İlk Buluşmada Eve Gelmek İsteyen Erkek

Kimsenin sizi suçladığı yok
Ama yaşadığımız şartlar malum, biraz dikkatli olmamız gerekli
Tabi ki gönül ister kadınlar özgürce, rahat yaşasın ama maalesef ki kendimizi kollamak zorundayız
Bazı gerçekleri inkar etmek sizi sadece hataya götürür
Kendi güvenliğiniz için lüften yeni tanıştığınız insanlara epeyce bir mesafe koyun, evinize bırak gelmeyi yolunu izini bile bilmesinler, ailenizle yaşadığınızı söyleyin. Allah korusun insanın başına kötü bir şey geldiği zaman ne feminizm ne haklar önemsiz, kendi güvenliğinizi hep ön planda tutun.

Öyle bir niyetim yok artık sevmek ve sevilmek istiyorum mesajla bu işin olmayacağını yazdım kendisine.

Haklısınız hayatımda sadece 2 erkekle görüştüm ve hepsi de bana bu tarzla yaklaştı ben erkeklerle gününü gün eden bir kız da değilim.Sadece bir erkek arkadaşım var onunla da mesafemi korumuşumdur.Ben mi hata yapıyorum yoksa erkekler mi böyle anlamadım.Ailemden uzakta okuyorum başıma kötü bir olay gelse (anladınız siz o kötü olayı) kahrolurlar.Eve çağırma niyetleri de belli tabi onlara bir şey olmaz olan bana olur.

erkeklerle gününü gün eden kıza mı sadece evine gidelim diye teklif edilir?

demekki adam öyle. size de öylesi denk gelmiş. uzatmadan bu iş olmaz hadi bye demek yeterli.

öyle kız değilim böyle kız değilim çok görüştüğüm olmadı demek bişey değiştirmez.

Anam erkekler ne kadar Abaza olmus ya hemen eve gelme falan bu libidoyla baslarina cok bela alirlar

aman allah korusun..kimseyi tanımadan güvenmeden evinize almayın evinize bile bıraktırmayın kendinizi derim...

Benzerini ben de ilk yıl yaşamıştım fakültede. İnternetten tanıştık konuştuk falan çok ısrar etti görüşelim buluşalım diye en son kabul ettim. Numaramı falan verdim internet paketim yok o gün ararız birbirimizi falan diye. Tam evden çıkacakken mesaj geldi ya bilmem nereye gitmek yerine bende mi otursak hem daha ucuz olur diye. Ben de konuştuğumuz yerden engelledim, numaramı vermiştim ama numarasını almamıştım. O gün arayan bilmediğim bütün numaraları engelledim o arıyorsa diye Sapık değil ama cimri çıktığı da oluyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…