Arabası yok zaten. Ortak bir noktada bulusacaktik otobusle gidip. Zaten bana da yakin degildi gidecegim yer ve en azindan indigimde yanima gelip almasini istedim o nedenle.Ben de kimseyi ayağıma getirmem, ilk buluşmada arabasına da binmemek için.
En yakın avm nin kahvecisinde buluşurum bence öyle yapmalı herkes.
Hem evimi bilmemiş olur ne arabasına binmemiş olur karşı taraf sonuçta kim olursa olsun Türkiye burası.
Evine dememis ki ben zaten orda iniyorum demis indigi yere cagirmis ben oyle anladim. Konu sahibi bu kisi sizi umursamiyor bosverinBen de kimseyi ayağıma getirmem, uygun bulmuyorum piremses tavırlarını
ilk buluşmada arabasına binmemek için de yapıyorum
En yakın avm nin kahvecisinde buluşurum bence öyle yapmalı herkes.
Arabası yok zaten. Ortak bir noktada bulusacaktik otobusle gidip. Zaten bana da yakin degildi gidecegim yer ve en azindan indigimde yanima gelip almasini istedim o nedenle.
Ben bir aydır kuzenimin arkadaşı ile konuşuyordum. Burada daha önce de ilk buluşma hakkında konu açmıştım ve sonuç olarak buluşamadık... Kuzenimin haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum, kuzenimle samimiyetim sohbetim yok ama ikisi çok yakın dostlar. Çocukla sohbetimiz ilk başta iyiydi ama tavırları biraz rahat, fazla özgüvenli kendini beğenmiş birine benziyordu. Buluşmayı istiyordum ama bu konu açılınca "sinemaya gitmek istiyorum, birşeyler içer miyiz pub'a gidip" falan dedi. Burada ben biraz geri çekildim. Bir de ortak nokta belirlemiştik ikimiz de. Ben de ineceğim yeri söyledim, çünkü o yeri çok iyi bilmiyorum birkaç defa gitmiştim. Şakayla karışık "ayağına mı geleyim" yazdı. En sonda da bir mesaj atıp sohbeti bitirdim ama bir yanım hala hoşlanıyor konuşmak istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum duygularıma göre hareket edip tekrar yazmam sizce rezillik mi olur
Eki Görüntüle 3213354 Eki Görüntüle 3213355
Ben bir aydır kuzenimin arkadaşı ile konuşuyordum. Burada daha önce de ilk buluşma hakkında konu açmıştım ve sonuç olarak buluşamadık... Kuzenimin haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum, kuzenimle samimiyetim sohbetim yok ama ikisi çok yakın dostlar. Çocukla sohbetimiz ilk başta iyiydi ama tavırları biraz rahat, fazla özgüvenli kendini beğenmiş birine benziyordu. Buluşmayı istiyordum ama bu konu açılınca "sinemaya gitmek istiyorum, birşeyler içer miyiz pub'a gidip" falan dedi. Burada ben biraz geri çekildim. Bir de ortak nokta belirlemiştik ikimiz de. Ben de ineceğim yeri söyledim, çünkü o yeri çok iyi bilmiyorum birkaç defa gitmiştim. Şakayla karışık "ayağına mı geleyim" yazdı. En sonda da bir mesaj atıp sohbeti bitirdim ama bir yanım hala hoşlanıyor konuşmak istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum duygularıma göre hareket edip tekrar yazmam sizce rezillik mi olur
Eki Görüntüle 3213354 Eki Görüntüle 3213355
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?