İlk Buluşma

Sürekli sorular sorup konuşturmata çalışıyor beni. Kendi de konuşuyor ama az, niyeti başkaymış demek ki vay uyanık

bana biri yıllar yıllar önce ilk buluşma tavsiyesi olarak
sibel can tarzlı olma meg ryan tarzı ol demişti
Haha bayıldım tavsiyeye

Bir de şu borçlanma konusu var tabii.

Şimdi o çalışıyor ben öğrenciyim. Bundan önce hep ortamda tanıştığım insanlarla sevgili oldum doğal olarak açık konulabildim hesap konusunda. Ama şimdi ne söylemem gerek bilemedim. Hesaba karışmalı mıyım sizce? Yoksa başka bir yerde kahve ısmarlasam yeterli olur mu?

Hesap ödeme konusunda kibarca bir teklifte bulun, zaten hayır diyecektir. Sende ısrar etme, bırak ödesin.
Ayrıca otobüsle gidersem geç kalabilirim demişsiniz, gel kal ne var bunda biraz beklesin.

Ben olsam ilk buluşmada arabasına binmezdim. Rahat hissedemezdim binince.

Yine ilk buluşmada bırak hesabı ödesin. Olur da ilişkiniz ilerlerse sen de imkanın ölçüsünde ödersin elbette.

İlk hesaba ufak bir yeltenmede bulun,zaten izin vermez.
Sonraki buluşmada kahvaltı değil,kahve çay falan sen ısmarla,herkes bütçesine gore hareket etsin,ogrencisin sonuçta kahvaltıya gerek yok

Teşekkür ederim cevaplar için. Şimdi şuna karar verdim okuldan çıkınca trafiğe de girme diyip kendim gitmeyi tekrar teklif ederim. Olmaz derse gelir alır artık, fazla ısrarcı olup adama tecavüzcü Coşkun muamelesi yapmak istemiyorum. Akşam zaten beni bırakması gerekecek hem gideceğimiz yer ters bir yer hem de evi kardeşime çok yakın. Otobüse bırakmaz oraya gideceğim.

Kıyafet abartısız, bb krem ve eyeliner.

Hesap konusunda da teklif ederim Hayır diyince o zaman Kahveler benden derim. Sanırım oldu?

Ve çok konuşmak yok konuşsun :))

senin kalp 'güm gümdür ''dedim başlığı görünce durumunu kendinde belirtmişsin zaten
bu heyecan , buluşmanın içeriğinden dolayıı normal yaniii
seni almasın kendin gitt
heycan bir kat daha artarr

Araba konusunda istediginizi yapin ama makyajinizi ozenle yapip guzelce giyinmenizi oneririm

Ne yapacağına karar vermişsin ben de şunu ekleyeyim kıyafet için biraz özenli ol. Salaş şeyler giyme.
Umarım gönlüne göre biridir
Kendini çok kasma eğlenmeye, zevk almaya bak

Araba konusunda istediginizi yapin ama makyajinizi ozenle yapip guzelce giyinmenizi oneririm
Ne yapacağına karar vermişsin ben de şunu ekleyeyim kıyafet için biraz özenli ol. Salaş şeyler giyme.
Umarım gönlüne göre biridir
Kendini çok kasma eğlenmeye, zevk almaya bak
Şirin hanımcık kız olup gideceğim yarın. Planladım bile :)) Teşekkür ederimm

Arabasına binme ve cok makyaj yapma çok da süslü giyinme derim

Hayatında ilk defami biriyle gorusuyosun ki artı arkadaşlarına soyle kezbanlik yapmasinlar .giyin süslen koku sur.bu seni erkek delisi imajına sokmaz kendinden emin bakımlı kız imajına soksr:)

Bence görmediğin birisine ilk buluşmada muhteşem olma ikinciye süslenip git gör bak neler oluyor hehehe :))
Buna da süslen tabi ama ikinciye ayrı bi özen derim doğrusu

Ama sonra nasıl geçtiğini bize de yaz merak ederiz
Mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…