ilk evlilik yıldönümü

Beklemzmi canım her kadın bekler elbette ama bu eşinin düşüncesiyliği... Özel bir gün olmasa bile eşim elinde hediye paketiyle gelir bazen :asigim:

Anlamadım yani eşini....klava:

bende anlayamıyorum zaten sadece bu duruma kendimi alıştırmaya çalışıyorum.zorla yaptırırım belki ama böyle şeyler zorla yaptırılmaz ki

madem böyle bi eşin var canım sen yap bundan sonra..
örneğin onun doğum gününü kutla...
ya da diğer özel günler de emri vaki yapıp, giyin kuşan hadi dışarı yemeğe gidiyoruz de..
böyle böyle belki düzelir, düzelmese bile sana değişiklik olur fena mı?kaydirigubbakcemile5

erkeklerin geneli böyle sanırım benim eşimde benim tepki vereceğimi bildiği için unutmamaya çalışyor baştan baya üzüldüğümü görmüştü arkadaşlarımın haırlattıklarından şüpheleniyorum hepsinede tembihliyorum sakın hatırlatmayın diye ama tamam tamam diyolar bence hatırlatıyorlar

erkekler biz kadınlar gibi düşünmüyorlar bazı şeyleri
ama mutlu olmak istiyorsan fazla beklenti içinde olma,beklentin olmazsa en küçük şeyler bile insanı mutlu ediyor

teşekkür ederim arkadaşlar.içimi döküp bir nebzede olsa rahatladım.evliliği monotonluktan kurtarmak kadının elinde olsa gerek.bundan sonra bende kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıcam benim kocam gerçektende düşünemiyo.bana ne istiyosun diye soruyo veben bundan hiç hoşlanmıyorum ama bunda sonra cvp verip kendime hediye aldırıcam sanırımbenneyaptımki

bizimkide 18 mayıs bakalım herifim napacak hele bi şey yapmasın unutsun ....klava:

kendi bilir..... :jeyyar:

benim annemle babam 31 yıllık evliler
babamın bırak hediye almasını anneme bi demet maydonoz olmamışş beee benneyaptımki
hatta annem der kii biz her evlilik yıldönümünde kavga ederiz der düşün yaniiii
bak beterin beteri varmışşş
ben senin yerinde olsam
her evlilik yıldönümü doğum günü vs... gibi günler gider hediye alırım eşimee
sen ala ala o da senin önemsediğini görürde belki yaptığında utanır tatlımm
sende boşver kafana takmaa yinede :teselli:

heralde bizde senin annen baban gibi olucaz dün bizde kavga ettik aynen.sevgililer gününde kaynanama yatıya gittik ya düşünebiliyo musunuz:uhm:

haklısın tabii beklemekte .
içinden gelmiyor eşinin.
erkekler bizim gibi değil .
bekle bekle boşuna........
elde var sıfır

aman bu erkekler nie böledir ne var yani küçük bi hediye alsan ölmessin ya :mymeka:

benimde eşim yeni evlendiğimiz için (18 mayısta 1 yıl olacak) borçlarımız bitmediği için adam herşeyden elini eteğini çekti ..
onun parası yoksa herşeyi bitiyor anlayın yani herşeyi..bu kadar paraya düşkün bir insan tanımadım ,
ama bazende hak veriyorum biz evlenmeden önce her gece dışarda yemek yerdik ,her gün beni evimden alır bi yerlere eğlenmeye götürürdü bana bişeyler alabilmek onu mutlu ederdi hep en lüks yerlere götürür oralardan bişeyler almaya çalışırdı bana çok beğendiğim bir ayakkabı olmuştu düğün arifesi bana alamayız dedi ilk defa ama sonra eve getirdi almış sürpriz yapmış:asigim:
yani beni öyle mutlu etmekten hoşlanıyo ki ben benim mutlu olmam için illa bunlara ihtiyacım olmadığını söylesemde.tarz işte a.s
ama düşünün şimdi evlendik tabi borçlarımız var baya.. birde bizim teknemiz filan vardı motoru çalındı arabamız vardı motoru yandı yani evlendikten sonra herşey üst üste geldi şimdi bi yere gitmiyor arabasız gitmem diyor ...ama adam resmen yaşamıyor şu aralar ben baskı yapıyorum herşeyin parayla olmayacağını söylüyorum yani ne bileyim çok önemsediğimi resmen haykırıyorum hatta boşanalım o zaman diyip tehdit ediyorum doğum günümü öyle yada böyle annemlerde bize geldi kutladık kayınvalidemler o an tatildeydi yanımda değillerdi tarihinide bilmiyorlardı.. bakalım 18 mayıs yani yarın nasıl geçecek hep birlikte göreceğiz arkadaşlar yazarım buraya ...ben kıyafetimi geceliğimi bile hazırladım saçımı filanda evde kendim maşa yapıcam inşaallah güzel bir gün ve gece geçiririz..
ilk yıldönümüm ve çok önemsiyorum ..

