Latte Hanım hakikaten yalvarmaktan başka bir şey gelmiyor mu aklınıza?e ne desin ki ?
yalvarırım konuş filan mı desin
asıl onu dese sıkıntı bence
Bununla olur da evlenirseniz musluk bozulduğunda yapmaz/yaptırmaz, ben böyleyim beğenmiyorsan git başkasıyla evlen der.
Umurunda değilsiniz bunun.
ne bileyim ya attığı mesaj bana çok ergen ve tripkar geldiLatte Hanım hakikaten yalvarmaktan başka bir şey gelmiyor mu aklınıza?
Ya bir insan flörtleşirken bir anda konuşmak istemiyorum dese, aşırı toksik bir durum yoksa ortada bir sorarsın sorun ne diye. İlgilendiğin, şans vermek istediğin biriyse iletişimi devam ettirmeye yönelik yapılabilecek bir şey var mı diye bir bakarsın yani. Yani sorun ne, kimden kaynaklı diye öğrenmek istersin hiç değilse. Yalvarmak değil ki bu.
Adama iyi yapmış diyemiyorum ben işte. Muhtemelen konuştuğu birkaç flörtü daha vardı. Biri düşmüş oldu işte, o yüzden umurunda olmadı.ne bileyim ya attığı mesaj bana çok ergen ve tripkar geldi
ortada hiçbir şey yokken (adama göre) böyle davranan birine bı de niye sorsun ki?
zaten sağlıklı iletişimi bilen biri böyle davranmaz.
hayır adama bunu yazzma nedeni de bunu gösteriyor neden otobüsten almamış vs
bilmiyorum ben adam iyi yapmış diyorum
Baya sallamıyor sizi. Yazmayin tekrar erkek mi yok. Duygulariniz sizi yanlis yönlendiriyor kendinizi dusurmeyin bu kadarBen bir aydır kuzenimin arkadaşı ile konuşuyordum. Burada daha önce de ilk buluşma hakkında konu açmıştım ve sonuç olarak buluşamadık... Kuzenimin haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum, kuzenimle samimiyetim sohbetim yok ama ikisi çok yakın dostlar. Çocukla sohbetimiz ilk başta iyiydi ama tavırları biraz rahat, fazla özgüvenli kendini beğenmiş birine benziyordu. Buluşmayı istiyordum ama bu konu açılınca "sinemaya gitmek istiyorum, birşeyler içer miyiz pub'a gidip" falan dedi. Burada ben biraz geri çekildim. Bir de ortak nokta belirlemiştik ikimiz de. Ben de ineceğim yeri söyledim, çünkü o yeri çok iyi bilmiyorum birkaç defa gitmiştim. Şakayla karışık "ayağına mı geleyim" yazdı. En sonda da bir mesaj atıp sohbeti bitirdim ama bir yanım hala hoşlanıyor konuşmak istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum duygularıma göre hareket edip tekrar yazmam sizce rezillik mi olur
Eki Görüntüle 3213354 Eki Görüntüle 3213355
Demek istediğim en başta söyleseydi.Bildiği bir yeri önerseydi.
Böyle random atan erkekler bir bana mı itici geliyor? Random atan erkekler genelde gevşek oluyor.Ben bir aydır kuzenimin arkadaşı ile konuşuyordum. Burada daha önce de ilk buluşma hakkında konu açmıştım ve sonuç olarak buluşamadık... Kuzenimin haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum, kuzenimle samimiyetim sohbetim yok ama ikisi çok yakın dostlar. Çocukla sohbetimiz ilk başta iyiydi ama tavırları biraz rahat, fazla özgüvenli kendini beğenmiş birine benziyordu. Buluşmayı istiyordum ama bu konu açılınca "sinemaya gitmek istiyorum, birşeyler içer miyiz pub'a gidip" falan dedi. Burada ben biraz geri çekildim. Bir de ortak nokta belirlemiştik ikimiz de. Ben de ineceğim yeri söyledim, çünkü o yeri çok iyi bilmiyorum birkaç defa gitmiştim. Şakayla karışık "ayağına mı geleyim" yazdı. En sonda da bir mesaj atıp sohbeti bitirdim ama bir yanım hala hoşlanıyor konuşmak istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum duygularıma göre hareket edip tekrar yazmam sizce rezillik mi olur
Eki Görüntüle 3213354 Eki Görüntüle 3213355
yaşları 18 20 filan yazmış birileri , ondan emin olamıyorum haklı olabilirsinizAdama iyi yapmış diyemiyorum ben işte. Muhtemelen konuştuğu birkaç flörtü daha vardı. Biri düşmüş oldu işte, o yüzden umurunda olmadı.
