- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi butterfly811
-
ya haklısınız ama siz çalıştığınız için babasıyla da evli olsanız o çocuğa yine ananesi bakmayacak mıydı ve çocuğun rahatını bozmamak için hadi kalsın burda demicek miydiniz..durum farklı olduğu için mi rahatsız edici oluyo acaba kişilerde
Bir de şunu gördüm ben
sen ne kadar iyi niyetli olursan ol karşındakinin tavırları hani o hissettiğin şeyler var ya onlar da çok etkiliyor seni
ben oğlan bizdeyken onunla oyun oynamaya çalışırken o hep babasıyla vakit geçirmek istedi ben onunla konuşmaya çalışırken o hep babasının peşinde koştu
ben de bi süre sonra amaaaan dedim ve ilgilenmemeye başladım
her yaptığımızın üstünde gözü oldu
yanyana oturuyoruz diye suratını düşürdü....
Bunun gibi şeyler işte beni çok soğuttu
ben bi çocuk doğursam neler olur acaba
çocuk doğurmaktan bile soğuttu beni yaaaaa
emin ol hiç kimsenin garantisi yokkk gerçekten inandıgın insan birgün seni öyle bi hayal kırıklıgına ugratıyoki mıh gibi çakılıp kalıyosun çok örnek var emin ol ben çocugumu dünyaya getirdigime hiç pişman deilim çok şükür aç deil açıkta deil ama sadece ailesi olmayacak ayrı ana babanın evladı olacak onun için çok dua ediyorum evladıma analık eline asla bırakmam kaynaanamda kalacak haftalıkta görüyorum çocugumu eger böle bi sorun olsa herkesi karışıma alır yine bırakmam çocugumu
galıba evet durum farklı oldugu ıcın sanırım ama herhalde ılk esımlede evlı olsam ben genede cocugu almak ıcın dırenırdım ama suanda + 1 fazla hıssettıgım seyler
dugun gunu sırf balayına gıdıcez ayrı kalıcam dıye gerçekten kacasım geldı gelınlıgı uzerımden fırlatıp
ama ben cocugumu hıc bırakmadım hıc bırakmayı goze almadım bılmıyorum ben boyle oldum
haklısın kımsenın garantısı yok bılıyorum ozel mesajına gerek yokmus burazada yazmıssın cevap vermıcem hamıle oldugun ıcın
eskı kocandan memnun degıldın ayrıldın cocugunuda orada bıraktın kaynanamın hakkı derken bu nasıl yahu ne munasebet derım ben yanı neyse senın hayatın ama ınan bana bu senın secımın...
Sana yazacaklarım bu kadar konu sahıbıne ıse bastan cocugu kabul etmemıssın
ınsallah sonradan bu tarz sorunlar yasanmaz dıretmez dıyede dıyemıyorum cocuk annede kalmalı fıkrı bana uzak bak ben cocugumu bırakamam o derece sayfalarca yazdım ben burada
erkek olsamda bırakamam kı
sadece erkeklerın bırakmasına daha alıskınım bende kadınım anneyım guzelkızmsden 1 yas kucuk cocugum suanda ben sadece anlayamam gerçekten tekrarlıyım olduda bır gun eskı esım ccougun velayetını aldı
her turlu seyı denerım
sonuna kadar dırenırım
alamıyormuyum en son mu
onuda kendımıde oglumuda öldürürüm
bu benım olayım benımkı senınkınden fakrlı konu sahıbı
anne zaten annede kalmıyormus ne dıyeyım ne bılım ben bırakamam onu bılıyorum
egerkı benım degılde sımdıkı esımın cocugu olsa kabul edermıydım evet
aynen onun gıbı ılgılenırdım baglanırdım ama cocuk annesını goruyormu ? Kocam esıyle gorusutyormu bunlar benım ıcın cok muhım olurdu..
