Haliyle erkek olduğu için değil haliyle insanız ve hepimiz sex yapıyoruz.. şimdiden erkeğin yatağını düşünmeye başlamışsınız... Eşiniz size nasıl davranması gerektiğini aşağı yukarı biliyordur...Merhaba arkadaşlar,
1 ay sonra düğünüm var ama benim ilk gece endişelerim var. Nişanlımla bi kaç kez yakınlaştık. Ama belden aşağımı hiç açmadım. Nişanlım beni çok seviyor ve haliyle erkek olduğu için sex yapmaya düşkün. Ama benimde ilk gece ile ilgili korkularım var. Yani ne bilim canım filan yanarsa ben utandığım için acıyo da diyemem. Sizce nasıl davranmalıyım.? Lütfen yardımcı olun...
İlk ve son gecen olur inşaallah feyyikeMerhaba arkadaşlar,
1 ay sonra düğünüm var ama benim ilk gece endişelerim var. Nişanlımla bi kaç kez yakınlaştık. Ama belden aşağımı hiç açmadım. Nişanlım beni çok seviyor ve haliyle erkek olduğu için sex yapmaya düşkün. Ama benimde ilk gece ile ilgili korkularım var. Yani ne bilim canım filan yanarsa ben utandığım için acıyo da diyemem. Sizce nasıl davranmalıyım.? Lütfen yardımcı olun...
Bu ne demek ya hu? Bu kişiyle kan davanız var da o sebeple mi böyle bir beddua ediyorsunuz? Çok ayıp ve saçma!
İlk ve son gecen olur inşaallah feyyike
Yoo konu fake ondan yazdımBu ne demek ya hu? Bu kişiyle kan davanız var da o sebeple mi böyle bir beddua ediyorsunuz? Çok ayıp ve saçma!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?