İlk hedef - 10 kg

N nscckts , Esenmine , M Mitsuomi , _Makaron_ , prensesinannesi

Tartı resimleri ile birlikte 31 Temmuz için hedef kilolarınızı da rica ediyorum. Liste yapıcam, hafta hafta kimler hedefine yaklaşıyor göreceğiz, ok?

Bugün ilk tartı fotolarımızla başlangıç yapıyoruz aslında.

Listeyi ilk sayfada paylaşabilirim. Ya da listemiz hazır olunca yeni bir topik açayım mı? Ne dersiniz? Herkesin fikri önemli.

N nscckts sağlıklı tariflerin, özellike fotolar beni benden aldı yine yalnız. Yapılır mı bu? Özellikle poğaçaya içim gitti. Nohut unu falan nerden alıyorsun? Markettekiler pek güzel değil zannımca. Bir de önceden pişirildiği için çok sağlıklı değil çoğu.

Elma , armud kreması nedir ?

Ben bir keresinde kırmızı mercimek ile böreğimsi bişey yaptım; hem çok kolay hem de güzel olmuştu.

Samsonn

haftaya hedefim 54.5

canım ya kusura bakma hedef yazılmıyor sanıyordum ondan es geçtim
Yok Esencim, haftalık hedef istemiyorum. Ay sonu , yani 31 Temmuz için istiyorum hedef kilonuzu. Hafta hafta hedefe yaklaştığımızı görmek motive edici olur diye düşünüyorum. Listemizin sonuna hedef kilomuz yazacak.

sifirdan baslayalimm yeni.topik olabilirr benimm ilk hedef kilomm 99 ama 31 temmuz cok.uzun degilmi ya 2 haftada bir yapsak
Canım sadece listenin en sonunda yazıcak bu kilo. O yüzden her salı hedefine ne kadar yaklaştığını görmek için iyi olacak bence. 1 ay da kaç kilo verebilirim, vermem lazım diye düşünüp bunu istiyorum sadece. 1 ay sandığından çok daha çabuk geçiyor

Bu arada tabiki her salı tartılacağız, ve listede o haftaki kilomuz yazılacak. Yani elbette herkes bir dahaki salıya daha az kilo yazdırmayı hedef edinmeliki ay sonu asıl hedefine ulaşsın.

Bu arada tabiki her salı tartılacağız, ve listede o haftaki kilomuz yazılacak. Yani elbette herkes bir dahaki salıya daha az kilo yazdırmayı hedef edinmeliki ay sonu asıl hedefine ulaşsın.
ya ben soyle sandim.31 temmuzda tartilacagiz hee tamam salıdan salıya süper ona istinaden 4 haftada olmaktansa 2 hafta olsun dedimm

Asla moralini bozma
O tartıda 67 gördüğün rakamlar gelecek

Canım ben koruma donemindeyim artık
Ama vücut yine yağ yakar düşüncesiyle bir rakam vereyim
65 diyeyim ben sabitlemek istediğim rakam

Buradaki aktarlarda var hep orda yok mu
Annem kendisi yapıyor ama nasıl yapıyor sormadım direk gidip almak kolay gelir bana :)

Çölyak hastaları bunlardan yapıyor

Google da glüten siz yaşam diye aratinca videolarda çıkıyor birsuru neler var daha

ya ben soyle sandim.31 temmuzda tartilacagiz hee tamam salıdan salıya süper ona istinaden 4 haftada olmaktansa 2 hafta olsun dedimm
Yo yo, olur mu, her hafta salı aynı şekilde tartı resmini bekliyorum Senin temmuz sonunda ulaşmak istediğin kiloyu 99 olarak mı not alayım?

Tam canım, 65 olarak not alıyorum. Bence de bu rakam senin ideal kilo olacak. Listemiz hazır olunca sence de yeni bir topik başlatalım mı , ne dersin? Herkesin fikrini alıyorum :)

Markette gördüm, hiç aktara sormak aklıma gelmedi, ama market ürünleri fazlasıyla işlenmiş. Bir internetten bakayım ben, zaten tembel bir insanım, kolay kolay poğaça börek işlerine girmem herhalde.

Oluurr uyarım ben :) siz netlestirin ben her sonuca varım sorun yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…