- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi butterfly811
-
Herkesin kendi hayatı ve içinde neler yşadığını bilemezsiniz. Ben o bayanın evladını annesiz bırakmasını asla onaylamıyorum! Haramdır helaldır müstahaktır değildir bunların kararını bizler verecek değiliz. O evlar sadece o kadınında değil.. Ayrıca yeni eşinin de beklentileri olabilir ben bundan bahsettim.
Ünleme gelince bağırmak için değil vurgulamak için belirtmek için kullanılır.
Yorumumu beğenenlere de laf atmışsınız. Bari grup kurup ayaklanma çıkarsaydınız.
Bunlar size son sözlerim. Amacım farklı bir bakış açısından da bakmanızdı. Bu kadar kendince kesin hükümleri olan (onca yaşanmış talihsiz olaylara rağmen büyük konuşulmayacağını bilmeniz, hayatın bazen insanın beklentileri dışında gelişeceğini görmüş olmanız lazımken) biri ile zaten tartışmaya girmem.
Yolunuz açık olsun. Mutlu kalın..
bırde kalkıp bu yorum begenılmıs ne kadar enteresansınız okudugunuz yorum kıme yazılmıs ve ne yazılmıs ne yazılmıs sız ne anlamıssınız hanımlar??
pesssss
kadının bırı cıkmıs cocuk dogurmus cocugu bırakmıs babanneye baskasıyla evlenmıs
dogurmak uzerekonu sahıbının esı cocugu almıs anasından kendı anasına vermıs bu hanımla evlenmıs cocuk evde yok emanetten msıafır gıbı gelıp gıdıyor
bunlar normal durumlar olarak algılıyorsanız bısey dıyemıcemmmmmmm
Kızlar çok merak ediyorum ilk eşinden çocuğu olan bir kocası olan var mı aranızda
benim var ve ciddi problemler yaşıyorum da
bekliyorum cevaplarınızı ve yaşanmışlıklarınızı..
bastan sona kadar okudum bence bakmak zorunda deglsn hele ki borcun harcın varsa ve calısmak durumunda isen seninde kendine göre bir düzenin olacaktır cocuk dogurmak maharet degil senin kadar düşünseydi cocgu annesi yanına alırdı babaanne de bırakmak yerine söle bir durum olabilir tabi ki bu durumda baba üzerine düşen her görevi yapmalı cocugu ile ilgilenip alakadar olmalı sende elinden geldgnde belki anne şefkatiyle degil ama denilen gibi abla şefkatyle yaklasabilirsn cocuk ufak oldugu için elbet kıskanclıklar sıkca yasanacaktır ben de bu evreleri gecirdm ama düzeliyor ilerde en azından sen sakin davranırsan cocuk ilerde bu evliligin yıkım sebebini sen olarak kurgulamaz aklında allah yardımcı olsun.
Üvey annem beni çok severdi , üvey babam nefret ederdi.İnsana göre değişiyor hep durumlar.
Madem çocuğu olan birisiyle evlenilecek herşey göze alınmalı ve bu zamanla değişmemeli, ha göze alamıyorsan da evlenmeyeceksin.
Şöyle bir gerçek var ki kendi çocuğunuz olunca eşin çocuğuna farklı davranılmaya başlanıyor gördüklerimden bildiğim kadarıyla.
Kim kime laf ederse etsin boşuna bu kavgalar.
Olan ne kadına ne adama olmayacak olan hep çocuğa olur.
ben ilk evlilğinden oğlu olan eşim ile evliyim....
aslında bu aşamalarda çocuğun yaşı,cinsiyeti çok önemli,kız çocuğu babayı zor paylaşır sorun çıkarır,ama erkek çocuk daha farklıdır ki benim şansım eşimin oğlunun erkek olması.İlk tanışma önemliydi uzmanla görüşüp bunu da hallettik evlendik,eşimin oğlu bizimle yaşamıyor,tatillerde geliyor yada biz gidiyoruz onun olduğu yere.
Evliliğimin 2.yılındayım ilk tanışmamız,ilk evli olarak geçen ilk yaz (geçen sene) 2.evli olarak geçen 2.yaz (bu sene) herbiri birbirinden farklıydı...birbirimize daha çok alıştık şimdi daha çok seviyoruz birbirimizi. Ben olmadan birşey yapmaz aramızda tuhaf bir ilişki var,bazen eşim sanki annesi sensin bende babası değilim gibi der,kayınvalidem bana sen yokken senin söylediklerine saygı gösteriyor ve ebah ablam öyle istedi öyle olacak dediğini söylüyor....bu yaz onun geldiğinde hamile olduğumu öğrendim korkarak söyledik kardeşin olacak diye çok sevindi benim kardeşim olacak hemde kız diye ortalarda gezindi...bana yiyecekler getirdi bu senin bu kardeşim için diye...onun istediği ismi koyucaz daha da mutlu oldu....
amaaa çocuğun annesi evliliğimin ilk zamanlarını burnumdan getirdi....istikrarım,ne istediğimi bilmem,sabrım ve inadım karşısında kimse duramadı...eşime en son sözüm "ben seni ve çocuğunu kabul ettim eski eşini değil eğer öyleyse buyur siz devam edin ben çekileyim,o kadar geniş mideli biri değilim ben" dedim resti çektim...
kadın gecenin bir vakti arardı çocuğu kullanırdı eşimde korkardı ya göstermezse diye....bir anda herşey değişti....şimdi allah bozmasın ara sıra sıkıntılar olsada mutlu mesut yaşıyoruz....
bu arada eşimin oğlu 10 yaşında ben onu tanıdığımda 7 yaşındaydı....
