- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.096
- 498
Bir daha böyle hadise ile karşılaşırsan "Ne sacmaliyorsun sen yaa!!! ne demek istiyorsun sen ilk buluşma da eve mi gitmek gerekli "diyip tavrını belli etBenim evime gidelim diyeceğim de sen rahat etmezsin dedi ben de benim eve de gitmeyelim dedim ısrar etti ama kabul etmedim şimdi bitirmek istiyorum.
Bitirmek en iyisi başlamadan.Yalnız kalmak istiyor yalnız kalınca da ne yapacağı herkese malum.Hep bir iyi niyetim var belki diğer insanlardan utanıyordur diye vs vs ama böyle düşünmediğini çok iyi biliyorum.Hehehe hep aynı laflar güvenmiyorum de sende niye güvenim 5 dk konustugum adama
Lönk diye evime gelmek isteyen adama
Bir de sürekli klişeleşmiş laflar kullanıyorlar.Biz kadınlar olarak duygusal bakıyoruz onlar da cinsellik yönüyle bakıyorlar.Hayattaki tek gayeleri cinsellik.Bir daha böyle hadise ile karşılaşırsan "Ne sacmaliyorsun sen yaa!!! ne demek istiyorsun sen ilk buluşma da eve mi gitmek gerekli "diyip tavrını belli et
Bu erkekler nasıl bi kafa yaşıyorlar beyinleri var ama boşuna var
Olabildiğince uzaklaşın efendim.Biriyle buluştum daha sonra evime gelmek istedi ben kabul etmedim daha sonra gitti.Mesaj yazmaya devam ediyor kızlar ama ben şahsen korktum.İlk buluşmada evime gelmek istemesi çok saçma geldi.Daha önce de böyle biri vardı hatta konu da açmıştım ama şimdi onunla bitti.Kahve içelim gibi klişeleşmiş laf söyledi.O kadar iyi niyetliyim ki zaman zaman bu iyi niyetimin kurbanı oluyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
Işte tecavüz zihniyeti .Demekki oyle bi izlenim birakiyosun ciktiklarinda.
Diğer insanlardan utanacagina sana bu teklifi yaomaya utansın çok kabaca değil miBitirmek en iyisi başlamadan.Yalnız kalmak istiyor yalnız kalınca da ne yapacağı herkese malum.Hep bir iyi niyetim var belki diğer insanlardan utanıyordur diye vs vs ama böyle düşünmediğini çok iyi biliyorum.
Ne cinselliği sana evinde pul kolleksiyonu nu gösterecektiBir de sürekli klişeleşmiş laflar kullanıyorlar.Biz kadınlar olarak duygusal bakıyoruz onlar da cinsellik yönüyle bakıyorlar.Hayattaki tek gayeleri cinsellik.
Bundan sonra görüştüğün kişilere tek yaşadığını söyleme benceSanırım ya ben düzgün birisini bulamıyorum ya da benim karşıma çıkmıyor.Bir de klişeleşmiş kahve içeriz lafını kullandı kahve de almıştı ben de ona dedim ki bizim üniversitenin kantininde içelim deyince bana güvenmiyor musun diye cevap verdi.
Nick Mesaj uyumu :) Türk kızı olarak hepimiz o kadar iyi niyetliyiz ki bunun kurbanı olabiliyoruz
Bu erkeklere cesareti vermeyelim. Evde buluşmak da neymiş. Kabul etmeyin
ilk degil yüzüncü buluşmada bile evime gelmesini istemezdim ne işi var .Biriyle buluştum daha sonra evime gelmek istedi ben kabul etmedim daha sonra gitti.Mesaj yazmaya devam ediyor kızlar ama ben şahsen korktum.İlk buluşmada evime gelmek istemesi çok saçma geldi.Daha önce de böyle biri vardı hatta konu da açmıştım ama şimdi onunla bitti.Kahve içelim gibi klişeleşmiş laf söyledi.O kadar iyi niyetliyim ki zaman zaman bu iyi niyetimin kurbanı oluyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
Kusura bakmasın o arkadaşSanırım ya ben düzgün birisini bulamıyorum ya da benim karşıma çıkmıyor.Bir de klişeleşmiş kahve içeriz lafını kullandı kahve de almıştı ben de ona dedim ki bizim üniversitenin kantininde içelim deyince bana güvenmiyor musun diye cevap verdi.
İlk günden evinize gelmek istemesi bir kere büyük görgüsüzlük. Bana gönül eğlendirecek yer arıyor gibi geldi. Böyle birisiyle görüşmeyin eğer sizinde niyetiniz gönül eğlendirmek, günü yaşamak değil se tabi.Biriyle buluştum daha sonra evime gelmek istedi ben kabul etmedim daha sonra gitti.Mesaj yazmaya devam ediyor kızlar ama ben şahsen korktum.İlk buluşmada evime gelmek istemesi çok saçma geldi.Daha önce de böyle biri vardı hatta konu da açmıştım ama şimdi onunla bitti.Kahve içelim gibi klişeleşmiş laf söyledi.O kadar iyi niyetliyim ki zaman zaman bu iyi niyetimin kurbanı oluyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?