Hani değer verdiği, elinde tutmak istediği biri olsaydı böyle yanıt vermezdi bence.
Di mi “ayağına” kadar gitmemeli meselaAsla yazma kadın olan sensin o koşması gerekiyor peşinden sen niye koşuyorsun
Ya haksnahakdbqjansnamc artık bitsin bu çile nolurDi mi “ayağına” kadar gitmemeli mesela
Olsun önden uyarayım ben. Malum kızlarımız kendilerini umursamayan, kötü davranan erkeklere dünyada kalmış tek erkekmiş gibi yapışıyorlar.Artemissisipi diğer konudan geliyorsunuz sanırım.
Konu sahibi daha 18 yaşında; 1 kahve içip, sinemaya gitmekti niyeti.
*prensesBen de kimseyi ayağıma getirmem, uygun bulmuyorum piremses tavırlarını
ilk buluşmada arabasına binmemek için de yapıyorum
En yakın avm nin kahvecisinde buluşurum bence öyle yapmalı herkes.
Adam haklı.
22 yaşında kendisi. Çok bir fark yok zaten aramızda ergen diyenlere de birsey diyemiyorum ama tavırları hoşuma gitmedi ve şakasına mı yazdı bilemiyorum. Kadıköy kalabalık bir yer ve bana geleceğim noktayı da söylemedi hiç. Ben de indiğim yeri söyledim hani orada buluşuruz beraber gezeriz diye. Yoksa gelsin beni evimden alsın demedimyaşları 18 20 filan yazmış birileri , ondan emin olamıyorum haklı olabilirsiniz
ama 25+ olsaydı bence durum tamamen benim dediğim gibi olurdu
Konu başlığını görünce bile nutkum tutulduYa haksnahakdbqjansnamc artık bitsin bu çile nolur
Ha şu var, vayyy ne kötü bir adammm nasıl yaparrrr diyemeyiz. Birinden yeterince hoşlanmamak suç değil. Yani sonuçta daha flörtün ilk aşaması yani. Hemen bitmesi iyi bile olmuş.yaşları 18 20 filan yazmış birileri , ondan emin olamıyorum haklı olabilirsiniz
ama 25+ olsaydı bence durum tamamen benim dediğim gibi olurdu
Tamam yazıp listedeki başka birine mesaj atmaya başlamıştır bile.İlk buluşmada sinemaya bara gitmek isteyen erkekler bana güven vermiyor, şahsi fikrim. Bence niyeti öylesine takılıp sıkılınca bırakmaktı. O yüzden konuşmayalım dediğinizde de sallamamış hiç. Yanınıza gelmeye dahi üşenmiş.
olanlar geçmiş gitmiş artık22 yaşında kendisi. Çok bir fark yok zaten aramızda ergen diyenlere de birsey diyemiyorum ama tavırları hoşuma gitmedi ve şakasına mı yazdı bilemiyorum. Kadıköy kalabalık bir yer ve bana geleceğim noktayı da söylemedi hiç. Ben de indiğim yeri söyledim hani orada buluşuruz beraber gezeriz diye. Yoksa gelsin beni evimden alsın demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?