İlk Buluşma

tantanis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
7.195
9.105
118
Iyi geceler kızlar,

Yarın biriyle randevum var. Ilk kez görüşeceğiz, o beni daha önce bir düğünde görmüş ama ben görmedim. Numaramı almış ulaştı bana.

Ben aşırı heyecanlandım şuan. Ve sormak istediğim şeyler var size.

Ilk olarak, ilk buluşmada arabasına binmem gerçekten garip mi olur? Ben bunu sorun yapmam normal şartlarda ama arkadaşlarım buluşma yerine kendin git o almasın seni dedi. (Okuldan alacak)

İkincisi ben normalde pek makyaj yapmayan ve çok da süslü giyinmeyen biriyim. Yarın öyle mi gitsem yoksa süslünaz mı olsam? Bir yanım azıcık özel hissettir diyor diğer yanım ay nasılsan öyle görsün sonra laf etmesin niye yapmıyorsun diye diyor. Napsam?

Çok dert edilir şeyler değil ama kararsız kaldım bu iki konuda. Fikirlerinizi alayım dedim.

Ve biri bana neden heyecan yaptığımı açıklasın lütfen.

Arkataslarin hakili sakin binme arabasina kendini birazaha agirdan al, gyim konusundada dogal ol yeter dogal dedigim guzel sik ama abarti degilhayirlisi olsun senin icin

Bence ilk bulusmaya kendin git cok asiri makyaj yapmana gerek yok tabi cokda salas gitmemelisin tabi her konudada temkinli olmakta fayda var herseyin orta ayarlisi makul cnm sakin ol kendin ol sen nasilsan seni oyle sevsin seninde dedigin gibi ilerde amanda soyle giyin bana boyle begendirdin diye onune getirmesin her olayda

çok süslenme makkaja falan da fazla girme onun için süslendiğini düşünüp iyice havaya girmesin
hani sade ama şık tarzı

Arkataslarin hakili sakin binme arabasina kendini birazaha agirdan al, gyim konusundada dogal ol yeter dogal dedigim guzel sik ama abarti degilhayirlisi olsun senin icin
Ben kendim gelmeyi teklif ettim. Buluşacağımız yer okula otobüsle 15 dk sürer zaten çok yakın. Hayır neden uğraşıyorsun ben alırım dedi. Iki kere söyledim trafik olur uğraşma diye yok ben gelirim dedi ısrarla. Kararsız kaldım.

Kıyafet konusunda da dediğiniz gibi yapayım. BB krem ve eyeliner işimi görür galiba.

Peki neden bukadar ısrarcı acaba ne guzel bulusacaginiz yerde yakinmis isde bnce sen kendin gitmek icin ısrar etmelisin bi sekilde bn geldim nerdesin falanlar gibi yada sana lamaya geliyorum falan dediginde aa bnde yoldaydim varmak uzereyim orada bulusalim falan de niye beklemedin derse de isim erken bitti dersin

Bana kalsa ben de aman nolacak düşüncesindeyim ama herkes sözleşmiş gibi ilk buluşmada binme diyor. Anlamadım pek.

He valla durduk yere iş alıyorum başıma

Akisina birak. Cok tatli heyecanlar bunlar :)

Arabasina binebilirsin bence. Hatta bin nolucak.

Makyaj isine gelince de, dogal gorunumlu bir makyaj guzel olur.

Hadi hayirlisi.

Isarci olursa dersin ben oyle istiyorum tesekkur edersin daha yumasak dersin tabi goz makyaji yap mutlaka

Bana kalsa ben de aman nolacak düşüncesindeyim ama herkes sözleşmiş gibi ilk buluşmada binme diyor. Anlamadım pek.

He valla durduk yere iş alıyorum başıma
Ben önceden gorustugum kisinin arabasina binmistim ilk gorusmede hemde,ön koltuga kurulmustum hatta,bobreklerim yerinde,hala sagim boşver nolucak:))

Ben önceden gorustugum kisinin arabasina binmistim ilk gorusmede hemde,ön koltuga kurulmustum hatta,bobreklerim yerinde,hala sagim boşver nolucak:))
Güven konusunda bi sorun yok zaten. Çok ısrarcı oldular binme diye, yanlış algılarmış. Biraz onu anlamak için sordum aslında.

Güven konusunda bi sorun yok zaten. Çok ısrarcı oldular binme diye, yanlış algılarmış. Biraz onu anlamak için sordum aslında.
Ya onu yanlış algılayacak adamla da olmazsın zaten,kadının ağırlığı hafifliği bunlarla mi ölçülüyor,o zaman ben balonum hayır hemcinslerimizin bu önerilerde bulunması da tuhaf

Akisina birak. Cok tatli heyecanlar bunlar :)

Arabasina binebilirsin bence. Hatta bin nolucak.

Makyaj isine gelince de, dogal gorunumlu bir makyaj guzel olur.

Hadi hayirlisi.
Öyle yapacağım sanırım. Zaten akşam alacak kesin trafik olur bir de kendim gitmek isteyip geç kalmıyım.

Canim bu kisi seni dugunde gormus begenmis ama kimdir necidir,arkadas ya da aile cevrenden taniyan var mi acaba? Bir de bence arabasina binme hem yerde yakinmis zaten.
Makyaj olarak bb krem dedigin gibi eyeliner hafif bir allik guzel olur.Kiyafet olarak gunluk giyindiklerinin bir tik ustunde giyinebilirsin bence.
Insallah gonlune gore hos birisi ile karsilasirsin,bol sanslar :)

Bence en önemlisi sen konuşma onu konuştur erkeğin sinsisi fazla konuşmaz kızı konuşturur
konuşmayan erkekten kork , sakladıkları epey çoktur bırak o senin içim çabalasın sen çabalarsan şımarır

Ya onu yanlış algılayacak adamla da olmazsın zaten,kadının ağırlığı hafifliği bunlarla mi ölçülüyor,o zaman ben balonum hayır hemcinslerimizin bu önerilerde bulunması da tuhaf
Ben de öyle söyledim ama emin olamadım 7 kişilik grupta herkes aynı şeyi söyleyince bi bildikleri mi var acaba dedim. Benim gibi düşünenler de varmış rahatladım.
Yakın akrabam verdi numaramı. O konuda sorun yok.
Teşekkür ederim.

Bence ilk buluşmada önceden hiç yüzyüze gelmediysen arabasına binme.
Güvenlik, sapıklık, hafiflik vs. felan asla değil konu bunu söylerken.
Borçlanmamak, seni yönlendirmesine izin vermemek gibi birşey bu.
Ve elbette bakımlı ama natural olarak gidersin buluşmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…