Benım esımOglumuza cok baglı
detaya gırıp yazmak ıstemıyorum hos olmaz dıye ama sız anlayın ınsallah hıc bozulmaz
doğru söylüyosunuz garanti asla yok zaten en baştada söyledim anne değilim anlayamam bazı şeyleri ama ayakta dik durmak önemli bence sen dik duracaksın ki çocukta güçlü olacak..zor dengeler..maksadım kimseyi kırmak değil lütfen yanlış anlama ama bunları yaşayan o kadar çok insan var ki..bazen paylaşıp farklı düşünceleri görmek insanın bakış açısını da değiştirebiliyo..
galıba evet durum farklı oldugu ıcın sanırım ama herhalde ılk esımlede evlı olsam ben genede cocugu almak ıcın dırenırdım ama suanda + 1 fazla hıssettıgım seyler
dugun gunu sırf balayına gıdıcez ayrı kalıcam dıye gerçekten kacasım geldı gelınlıgı uzerımden fırlatıp
ama ben cocugumu hıc bırakmadım hıc bırakmayı goze almadım bılmıyorum ben boyle oldum
senin beni anlaman için benim hayatımı yaşaman gerek onun için yaptıgın yorumu okuyup sinirlerimi tepeme çıkarmama gerek yokk çünkü senden etrafımda çokk çocugumu hafta bir görüyorum çok şükür iyi oldundanda eminim kaynanama kendimden çok güveniyorum eşime degil bakk dikkat edersen annem gibi görüyorumm öle şunu yapardım bunu yapardımla olmaz başına gelince anlarsın ancakk başkasının çocugunu asla kendin ewladın gibi göremessin benim eşimdende benim oglumu kendi oglu gibi görmesini beklemiyorum asla benim tek şanslı yanım annem ve kaynanam çocuguma ve bana çok yardımcı oluyolar allah razı olsun bu arada konu benmiyim geçmişimi irdeleyip burda beni eleştiriyosun anlamadıgım bence yorum yapıp günahıma girme
etrafımda çok örnekler var ve hala korkuyorum erkek milletine güven olmaz bunun içinde biz kadınlar nie çocuk yaptınız die çepe alınmamalı insan eşine güvenmek zorunda mecbur yani kafası dank ettinde çogu gerçegi o anda anlamaya başlıyor
benım aılem vermek ıstemıyor degıl amasen şanslıymışın kaderinde çok güzelmişş ne mutlu sana evladını vermedigin için ve seni o şekilde kabul eden bir eş buldugun için ama benim eşimde kabul etse ailem izin vermiyor çaresizlik çok kötü yat kalk şükret haline herkesin hayatı senin hayatın gibi deil yıllarca çocugunu görmek isteyip görmeyen anneler ve babalarla dolu bi dnya
senin beni anlaman için benim hayatımı yaşaman gerek onun için yaptıgın yorumu okuyup sinirlerimi tepeme çıkarmama gerek yokk çünkü senden etrafımda çokk çocugumu hafta bir görüyorum çok şükür iyi oldundanda eminim kaynanama kendimden çok güveniyorum eşime degil bakk dikkat edersen annem gibi görüyorumm öle şunu yapardım bunu yapardımla olmaz başına gelince anlarsın ancakk başkasının çocugunu asla kendin ewladın gibi göremessin benim eşimdende benim oglumu kendi oglu gibi görmesini beklemiyorum asla benim tek şanslı yanım annem ve kaynanam çocuguma ve bana çok yardımcı oluyolar allah razı olsun bu arada konu benmiyim geçmişimi irdeleyip burda beni eleştiriyosun anlamadıgım bence yorum yapıp günahıma girme
ben görüşebileceğini her zaman söyledim, destekledim, ben görüşmem ama kızınla kalmak istiyorsan kızını alıp onunla annende kalabilirsin bile dedim. evde ben yalnız kalırım dedim. fakat ilişkileri öyle laçkalaşmış ki artık karışmıyorum. kendi bilecekleri mesele.
kendi hayatım kendi evladım bana yetiyo zaten.
çocuk yapma konusunda hiç tereddüt etmedim, çünkü günün birinde boşansam bile çocugumu babasından kaçırmam
eşimin eski eşi gibi çocukluğunda kaçırıp babaya göstermeyip, adam evlendiği zaman çocukta taaa 13 yaşına geldiği zaman aratmam.
eşim geçmişte çocugunu görebilmek için nezaretlerde yatmak zorunda bile kalmış sırf evladını görmek istediği için kadınla tartışma sonrasında.
yıllar sonrada cocuk arayıp annem artık izin veriyo senle görüşmeme diyip eşimde annen bunca yıl nerdeydi evlenince mi ben piyasaya çıkıyo diyince bide üstüne çocuk küfredince olay boyut değiştiriyo.