bide bu arada ben tüm aileye böyle günleri önemsediğimi göstermek için anneler gününde misal iki aileyedi bize çağırdım yemek yaptım onlara özel pasta ve kutlama hazırladım candan erçetinin annem annem şarkısınıda koydum müzik setine çok çok duygulandılar kayınvalidemde annemde çok teşekkür etti çok düşenceli olduğumu söylediler onlarda bende çok mutlu oldum..yani anlayacağınız tüm aile böyle günleri önemsediğimin farkında ve annemlere küçükte olsa hediyeler aldım..param ve gücüm dahilinde bişeyler yapmaya çalıştım ..
sevgililer gününde de öyle ben eşimin en sevdiğimi kıyafetimi giydim çok güzel bir masa hazırladım evi mumlarla donattım inanırmısınız eşim utandı resmen ve bana gidip çiçek aldı gece masadan kalkıp gelince de güzel bir cd koydu müzik setine onları yapması bile o gün için verdiği bi uğraştı ..
ve bana sen benim herşeyimsin dedi dans ettik ..bu benim için çok büyük mutluluktu..tabi insan hep kendi yapmaktanda sıkılır karşı taraftan da bekler ama ne yapayım alıştırmaya çalışıyorum..
belki bazılarınıza saçma gelebilir ama yapı meselesi işte ben önemsiyorum ve böyle günlerin hep önemsendiği kutlama yapmak için fırsat kollandığı bir aileden geldim ve kendime öyle bir aile yapısı oluşturmak için kendimce elimden geleni yapıyorum çünkü eşimin beni sevdiğini biliyorum benim annemde babamı böyle alıştırtımış o hep yapmış kutlamış babam da bu düzene ayak uydurmuş..
bazen biz bayanların biraz daha fazla çaba göstermesi gerekebiliyor..
herşey mutluluğumuz için öyle değilmi =)

hemde ilk yılınızda mı....acaba alışma diye yapmamış olabilirmi bazı erkekler ince hesaplar yapar,
mesela benim eşim sırf iş hayatına atılmayayım die 3 tane çocuk yapalım diyor:mymeka:

nıye çok sey istıyor olacaksın kı kadın olarak böyle beklentıler hepimizde var..
hatırlanmak onure eder gururumuzu okşar..
ayıp etmiş..
hamılelıkte daha duygusal yaklaşım olduğu için daha bı takılıyor kafaya...
benım esimde unuttu bu sene d.günümü ama çok yoğunluktan unuttu..
bende çok üstelemedım üzülmedım mı evet üzüldüm yapacak bişi yok..

ben çok önem veririm valla

eşim şu an asker bana doğum günümde MP4 yollamış pek romantik değildir ama değer bilir canım aşkım yaa kıymetini şimdi daha ii anladım:asigim:

canım ne denebilirki kocan çok düşüncesizmiş bence insanın bir gül bile almaya gücü yetmezmi bu kesinlikle düşünceyle alakalı ben de çok önem veririm doğum gününe ve evlilik yıldönümüne şu an birde hamilesin yani daha çok düşünmesi ve daha fazla birşeyler yapması lazımdı eşininfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…