Evelnmeden önce onun karakterini bilmiyor muydun?
hakikaten haaa gerçekten düşüncesiz maddi olarak durumu kötü dahi olsa ikl yıldönümü ne yapar eder bi süpriz hazırlar insan ki hamilesin iki katı düşüncesizlik sen kırıldığını belli et ve bekletntin olduğunu ona hissettir yoksa bi daha sana ne hediye ne süpriz yapar eşin inşallah telafi eder şöle yolda saksı falan düşer kafasına belki de düzelir de ormantik olmak yerine romantik bi adam oluverir ne dersin amin diyelim mi :uhm::jeyyar:
hediye,süpriz ve böyle konularda hiç becerisi yok.değerde vermiyo ilk senemizdi bekliyordum.ve çok kırıldım farkettirdim zorlaevden çıkardım markete gidip yine eve geldik.ben bişeyleryapıcaktım ama onda hiçbi kıpırdama yokdi,ye bende yapmadım.hayatım boyunca bu tür şeyleri beklemem artık heralde.arkadaşlar ya benim annem ve babam 30 yıllık evliler hala kutlarlar bu günleri babam eve hediyesiz çiçeksiz gelmez çok içerliyorum yaaa of yaaa
Bence buna içerlediğini bizden önce eşinle paylaş.
deyin valla canım ancasizanlarsınız zaten beni.benimkinin kafasına saksı düşerse anca<dank eder belki.çok şey istemedim bi çiçek bi öpücük.yeterdi ama onu bile çok gördü benim kocam
paylaştım canım.ben sadece içimi dökmek istedim. anlamıyo işte zorla evlilik yıldönümümüz kutlu olsun dedirttim zorla olmuyo bu işler
Güzelim evlenmeden önce böyle olduğunu anlamışsındır sonuçda kendin de söylüyorsun hediyeden falan anlamaz diye o zaman hediye falan bekleme yani...
Kusura bakma Ama eşinde çok odunmuş yani kuru kuruyada olsa bir kutlardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?