İlk buluşma için "ayağına mı geleyim" dedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi z3lis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
e ne desin ki ?
yalvarırım konuş filan mı desin
asıl onu dese sıkıntı bence
Latte Hanım hakikaten yalvarmaktan başka bir şey gelmiyor mu aklınıza?
Ya bir insan flörtleşirken bir anda konuşmak istemiyorum dese, aşırı toksik bir durum yoksa ortada bir sorarsın sorun ne diye. İlgilendiğin, şans vermek istediğin biriyse iletişimi devam ettirmeye yönelik yapılabilecek bir şey var mı diye bir bakarsın yani. Yani sorun ne, kimden kaynaklı diye öğrenmek istersin hiç değilse. Yalvarmak değil ki bu.

ne bileyim ya attığı mesaj bana çok ergen ve tripkar geldi
ortada hiçbir şey yokken (adama göre) böyle davranan birine bı de niye sorsun ki?
zaten sağlıklı iletişimi bilen biri böyle davranmaz.
hayır adama bunu yazzma nedeni de bunu gösteriyor neden otobüsten almamış vs
bilmiyorum ben adam iyi yapmış diyorum

Adama iyi yapmış diyemiyorum ben işte. Muhtemelen konuştuğu birkaç flörtü daha vardı. Biri düşmüş oldu işte, o yüzden umurunda olmadı.
Hani değer verdiği, elinde tutmak istediği biri olsaydı böyle yanıt vermezdi bence.

O kdkdkd kısmı gülme şeysi değil mi? Tamam olur demiş hatta devamında. Çocuk espri yapmış anlamamışsınız. Böyle buluşmalar böyle kasmaları kaldırmaz.

Baya sallamıyor sizi. Yazmayin tekrar erkek mi yok. Duygulariniz sizi yanlis yönlendiriyor kendinizi dusurmeyin bu kadar

Böyle random atan erkekler bir bana mı itici geliyor? Random atan erkekler genelde gevşek oluyor.

yaşları 18 20 filan yazmış birileri , ondan emin olamıyorum haklı olabilirsiniz
ama 25+ olsaydı bence durum tamamen benim dediğim gibi olurdu

22 yaşında kendisi. Çok bir fark yok zaten aramızda ergen diyenlere de birsey diyemiyorum ama tavırları hoşuma gitmedi ve şakasına mı yazdı bilemiyorum. Kadıköy kalabalık bir yer ve bana geleceğim noktayı da söylemedi hiç. Ben de indiğim yeri söyledim hani orada buluşuruz beraber gezeriz diye. Yoksa gelsin beni evimden alsın demedim

Ha şu var, vayyy ne kötü bir adammm nasıl yaparrrr diyemeyiz. Birinden yeterince hoşlanmamak suç değil. Yani sonuçta daha flörtün ilk aşaması yani. Hemen bitmesi iyi bile olmuş.
Bir de her flörtten ciddiyet beklememek lazım. Adam ayağına mı geleyim dedikten sonra tamam olur da demiş. Yani demek ki konu sahibi daha ciddi tavırları olan erkeklerden hoşlanıyor. Bu adam zaten uygun olmayacakmış.
Yani bir de flörtün amacı bu zaten, bu adamla ilişki olur mu diye bakıyorsun. E olmayacakmış zaten, o zaman next.

Tamam yazıp listedeki başka birine mesaj atmaya başlamıştır bile.

olanlar geçmiş gitmiş artık
siz bu mesajın üzerine hiçbir şey yazmayın
yaşınız küçük ama inanın bir kadında olabilecek en ama en önemli şey net duruştur
bunun pratiğini ne kadar erken yaşta yapmaya başlarsanız o kadar hayırlı olur sizin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…