Sürekli sorular sorup konuşturmata çalışıyor beni. Kendi de konuşuyor ama az, niyeti başkaymış demek ki vay uyanıkBence en önemlisi sen konuşma onu konuştur erkeğin sinsisi fazla konuşmaz kızı konuşturur
konuşmayan erkekten kork , sakladıkları epey çoktur bırak o senin içim çabalasın sen çabalarsan şımarır
Haha bayıldım tavsiyeyebana biri yıllar yıllar önceilk buluşma tavsiyesi olarak
sibel can tarzlı olma meg ryan tarzı ol demişti
Bir de şu borçlanma konusu var tabii.Bence ilk buluşmada önceden hiç yüzyüze gelmediysen arabasına binme.
Güvenlik, sapıklık, hafiflik vs. felan asla değil konu bunu söylerken.
Borçlanmamak, seni yönlendirmesine izin vermemek gibi birşey bu.
Ve elbette bakımlı ama natural olarak gidersin buluşmaya.
Hesap ödeme konusunda kibarca bir teklifte bulun, zaten hayır diyecektir. Sende ısrar etme, bırak ödesin.Bir de şu borçlanma konusu var tabii.
Şimdi o çalışıyor ben öğrenciyim. Bundan önce hep ortamda tanıştığım insanlarla sevgili oldum doğal olarak açık konulabildim hesap konusunda. Ama şimdi ne söylemem gerek bilemedim. Hesaba karışmalı mıyım sizce? Yoksa başka bir yerde kahve ısmarlasam yeterli olur mu?
Ben olsam ilk buluşmada arabasına binmezdim. Rahat hissedemezdim binince.Bir de şu borçlanma konusu var tabii.
Şimdi o çalışıyor ben öğrenciyim. Bundan önce hep ortamda tanıştığım insanlarla sevgili oldum doğal olarak açık konulabildim hesap konusunda. Ama şimdi ne söylemem gerek bilemedim. Hesaba karışmalı mıyım sizce? Yoksa başka bir yerde kahve ısmarlasam yeterli olur mu?
İlk hesaba ufak bir yeltenmede bulun,zaten izin vermez.Bir de şu borçlanma konusu var tabii.
senin kalp 'güm gümdür ''dedim başlığı görünce durumunu kendinde belirtmişsin zatenIyi geceler kızlar,
Yarın biriyle randevum var. Ilk kez görüşeceğiz, o beni daha önce bir düğünde görmüş ama ben görmedim. Numaramı almış ulaştı bana.
Ben aşırı heyecanlandım şuan. Ve sormak istediğim şeyler var size.
Ilk olarak, ilk buluşmada arabasına binmem gerçekten garip mi olur? Ben bunu sorun yapmam normal şartlarda ama arkadaşlarım buluşma yerine kendin git o almasın seni dedi. (Okuldan alacak)
İkincisi ben normalde pek makyaj yapmayan ve çok da süslü giyinmeyen biriyim. Yarın öyle mi gitsem yoksa süslünaz mı olsam? Bir yanım azıcık özel hissettir diyor diğer yanım ay nasılsan öyle görsün sonra laf etmesin niye yapmıyorsun diye diyor. Napsam?
Çok dert edilir şeyler değil ama kararsız kaldım bu iki konuda. Fikirlerinizi alayım dedim.
Ve biri bana neden heyecan yaptığımı açıklasın lütfen.
Teşekkür ederimmMutluluklar
Araba konusunda istediginizi yapin ama makyajinizi ozenle yapip guzelce giyinmenizi oneririm
Şirin hanımcık kız olup gideceğim yarın. Planladım bile :)) Teşekkür ederimmNe yapacağına karar vermişsin ben de şunu ekleyeyim kıyafet için biraz özenli ol. Salaş şeyler giyme.
Umarım gönlüne göre biridir
Kendini çok kasma eğlenmeye, zevk almaya bak
Ama sonra nasıl geçtiğini bize de yaz merak ederizTeşekkür ederim cevaplar için. Şimdi şuna karar verdim okuldan çıkınca trafiğe de girme diyip kendim gitmeyi tekrar teklif ederim. Olmaz derse gelir alır artık, fazla ısrarcı olup adama tecavüzcü Coşkun muamelesi yapmak istemiyorum. Akşam zaten beni bırakması gerekecek hem gideceğimiz yer ters bir yer hem de evi kardeşime çok yakın. Otobüse bırakmaz oraya gideceğim.
Kıyafet abartısız, bb krem ve eyeliner.
Hesap konusunda da teklif ederim Hayır diyince o zaman Kahveler benden derim. Sanırım oldu?
Ve çok konuşmak yok konuşsun :))
Akşam yazarım. Sabah beş buçukta uyudum sersem gibiyim şuan. Pot falan kırmasam bari yanındaAma sonra nasıl geçtiğini bize de yaz merak ederiz
Mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?