- 15 Şubat 2013
- 25.694
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.652
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İbrahim Tatlıses mi bu ?Kendini benden geri cekmeni istemiyorum diyordu, gülüm diyordu. Bende iki guzel lafa kanıyorum zatenyazmadigim zaman yaziyordu soruyordu falan
Kibariye'nin Annesi....yaaa ne güzel nick ...bayılıyordum o kadına sesi hala kulaklarımda şöferrrrrrrrrr şöferrrrrriyi yapmışsın boş ver
ama bakın ben o konuyu unutmaya çalışıyorum, karşıma burada bile çıkıyorAyakli konulara pembekuvars bakiyo![]()
Allahım dar paça babet çorap ..kusma işaretiKendini benden geri cekmeni istemiyorum diyordu, gülüm diyordu. Bende iki guzel lafa kanıyorum zatenyazmadigim zaman yaziyordu soruyordu falan
Bence telefondan da amcani yengeni, bi de ananeni sil, site kapicisini da silKuzenimi de instagram hesabimdan sileyim mi sizce?
Benim çok hoşuma gitmişti ya amaİbrahim Tatlıses mi bu ?
yaşlarınız nedir ikinizin?Benim çok hoşuma gitmişti ya ama![]()
çocuk buluşsak da olur buluşmasak da olur kafasında bence çok kafana takmaBen bir aydır kuzenimin arkadaşı ile konuşuyordum. Burada daha önce de ilk buluşma hakkında konu açmıştım ve sonuç olarak buluşamadık... Kuzenimin haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum, kuzenimle samimiyetim sohbetim yok ama ikisi çok yakın dostlar. Çocukla sohbetimiz ilk başta iyiydi ama tavırları biraz rahat, fazla özgüvenli kendini beğenmiş birine benziyordu. Buluşmayı istiyordum ama bu konu açılınca "sinemaya gitmek istiyorum, birşeyler içer miyiz pub'a gidip" falan dedi. Burada ben biraz geri çekildim. Bir de ortak nokta belirlemiştik ikimiz de. Ben de ineceğim yeri söyledim, çünkü o yeri çok iyi bilmiyorum birkaç defa gitmiştim. Şakayla karışık "ayağına mı geleyim" yazdı. En sonda da bir mesaj atıp sohbeti bitirdim ama bir yanım hala hoşlanıyor konuşmak istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum duygularıma göre hareket edip tekrar yazmam sizce rezillik mi olur
Eki Görüntüle 3213354 Eki Görüntüle 3213355
Ben 18, o 22yaşlarınız nedir ikinizin?
bu konuda benim de kadınlarımızdan umudum yoktu ama bugün 21 yaşındaki kız kardeşimin 1 aydır görüştüğü çocuktan ayrıldığını öğrenince bi umut doğdu içimeçok hoşlanmadığı zaten tamamen aşikar bir şey ama
yaşlar da küçük bir şey diyemedim
tek derdim konu sahibinin erkeklere karşı dik duruşu olması
ülke kadınları olarak bu konuda aşırı kötüyüz
muhteşembu konuda benim de kadınlarımızdan umudum yoktu ama bugün 21 yaşındaki kız kardeşimin 1 aydır görüştüğü çocuktan ayrıldığını öğrenince bi umut doğdu içime
iyi anlaşıyorlardı ama kardeşimin rahatsız olduğu bazı durumlar vardı, daha önce de çocuğa dile getirdiği.
çocuk her seferinde tamam tamam deyip kendini değiştirmeyen biriydi. belki de değişmesine gerek yoktu, karakteri öyleydi.
ama anladım ki benim kız kardeşim sahiden kendine değer veriyor, sınır çizmeyi, hayır demeyi biliyor.
sınır çizmekten kastım hayatına ve arkadaş çevresine karışma, gereksiz kıskançlık, müdahale etme gibi şeyler.
başka bir genç kız olsa onun yerinde belki de "erkek arkadaşım beni sahipleniyor, seviyor ki kıskanıyor, benden ilgi bekliyor, beni hayatının merkezine almış" diye düşünüp sevinir ve çocuğa daha çok yapışırdı.
bizimki gördüğü 3-4 falsonun üzerine dün bıraktı çocuğu. rahatladım abla onunla mı uğraşacağım, benim bi hayatım, derslerim, hobilerim, arkadaş çevrem var, kendimi ona göre mi ayarlayacağım dedi.
açıkçası gurur duydum.
dik duruşlu bir kadınımdır ama istisnai ilişkilerimde yeri geldi bu kızın gösterdiği tavrı ben gösteremedim, çizmem gereken sınırları zamanında çizemedim.
tebrik ettim bugün kardeşimi![]()
Ayağına gelmesini istememiş ki zaten.Ben de kimseyi ayağıma getirmem, uygun bulmuyorum piremses tavırlarını
ilk buluşmada arabasına binmemek için de yapıyorum
En yakın avm nin kahvecisinde buluşurum bence öyle yapmalı herkes.
Adam haklı.
Ayağına gelmesini istememiş ki zaten.