Yeni üyeler konu direk ilk geceMerhaba arkadaşlar,
1 ay sonra düğünüm var ama benim ilk gece endişelerim var. Nişanlımla bi kaç kez yakınlaştık. Ama belden aşağımı hiç açmadım. Nişanlım beni çok seviyor ve haliyle erkek olduğu için sex yapmaya düşkün. Ama benimde ilk gece ile ilgili korkularım var. Yani ne bilim canım filan yanarsa ben utandığım için acıyo da diyemem. Sizce nasıl davranmalıyım.? Lütfen yardımcı olun...
İlk gibi davranacaksınfake değilim arkadaşlar evlilik arifesindeyim ve sizle paylaşmak istedim bu kadar tepkiye gerek yoktu ayıp ediyorsunuz hiç yaşamadığım bişeyi sizlere soruyorum ne var bunda
ne alaka yav çok merak ettimDaha önce Kızılay'da kan verdiniz mi?
Aynı o pozisyonda durun gerisini eşiniz halleder diyecektimne alaka yav çok merak ettim
Aynı o pozisyonda durun gerisini eşiniz halleder diyecektim
Merhaba arkadaşlar,
1 ay sonra düğünüm var ama benim ilk gece endişelerim var. Nişanlımla bi kaç kez yakınlaştık. Ama belden aşağımı hiç açmadım. Nişanlım beni çok seviyor ve haliyle erkek olduğu için sex yapmaya düşkün. Ama benimde ilk gece ile ilgili korkularım var. Yani ne bilim canım filan yanarsa ben utandığım için acıyo da diyemem. Sizce nasıl davranmalıyım.? Lütfen yardımcı olun...
haliyle erkek olduğu için sex yapmaya düşkün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?