Akşam yazarım. Sabah beş buçukta uyudum sersem gibiyim şuan. Pot falan kırmasam bari yanında
Teşekkür ederim
Tekrar teşekkürler. Akşama burdayım :))Bi kahve kurtarır seni
Heycanın çok tatlı okurken gülümsedim
Bol şans
Teşekkür ederimBENCE KESİNLİKLE KENDİN GİTMELİSİN , KENDİNİ AĞIRDAN ALMANIN YANI SIRA KİMSENİN İÇİNİ BİLEMEZSİN ALLAH KORUSUN KÖTÜ NİYETLİ BİLE ÇIKABİLİR.
DÜĞÜNE GİDER GİBİ DE DEĞİL AMA GÜNLÜK TAKILMA GİBİ DE DEĞİL , ORTASINDA ŞIK SADE GİYİNİP MAKYAJ YAPIN DERİM.
HEYECANLANMANIZI ÇOK SAMİMİ BULDUM NASİPSE ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN.
Iyi geceler kızlar,
Yarın biriyle randevum var. Ilk kez görüşeceğiz, o beni daha önce bir düğünde görmüş ama ben görmedim. Numaramı almış ulaştı bana.
Ben aşırı heyecanlandım şuan. Ve sormak istediğim şeyler var size.
Ilk olarak, ilk buluşmada arabasına binmem gerçekten garip mi olur? Ben bunu sorun yapmam normal şartlarda ama arkadaşlarım buluşma yerine kendin git o almasın seni dedi. (Okuldan alacak)
İkincisi ben normalde pek makyaj yapmayan ve çok da süslü giyinmeyen biriyim. Yarın öyle mi gitsem yoksa süslünaz mı olsam? Bir yanım azıcık özel hissettir diyor diğer yanım ay nasılsan öyle görsün sonra laf etmesin niye yapmıyorsun diye diyor. Napsam?
Çok dert edilir şeyler değil ama kararsız kaldım bu iki konuda. Fikirlerinizi alayım dedim.
Ve biri bana neden heyecan yaptığımı açıklasın lütfen.
Ben kendim gelmeyi teklif ettim. Buluşacağımız yer okula otobüsle 15 dk sürer zaten çok yakın. Hayır neden uğraşıyorsun ben alırım dedi. Iki kere söyledim trafik olur uğraşma diye yok ben gelirim dedi ısrarla. Kararsız kaldım.
Kıyafet konusunda da dediğiniz gibi yapayım. BB krem ve eyeliner işimi görür galiba.
Söyledim de sen benlen ilgilenmedin
Normalde ilk buluşmada arabaya binme derdim, "ne der" düşüncesinden ziyade güvenlik amaçlı. Ama sizde zaten ortada aile falan var o yüzden risk olmaz sanırım, bunu en iyi sen değerlendirirsin.Söyledim de sen benlen ilgilenmedinyorum yap la akşama dedikodu yapcezz
Cicim ben normalde eyelinerı düz çektiği gün kendini Kleopatra sanan bi varlığım öyle de gitmiyim bence. Arkadaşımın kollarına atmaya karar verdim kendimi, o halledecek :))Normalde ilk buluşmada arabaya binme derdim, "ne der" düşüncesinden ziyade güvenlik amaçlı. Ama sizde zaten ortada aile falan var o yüzden risk olmaz sanırım, bunu en iyi sen değerlendirirsin.
Onun dışında normalinden farklı olma, normalde ne kadar makyaj yapıyorsan yine o kadar yap. Ne eksik, ne fazla. Sakin ol. Ve her şeyi hatırla, akşam bir bir alacağım ifadeni
Ay resmen gözümün önünde olay nerelere geldi
Arkadaşına söyle de seni düğüne giden görümce modeline çevirmesinCicim ben normalde eyelinerı düz çektiği gün kendini Kleopatra sanan bi varlığım öyle de gitmiyim bence. Arkadaşımın kollarına atmaya karar verdim kendimi, o halledecek :))
Arabaya bineceğim.
Heyecandan hatırlar mıyım bilemiyorum
Tamam söylerimArkadaşına söyle de seni düğüne giden görümce modeline çevirmesin
Boğazın düzeldi mi bari
Teşekkür ederim önerileriniz için :)) Evet aşırı heyecanlıyım derse adapte olamadım bir türlü. Arkadaşlarım aramayı teklif ettiler zaten, ara ara yoklayacaklar.Ne güzel ne tatlı heyecandır o.
Araba konusunda bence sorun yok,binebilirsin ki zaten okuldan alacakmış,binince nereye gidiyoruz diye sorarsın,ona göre yolda dikkatli olursun ama sapık yada tacizcinin seni telefonla arayıp randevu alıp,üzerine birde okulun önünden alıp sana zarar vereceğini sanmıyorum. Rahat hissetmezsen arkadaşlarınla sözleş,yarım saat sonra biri arasın,bir yarım saat sonra diğeri,böylece seni kontrol etmiş olurlar. (Bu planları yaptığıma inanamıyorum bu arada,nasıl bir devirde yaşıyorsak,her an herşey olabilir kafasından çıkamıyorum. Olsun tedbir iyidir ;-) )
Giyim konusunda her zaman nasılsan öyle doğal ol.
Hakkında hayırlısı olsun.
Aman onun yüzünden sümüklü oldun, olsun o kadar.Tamam söylerimGeçmedi ya sümüklü halimle görecek beni
Teşekkür ederim önerileriniz için :)) Evet aşırı heyecanlıyım derse adapte olamadım bir türlü. Arkadaşlarım aramayı teklif ettiler zaten, ara ara yoklayacaklar.
Tek tesellim o, senin yüzünden hasta yatıyorum nazı bile yaptım arada.Aman onun yüzünden sümüklü oldun, olsun o kadar.
Hadi bakalım git güzelce flörtünü et. Güzel şeyler bunlar.
Ahaha pislük.Tek tesellim o, senin yüzünden hasta yatıyorum nazı bile yaptım arada.
Hastayken çekilir bi insan olmuyorum. Doğal olarak bundan nasiplendiAhaha pislük.
Siz hangi ara böyle birbirinize naz yapar hale geldiniz arkadaş ya, daha bir haftalık mevzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?