- Konu Sahibi butterfly811
-
evet ya çok doğru teşekkür ederimmm
o sabır var ya işte gösterebilmek çokk zor
benim esimin ilk evliliginden bir cocugu var ben ise hic evlenmemis olarak kabul ettim onceleri problem yapiyordum cok pismandim fakat zamanla astim bu dusunceyi ! ilk basta bir pismanlik yasaniyor fakat degisen birsey olamayacagi icin kabullenmekten baska care yok diye dusunuyorum birde bilerek vede isteyerek kabul ediliyo sonucda ! sizin ne gibi problemleriniz var acaba?
eşimin çocuğu 10 yaşında velayeti babada ama çocuk babanesinde kalıyor çünkü eşinden ayrılırken çocuğu annesine vermek istememişler ve babanesi ben bakarım diyerek çocuğun sorumluluğunu almış yaklaşık 1,5 yıldır evliyiz ve çocuk erkek olmasına rağmen babasına inanılmaz düşkün aslında bu düşkünlük değil kıskançlık gibime geliyor..biz her pazar sabahı erkenden onun telefonlarıyla uyanıyoruz.bir yere giderken yada birşey yapacağımız zaman asla duyurmuyoruz.ben çalışıyorum ve ona bakabilecek durumda değilim zaten bir çocuğun sorumluluğunu alabilecek olsam bir tane doğururum.en başında ben eşime bir çocuğa bakamayacağımı bu sorumluluğu şu anda alamayacağımı söyledim o da bunu kabul etti ve benimle evlendi...gayet açıktım yani ve şu andada başta söylediklerimin dışında birşey yapmıyorum ama eşim çocuğunun bizimle yaşamasını istiyor farkındayım..sürekli aramızda böyle bi itiş kakış var çocuk kıskanıyor onun tavırlarından ben rahatsız oluyorum huzurumuz kaçıyor ben kafamda şu meseleyi bir türlü aşamıyorum.kişilik özelliğim bu özgürlüğüme düşkünüm ve en önemlisi aslında bu çocuğun bi annesi var hani annesi olmasa tamam ama annesi dururken bana mı düşer ya bakmak kızlar lütfen yanlış mı düşünüyorum ben yaaaaa
bir kere eski eşte kıskançlık bitmiyor,hele de ilişkiniz ciddiyse kıskançlık birden tepebiliyor ve uç boyutlara çıkıyor,adam birden kıymetli oluyor. Bunu da direkt yoldan yansıtamıyor, adamın en yumuşak karnı olan çocuğu aracılığıyla yapmaya çalışıyor
bana bı anlatsana allah askınaaynen sana katılıyorum cnm benim eşiminde ikinci evliligi benimde ama adam kıymete bindi kıskançlıktan kuduruyolar ne yapacaklarını şaşıyolar benim safta kuyularına düşecek ipini koyursam ama ele aldım çocugu kullanıp duygu sömürüsü yapıyolar ve kaynanamgile her gelip gitmeme adımı karıştırıyolar ya kasti yada bilmeyerek bunu daha geçen yaşadım eşim bana eski eşinin ismiyle hitap etti ve çok üzüldüm(( sevdigine eminim ama anasıggil hep ondan bahsettigi için kafası gitti işte çok zorr allah yardımcımız olsun...
benim eşimin de var çocuğu ilk eşinden, 1 buçuk yıl önce evlendik ve çocukla görüşmüyorlardı çocuğuda 13 yaşında.
ben evladın o senin çocukla görüşmelisin kız çocugu bu sonucta dedim babası hayattayken babasız büyümesin bence dedim eşim aradı çocuğunu, gitti gördü 1 kez ama kız sürekli annesini savunup sürekli annesinin lafını açtı, eşim artık onu ben tanımıyorum evlendim anneni hiç savunma vs diyince de kız küfretti eşime yani babasına. karına selam söyleeee diye mesajlar atmış, bi baktım terbiyesiz çok yanlış yetiştirilmiş bir çocuk, eşime dedim ki görceksen tüm bunların üstüne git gör ama benim bu terbiyesizliği kabul etmem mümkün değil eşimde bana küfreden çocuğu ben zaten hiç istemiyorum dedi görüşmüyorlar. ama kız aracı sokuyo görüşmek istiyomuş olacak kardeşimi görmek istiyorum demiş duygu sömürüsü yapıyo, bende benim çocuğum onun kardeşi değil dilerse babasıyla görüşsün dedim ama eşim küfürleri hazmedemiyo kesinlikle istemiyo.
çocuklu adamdan uzak durun, gerçekten başedilmesi zor
bana bı anlatsana allah askına
aynı zamanlarda dogmus ogullarımız
nasıl bır vıcdanla oglunu verdın babasına?
Eskı konundan bılıyorum
suadna nasıl bır psıkolojıyle cocuk doguruyorsun ya
hep babaları sucluyorum al ıste benım oglumun bıyolojık babası
nasıl gormez allahım aylardır yıllardır cocugun hasretınden nefesınden kokusundan bır haber nasıl yasar ya
dogdugunda ayrıldık bız ben 4 gun oglumdan ayrı kalamadım be
her cocuk gordugumde agladım
yukarıda konu sahıbıne yazdıgım yorum
cocugunu bırakıyorsan almıyorsan
hadı evlendın cocuk yapmaya hakkın yoktur benım ınsanlıgımda annelıgımde
suanda acayıp derecede sınırlendım sıze kusura bakmayın
bana bır anlatın nasıl oluyor bunlar?