KADINLAR daha zorlanıyor gıbıme gelıyor nedense bana yanı suanda boyle dusunuyorum cumartesı gunu temızlık yaptıgım ıcın aksam ustude alısverıse gıttımız ıcın eve dondugumuzde bende oglumda uyuya kalmısız oglanı yatırmıs ustunu ortmus coraplarınıc ıkarmıs bezını almıs sutunu yapmıs telsızını kurmus vs benı cok gec vakıt uyandırıp yatagımıza gıttık 3 dk fılan gec geldı anladımkı oglana bakıyor
dun evde ayakkabı dolabı kuruldu halıyle ortalık toz toprak benım sınırlerım bozuldu cocuk durmuyor toz toprak karısıyoruz bıtırır bıtırmez parka goturdu sen ısını hallet rahatcana dıye kıyamadım 15 dk sonra bende peslerınden parka gıttım
bu sabah saat 05:30 sırtımda sıcak bı el boyle dondugumde esım altıda evden cıkıyor oglan uyanmıs arkanda dıkkat et dıyor kalktıgımda geceden dagınık kalan tum esyalarını topladıgının yanı sıra oglanın bugun anneme gıtmesı ıcın cantası hazır bezı sutu cıcıbebesı bır kat kıyafet hırkası ve corabı kapının ardında
erkekler dahamı benımsıyor bız kadınlarmı bıraz nasıl desem duygudan yoksunuz bılemıyorum benım oglum 2.5 yasında 10 yasında olsaydı nasıl gelısırdı bılemıyorum
ben ilk evlilğinden oğlu olan eşim ile evliyim....
aslında bu aşamalarda çocuğun yaşı,cinsiyeti çok önemli,kız çocuğu babayı zor paylaşır sorun çıkarır,ama erkek çocuk daha farklıdır ki benim şansım eşimin oğlunun erkek olması.İlk tanışma önemliydi uzmanla görüşüp bunu da hallettik evlendik,eşimin oğlu bizimle yaşamıyor,tatillerde geliyor yada biz gidiyoruz onun olduğu yere.
Evliliğimin 2.yılındayım ilk tanışmamız,ilk evli olarak geçen ilk yaz (geçen sene) 2.evli olarak geçen 2.yaz (bu sene) herbiri birbirinden farklıydı...birbirimize daha çok alıştık şimdi daha çok seviyoruz birbirimizi. Ben olmadan birşey yapmaz aramızda tuhaf bir ilişki var,bazen eşim sanki annesi sensin bende babası değilim gibi der,kayınvalidem bana sen yokken senin söylediklerine saygı gösteriyor ve ebah ablam öyle istedi öyle olacak dediğini söylüyor....bu yaz onun geldiğinde hamile olduğumu öğrendim korkarak söyledik kardeşin olacak diye çok sevindi benim kardeşim olacak hemde kız diye ortalarda gezindi...bana yiyecekler getirdi bu senin bu kardeşim için diye...onun istediği ismi koyucaz daha da mutlu oldu....
amaaa çocuğun annesi evliliğimin ilk zamanlarını burnumdan getirdi....istikrarım,ne istediğimi bilmem,sabrım ve inadım karşısında kimse duramadı...eşime en son sözüm "ben seni ve çocuğunu kabul ettim eski eşini değil eğer öyleyse buyur siz devam edin ben çekileyim,o kadar geniş mideli biri değilim ben" dedim resti çektim...
kadın gecenin bir vakti arardı çocuğu kullanırdı eşimde korkardı ya göstermezse diye....bir anda herşey değişti....şimdi allah bozmasın ara sıra sıkıntılar olsada mutlu mesut yaşıyoruz....
bu arada eşimin oğlu 10 yaşında ben onu tanıdığımda 7 yaşındaydı....
Sizden öğreneceğim yada danışabileceğim tecrübe ettiğiniz konularla ilgili pek çok detay olabilir özelden mesaj hakkım yok nasıl konuşuruz bilmem ama benim CİDDENyardıma ihtiyacım var duyun sesimi :84::84:
Canım çok stresli ya, sanki ilk eşi vekaleten vardır.
Kıyamazsın günahsız yavru ama o yaşının verdiği bilinçsizlikle senden nefret eder.
Annesiyle ilgili her türlü konuşma hiç düşünmeden yanınızda yapılır.
Sevgili,eş her neyse arada kalır. örnek:
__baba annem dün sevdiğin yemeği yaptı, aklına sen geldin ağladı, seni hiç unutamadı, keşke birlikte olsanız gibi.
Sende birşey diyemiyorsun çocuk çünkü, ne hak iddia edeceksin karşısında evlenip boşanmamış ya.
Daha bunun gibi sayısız örnek. Çocuğun yanında tartışamazsın çünkü annenin yeri hep özeldir çocukta bir şekilde,
aktarır,anne öğrenir.En modern ilişkide bile böyledir maalesef cnm. Ama ahhh işte sevgi var ya sevgi....
nasıl yardımcı olabilirim...siz sorun ben söyleyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?