- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 33
Mesaj attım bitirmek için 22 yıllık ömrümde 2 tane erkekle görüştüm ilki tamamen benim hatamdı ve internetten oldu ama ikincisi okulda tanıştık.Bu arada bazı kadınların erkek ağzıyla yazmaları çok üzücü.Erkeksiniz demiyorum ama erkek egemenliğinin etkisinde kalmışsınız.Öncelikle ben bir kadınım ve kadınım diye erkek milleti rahat davranırken ben kadınım diye susup oturamam.Belki bu yanlış ifade oldu ama kadınlar lütfen erkek egemenliğinin altında kalmayın.Ben bu şahısla buluştum evet hata yaptım ama en az o da benim kadar hatalı.Zaten eziliyoruz hanımlar lütfen bir de biz tecavüz zihniyetiyle konuşmayalım,suçlamayalım birbirimizi.
Öyle bir niyetim yok artık sevmek ve sevilmek istiyorum mesajla bu işin olmayacağını yazdım kendisine.İlk günden evinize gelmek istemesi bir kere büyük görgüsüzlük. Bana gönül eğlendirecek yer arıyor gibi geldi. Böyle birisiyle görüşmeyin eğer sizinde niyetiniz gönül eğlendirmek, günü yaşamak değil se tabi.
Valla yaşım kemale erdi,böyle bir tip karşıma gelse,yine söverim,hala söverimm:))sapıklara tahammülüm yokArkadaşıma bu teklifte bulunan kişiye hep birlikte sövmüştük. Gençlik işte
Haklısınız hayatımda sadece 2 erkekle görüştüm ve hepsi de bana bu tarzla yaklaştı ben erkeklerle gününü gün eden bir kız da değilim.Sadece bir erkek arkadaşım var onunla da mesafemi korumuşumdur.Ben mi hata yapıyorum yoksa erkekler mi böyle anlamadım.Ailemden uzakta okuyorum başıma kötü bir olay gelse (anladınız siz o kötü olayı) kahrolurlar.Eve çağırma niyetleri de belli tabi onlara bir şey olmaz olan bana olur.Kimsenin sizi suçladığı yok
Ama yaşadığımız şartlar malum, biraz dikkatli olmamız gerekli
Tabi ki gönül ister kadınlar özgürce, rahat yaşasın ama maalesef ki kendimizi kollamak zorundayız
Bazı gerçekleri inkar etmek sizi sadece hataya götürür
Kendi güvenliğiniz için lüften yeni tanıştığınız insanlara epeyce bir mesafe koyun, evinize bırak gelmeyi yolunu izini bile bilmesinler, ailenizle yaşadığınızı söyleyin. Allah korusun insanın başına kötü bir şey geldiği zaman ne feminizm ne haklar önemsiz, kendi güvenliğinizi hep ön planda tutun.
Sanırın ben deValla yaşım kemale erdi,böyle bir tip karşıma gelse,yine söverim,hala söverimm:))sapıklara tahammülüm yok)
Haklısınız hayatımda sadece 2 erkekle görüştüm ve hepsi de bana bu tarzla yaklaştı ben erkeklerle gününü gün eden bir kız da değilim.Sadece bir erkek arkadaşım var onunla da mesafemi korumuşumdur.Ben mi hata yapıyorum yoksa erkekler mi böyle anlamadım.Ailemden uzakta okuyorum başıma kötü bir olay gelse (anladınız siz o kötü olayı) kahrolurlar.Eve çağırma niyetleri de belli tabi onlara bir şey olmaz olan bana olur.
Biriyle buluştum daha sonra evime gelmek istedi ben kabul etmedim daha sonra gitti.Mesaj yazmaya devam ediyor kızlar ama ben şahsen korktum.İlk buluşmada evime gelmek istemesi çok saçma geldi.Daha önce de böyle biri vardı hatta konu da açmıştım ama şimdi onunla bitti.Kahve içelim gibi klişeleşmiş laf söyledi.O kadar iyi niyetliyim ki zaman zaman bu iyi niyetimin kurbanı oluyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
Ne alaka aranan erkek tipiDemekki oyle bi izlenim birakiyosun ciktiklarinda.
Sizinle direkt sevişmek istiyor.
Ay öyle net cevap vermişsiniz ki istemsizce güldüm
Konu sahibi, üniversitede böyle tipler çok oluyor maalesef. Böylelerinden uzak durun. Bu çocukla da konuşmayı kesin en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?