Annesınız ya...................................
bana bı anlatsana allah askına
aynı zamanlarda dogmus ogullarımız
nasıl bır vıcdanla oglunu verdın babasına?
Eskı konundan bılıyorum
suadna nasıl bır psıkolojıyle cocuk doguruyorsun ya
hep babaları sucluyorum al ıste benım oglumun bıyolojık babası
nasıl gormez allahım aylardır yıllardır cocugun hasretınden nefesınden kokusundan bır haber nasıl yasar ya
dogdugunda ayrıldık bız ben 4 gun oglumdan ayrı kalamadım be
her cocuk gordugumde agladım
yukarıda konu sahıbıne yazdıgım yorum
cocugunu bırakıyorsan almıyorsan
hadı evlendın cocuk yapmaya hakkın yoktur benım ınsanlıgımda annelıgımde
suanda acayıp derecede sınırlendım sıze kusura bakmayın
bana bır anlatın nasıl oluyor bunlar?
Annesınız ya...................................
Afedersiz, siz konuşmamakta haklı olabilirsiniz.Ama eşinizin tutumu çok yanlış.Kızı küfür etti diye çocuktan vaz mı geçilirÜstelik kız daha ergenlik döneminde, elbette ki kendisine anlatılanlara inanacak, bazı şeyleri kafasında büyütecek.Ben o yaşlardayken babam hep benim yanımda olmasına rağmenen ufak bir şey için bas bas bağırdığımı hatırlıyorum.İyi ki babam beni sokağa atmamış.Yanlış anlamayın yaptıkları doğrudur demiyorum, nasıl ben hatalıysam o kız da hatalı.Ama bunun için kızını görmemek ne demek.Ne olursa olsun o onun evladı! Sizin yerinizde olsam ergenlik döneminde yaptığı hatalardan dolayı evladını silebilen bir adamdan çocuk yapmak için iki kez düşünürdüm.
canım ben henüz anne değilim ama anne olsam emin ol ki çocuğumu babasına bırakmam..işte bu yüzden diyorum ya o çocuğun bi annesi varken bana mı düşer bakmak diye..ayrıca çocuk yapmak çok komplike bişey benim için..gerçekten inandığım bi insandan çocuk yapmak isterim ben.çünkü sonra olan hep çocuklara oluyor.o dünyaya gelmek istemiyor ki onu sen getiriyosun dünyaya o zaman bunu annesi olarak taşımayı bileceksin.çocuğuna sen bakmazsan kimse bakmazzzz...ben böyle düşünüyorum
bak canım ben yenı evlıyım tum balayımı aglayarak gecırdım oglumla ayrı kaldıgımıcın
oglum bızle yasıcak dıyemem
cocuk benım zaten sokaktamı kalacak onun yerı benım yanım
haftanın 7 gunun 3 gecesı annemde kalmak zorunda kalacak
cunku esım 6 daben 6.30da evden cıkıyorum calısmak zorundayız daha ıyı bı hayat ıcın
bu sabah tamda demın arkadaslara vıcdan azabı cektıgımı oglumu 3 gecede annemde bırakmak ıstemeıgımı oglumu anneme taksıyle bırakacagımı yanı bırakmak ıstedıgımı ama bu durumda esmın tepkısını merak edıyorum
reddecegını sanmıyorum
sadece o cocuklu bırı degıl acaba bunalırmı dıyorum ?
Cunku cocuktan bı ayrı hayat benı huzursuz edıyor bu aksam oturup konusucam esımle
hanı ısımız olur yada evde bıseyleryapalım dedıgımızde annemde bırakırım cocugumu
bız bı anlasma yaparak evlenmedık yanı 3 gun sartı yok bu bızım calısma kosullarımızla suanda sekıllenen durum
onceden evlenmeden 3 gun annem bızde kalır sende ısını halledersdın rahatına bakarsın derken bu fıkır benı rahatsız etmıyordu ama bugun bu sabah
evden cıkmadan ben kımım burada ne ısım var oglum nerede ben burada ne yapıyorum dıye dusundum ve morelım bozuldu
yanı o olmadan bende kendımı oraya aıt hıssedımıcem sankı
neyse benım esımle oglum arasında bag cok guzel dun mesela dun ıkısnıde sabah kıtleyıp ıse gelmısım kahvaltı ettırmıs altını almıs ılgılenmıs yatmıslar evı dagıtmıslar vs
ınsallah hıc degısmez
senınıcınde dıyecek bısey bulamıyorum ama esını kınıyorum cunku ben bunu bu forumda hep soyledım
eger cocugunu baska bırıne baktırıyorsan ve evlenıyorsan ıste sızdekı durum
cocuk yapmaya hakkı yoktur o ınsanın bence
o babaannede kalan cocugun gunahı ne kı dıyecek cok sey varda aslında duyması gereken sız degılsınız ıste ne dıyım
emin ol hiç kimsenin garantisi yokkk gerçekten inandıgın insan birgün seni öyle bi hayal kırıklıgına ugratıyoki mıh gibi çakılıp kalıyosun çok örnek var emin ol ben çocugumu dünyaya getirdigime hiç pişman deilim çok şükür aç deil açıkta deil ama sadece ailesi olmayacak ayrı ana babanın evladı olacak onun için çok dua ediyorum evladıma analık eline asla bırakmam kaynaanamda kalacak haftalıkta görüyorum çocugumu eger böle bi sorun olsa herkesi karışıma alır yine bırakmam çocugumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?