Benimde nişanlımın ilk evliliğinden bir çocugu var ama ne annesiyle ende çocukla ayrıldıktan sonra görüşmemişler. çocuk daha 6 aylıkken ayrılmak istemiş çoucgun annesi. çocugnuda gstermek istemmiş. Bende düşünüyorum çünkü snenelrdir hiç görüşmemmişler ya annesi ölürse çocuk bzle kalmak zorunda kalırsa... Ya o eski kadınla biraraya gelrlerse.. ya mumkun değil kaldıramam....
benimde nişanlımın ilk evliliğinden bir çocugu var ama ne annesiyle ende çocukla ayrıldıktan sonra görüşmemişler. çocuk daha 6 aylıkken ayrılmak istemiş çoucgun annesi. çocugnuda gstermek istemmiş. Bende düşünüyorum çünkü snenelrdir hiç görüşmemmişler ya annesi ölürse çocuk bzle kalmak zorunda kalırsa... Ya o eski kadınla biraraya gelrlerse.. Ya mumkun değil kaldıramam....
Benimde nişanlımın ilk evliliğinden bir çocugu var ama ne annesiyle ende çocukla ayrıldıktan sonra görüşmemişler. çocuk daha 6 aylıkken ayrılmak istemiş çoucgun annesi. çocugnuda gstermek istemmiş. Bende düşünüyorum çünkü snenelrdir hiç görüşmemmişler ya annesi ölürse çocuk bzle kalmak zorunda kalırsa... Ya o eski kadınla biraraya gelrlerse.. ya mumkun değil kaldıramam....
Bir de şunu gördüm ben
sen ne kadar iyi niyetli olursan ol karşındakinin tavırları hani o hissettiğin şeyler var ya onlar da çok etkiliyor seni
ben oğlan bizdeyken onunla oyun oynamaya çalışırken o hep babasıyla vakit geçirmek istedi ben onunla konuşmaya çalışırken o hep babasının peşinde koştu
ben de bi süre sonra amaaaan dedim ve ilgilenmemeye başladım
her yaptığımızın üstünde gözü oldu
yanyana oturuyoruz diye suratını düşürdü....
Bunun gibi şeyler işte beni çok soğuttu
ben bi çocuk doğursam neler olur acaba
çocuk doğurmaktan bile soğuttu beni yaaaaa
tabi ki böyle olacak. çocuk o. Son derece normal çocuk tepkileri bunlar. Baştan evinizde bakamayacağınızı söylediyseniz ve eşiniz bunu kabul ettiyse birşey diyemem bu konuda; verilen söz tutulmalı. Ama siz çocuklu bir adamla evlendiğinizi asla unutmayın. Elbetteki babasının peşinde koşacak. Babasını özlüyor o. Benim öz be öz oğlum akşam eve gidince eteğime yapışır, oynarız koklaşırız ama babası zile bastığı andan itibaren benim pabucum dama atılır. çünkü bana hasreti dinmiştir, babasına hasreti gündemdedir. Bir iki saat babasına doyana kadar bana pas vermez. O da her çocuk gibi her insan gibi babasını ciciannesinden daha çok özlüyor.
Sizin yan yana oturmanıza surat asması da normal. Bir yetişkinden bahsetmiyoruz. O bir sabi ve elbette hayattaki en önemli şey duyguları. Onun büyüklerin dünyasını kavramasını beklemeniz insafsızca. Bir çocuk balonu uçtu diye 15 dakika ağlar, çünkü o anda hayatının amacı odur ve balon uçunca dünyası yıkılır. Biz de buna kızmayız. çünkü normali budur. Eşinizin oğlunun hayatının amacı da annesi ile babasını mutlu görmek. Buna engel olduğunu zannettiği şeylere surat asması normal, sağlıklı ve masumdur. Elbette babası ile annesinin yollarının ayrıldığını büyüdükçe kabullenir ama şu yukarıda yazdığınız şeylerden dolayı bir çocuktan soğuduysanız kusura bakmayın da üvey annelik rolünü çoktan üzerinize giyinmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?