İlk Buluşma

BENCE KESİNLİKLE KENDİN GİTMELİSİN , KENDİNİ AĞIRDAN ALMANIN YANI SIRA KİMSENİN İÇİNİ BİLEMEZSİN ALLAH KORUSUN KÖTÜ NİYETLİ BİLE ÇIKABİLİR.
DÜĞÜNE GİDER GİBİ DE DEĞİL AMA GÜNLÜK TAKILMA GİBİ DE DEĞİL , ORTASINDA ŞIK SADE GİYİNİP MAKYAJ YAPIN DERİM.
HEYECANLANMANIZI ÇOK SAMİMİ BULDUM NASİPSE ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN.

Teşekkür ederim

Bence kendin git. Çok ısrar ettiği için senin kendi istediğini yaptığını peşinen anlasın.
Makyaj abartıya gerek yok. Hafif kalem rimel doğal olsun.
Son soruna yanıtım ise; hayatında uzun zamandır birileri yoksa aşkı özlemiş olabilirsin
Bir de havalar güzel gidiyor. Biz söz var ya geldi bahar ayları gevşer gönül yayları

Arabasına binme sonuçta tanışmadan arabasına binmiş gibi olucaksın.. Ben olsam ilk görüşmenin ilk dakikalarında arabada olmak istemem ama dönüşte binebilirsin teklif ederse sende tsmsmiyle olumsuz değilsen.
Onun dışında hafif bi makyaj gerekli bence. Birde kıyafetlerin bakımlı ve uyumlu olsun.

Şu kadınların değeri ne kadar da kolay azalıyor yahu Bence de eğer nezaket edip sizi almak istemişse binebilirsiniz, sizin değeriniz bununla ölçülemez. Makyaj ve giyim de sade bir şıklık en iyisi olur. Hayırlısı olsun

arabaya binin ya, ne öle eski Türk filmlerindeki Hülya Koçyiğit gibi. rahat olun, arabasına bindiniz diye size kötü gözle bakmaz. normal seyrine bırakın. zaten buluşma amacınız belli. bunu böyle sıkıntılı bir duruma koymaya gerek yok.
makyaj yapın azıcık. rimel, kalem, az bir allık, ten rengi bir parlatıcı (yaşınızın genç olduğunu düşünüyorum) gayet yerinde ve kararında olur. kıyafet olarak ta kot üstüne bir gömlek filan olabilir öyle abartmıycam diye de salmaya gerek yok.

tantanis bugün buluşacağınızı söylemediğin için yorum falan yapmıyorum

Söyledim de sen benlen ilgilenmedin yorum yap la akşama dedikodu yapcezz
Normalde ilk buluşmada arabaya binme derdim, "ne der" düşüncesinden ziyade güvenlik amaçlı. Ama sizde zaten ortada aile falan var o yüzden risk olmaz sanırım, bunu en iyi sen değerlendirirsin.

Onun dışında normalinden farklı olma, normalde ne kadar makyaj yapıyorsan yine o kadar yap. Ne eksik, ne fazla. Sakin ol. Ve her şeyi hatırla, akşam bir bir alacağım ifadeni

Ay resmen gözümün önünde olay nerelere geldi

Cicim ben normalde eyelinerı düz çektiği gün kendini Kleopatra sanan bi varlığım öyle de gitmiyim bence. Arkadaşımın kollarına atmaya karar verdim kendimi, o halledecek :))

Arabaya bineceğim.

Heyecandan hatırlar mıyım bilemiyorum

Arkadaşına söyle de seni düğüne giden görümce modeline çevirmesin

Boğazın düzeldi mi bari

Ne güzel ne tatlı heyecandır o.
Araba konusunda bence sorun yok,binebilirsin ki zaten okuldan alacakmış,binince nereye gidiyoruz diye sorarsın,ona göre yolda dikkatli olursun ama sapık yada tacizcinin seni telefonla arayıp randevu alıp,üzerine birde okulun önünden alıp sana zarar vereceğini sanmıyorum. Rahat hissetmezsen arkadaşlarınla sözleş,yarım saat sonra biri arasın,bir yarım saat sonra diğeri,böylece seni kontrol etmiş olurlar. (Bu planları yaptığıma inanamıyorum bu arada,nasıl bir devirde yaşıyorsak,her an herşey olabilir kafasından çıkamıyorum. Olsun tedbir iyidir ;-) )
Giyim konusunda her zaman nasılsan öyle doğal ol.
Hakkında hayırlısı olsun.

Arkadaşına söyle de seni düğüne giden görümce modeline çevirmesin

Boğazın düzeldi mi bari
Tamam söylerim Geçmedi ya sümüklü halimle görecek beni
Teşekkür ederim önerileriniz için :)) Evet aşırı heyecanlıyım derse adapte olamadım bir türlü. Arkadaşlarım aramayı teklif ettiler zaten, ara ara yoklayacaklar.

Aman onun yüzünden sümüklü oldun, olsun o kadar.

Hadi bakalım git güzelce flörtünü et. Güzel şeyler bunlar.

Aman onun yüzünden sümüklü oldun, olsun o kadar.

Hadi bakalım git güzelce flörtünü et. Güzel şeyler bunlar.
Tek tesellim o, senin yüzünden hasta yatıyorum nazı bile yaptım arada.

Ahaha pislük.
Siz hangi ara böyle birbirinize naz yapar hale geldiniz arkadaş ya, daha bir haftalık mevzu
Hastayken çekilir bi insan olmuyorum. Doğal olarak bundan nasiplendi

(Ilk kez görüşeceğiz, o beni daha önce bir düğünde görmüş ama ben görmedim) ben bunu düşünüp duruyorum okuduğumdan beri adamı resimden filan gördün dimi tipini biliyosun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…