ilk gecemde nasıl davranmalıyım?

avrupa34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
4
0
1
29
Merhaba arkadaşlar,
1 ay sonra düğünüm var ama benim ilk gece endişelerim var. Nişanlımla bi kaç kez yakınlaştık. Ama belden aşağımı hiç açmadım. Nişanlım beni çok seviyor ve haliyle erkek olduğu için sex yapmaya düşkün. Ama benimde ilk gece ile ilgili korkularım var. Yani ne bilim canım filan yanarsa ben utandığım için acıyo da diyemem. Sizce nasıl davranmalıyım.? Lütfen yardımcı olun...

Rahat ol ilk gece olunca noluyor kii?Hep cahil kisilerin halk arasinda yaptigi abartmalar yuzunden boyle ilk geceden korkuyorsunuz. Sakin ol keyfine bak rahat takil gerisi gelir kendinide kasma.

Haliyle erkek olduğu için değil haliyle insanız ve hepimiz sex yapıyoruz.. şimdiden erkeğin yatağını düşünmeye başlamışsınız... Eşiniz size nasıl davranması gerektiğini aşağı yukarı biliyordur...

İlk ve son gecen olur inşaallah feyyike

Millet o kadar şey anlayitıyorki bildiğin korkutuyolar ..

1.stres yapma
2.korkma
3.heyecan yapma

Acı hissedeceksin acı bunun önüne geçilmez burda kadınkadınayız öyle fazla aşırı bir kan olmuyor dikkatli olmak gerek tabi aşırı zorlarsanız zar felan yırtılabilir..

Eşinde bilinçlidir en önemlisi korkma gerisi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…