunku bir kez olduysa devami gelir.
en azindan bari sokakta yapma. milletin agzina sakiz olma.

Vicdanının seni nasıl etkilediğini bilemem. İnançlarına da saygım var.

Çok söyleyecek bir sözüm yok bu konuda. Tek söyleyeceğim şey, olur da ayrılırsanız, başkasıyla evlenirsen ona verecek bir hesabın yok. Açıklama yapmak zorunda da değilsin. Hesap vereceksen kendine verirsin. Başkasına değil.

Valla bilemiyorum. 2 yil ayni evde yasadigim Amerikali eski sevgilim sokakta asla opusmezdi. Ailesinin evine gittikmi ayri odalarda kalirdik. Yapi meselesi, Ben hissettigim yerde operim. Herkes farkli iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…