İlk Kavgadan Sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynısını yaşadım ama dedim ki bak ben hassasım kendimi değersiz hissediyorum sen tarafından lütfen dikkat et dedim tamama bağlandı olay ama arada bir yapmaya devam etti ediyor yani ben hala söyleniyorum kötü hissettiriyor görmüş mü görmüş sonuçta

işte benm tek hatam bu oldu, diyemedim. ama o da aşkım uyumuşum yaa diyemedi.

aslında olay şöyle*
iyi geceler ben yatıyorum yazdım, bi saat sonra fln gördü cevap yazmadı. Sonra ben "iyi geceler dmek bu kadar mı zor dedim"

1 saat sonra fln "iyi geceler" yazdı. Ben de açtım telefonu dalga mı geçiosun, okuyosun yazmıyosun, benim sitemime iyi geceler yazıosun insan bi kusura bakma fln der dedim, sonrası tufan
Uykusunun icinde gorup sersemlikle belki yazamamistir.Bana da oluyor hayalmis gibi hatirliyorum kalktigimda ama buradaki asil onemli nokta su ; genelde ilk yatan iyi geceler der :) yani Cok buyutulecek mesele de degil sonucta insanlik hali bazen daliyor insan.kirici olan nokta tepkiler :)

boşanmış bir çocugu var. evliliğinde bir kere bile kavga etmediklerinden bahsetmişti hep.genel olarak cok sakin ve yapıcıydı.
Evliliklerinde hiç kavga etmemeleri kafama takıldı benimde. Hiç kavgasız yada tartışmasız bir ilişki olur mu? Oluyorsa da sağlıklı olur mu bilemedim. Tabi çok fazla tartışmada iyi değil ama mesela sizinki gibi ufak tripler kaprisler her ilişkide olur bence. Yada yanlış düşünüyorum 🤔 bilemedim

yaa inanılmaz güzel anlattınız, tam olarak kendisi de kendisini böyle tanımlıyor. Zaten kavgadaki bana söyeleyebildiği tek arguman buydu. Herseyi sıcagı sıcagına söylüyorsun, hiç bi durup düşüneyim belki birdaha yapmaz kendiliğğinden demiyorsun, bana böyle bir toleransın yok"
ya ben sıcagı sıcagına söyleyip halledip iyilik yapıyorum, kinlenmiyorum dolmuyorum ama o bunu bnm ona tahammülsüzlüğüm olarak görüyormuş.
Evet diyorum ya bakıs açıları çok farklı maalesef 😊
Eşimde öyle der... Hemen elestrildiğini, begenilmediğini, önemsenmediğini, saygı duyulmadığını, değer verilmediğini hatta sevilmediğini düşünüyor 😁😁
Bende sizin gibiyim... İçim dışım bir neyse onu derim içimde tutamam söylerim... Hemen konu hallolsun isterim ama o öyle değil 😊
Hatta inan bak ben trip atayım gelir onu halleder hemen.. Ama kendisi böle bşr seye taktı mı imkanı yok gönlünü alamam yne kendisi halledip gelecek 😆 bakarım bir süre sonra halletmiş o gelip konusuyor sırnasıyor filan.. Sinir oluyorm 🤭😁

Evet diyorum ya bakıs açıları çok farklı maalesef 😊
Eşimde öyle der... Hemen elestrildiğini, begenilmediğini, önemsenmediğini, saygı duyulmadığını, değer verilmediğini hatta sevilmediğini düşünüyor 😁😁
Bende sizin gibiyim... İçim dışım bir neyse onu derim içimde tutamam söylerim... Hemen konu hallolsun isterim ama o öyle değil 😊
Hatta inan bak ben trip atayım gelir onu halleder hemen.. Ama kendisi böle bşr seye taktı mı imkanı yok gönlünü alamam yne kendisi halledip gelecek 😆 bakarım bir süre sonra halletmiş o gelip konusuyor sırnasıyor filan.. Sinir oluyorm 🤭😁

yani bu durumda onu aramam bişey farkettirmez hatta daha kötü olur sanırım.

Ikinizde cocuk degilsiniz ki. Bence bu adamdan sana yar olmaz. Ufak bir kavgadan lagi ayriliga tasiyip tatile gitmek de ne biliyim

tatil önceden planlıydı ayrılık lafını da işte dediğim gibi, işte sevgi saygı ayrılsakda olmalı fln gibi lafın içinde söyledi.
ama tabi belkide alttan alttan söyledi istediğini

tatil epey önceden planlıydı, hiç öyle antin kuntin işleri yoktur, evimizin anahtarları fln hep vardı birbirimizde.Diyorum ya en küçük bi şüphem olsa ulan bahane ediyor diye, daha dik dururum. Şimdi sanki iyi giden ilişkiyi ben kötü yapmışım gibi hissediyorum. zaten nasılsa görüşeceğiz gelince. Ama ozamana kdr aramaması beni yıkar.
3 gün tatil dediz, 3 gün bir adamın aramaması sizi yıkıyor mu?

Siz başka dram, adam başka dram. Böyle duyguları abartı yaşayan çiftlerin ilişkileri çok sağlam olmuyor sanki.

Bence erkek arkadaşınız tatilde rahat takılmak için krizi fırsata çevirmiş. Şimdi nerde ne yaptın derdi olmadan rahatça bekar bekar takılıyor. Zira 44 yaşında bir adam bu kadar küçük kavgadan bu kadar büyük olay çıkarmaz. Ama burada sizin kendinize şu soruyu sormanız gerekiyor, küçücük bir olayda sizi arkasında bırakıp, keyif yapmaya giden adam sizi ne kadar seviyordur. Seven insan merak eder, özler, sizin kafanızdaki soru işareri ve kaygılar onda da oluşur, öyle tatile gideyim aramadan sormadan keyfime bakayım diyen adamın ben çokda sevdiğini düşünmem. Bir erkeğin gerçek yüzü ve kalitesi iyiyken değil kavgada belli olur, ilk kavgada sizi soru işaretleri içinde bırakıp, alemlere akan adamın size gerçekten değer verdiğini düşünmüyorum. Bence ilişkimiz biter mi diye korkmaktan ziyade kötü günde ben bu adama ne kadar güvenirim diye düşünmeye başlayın ve geldiğinde bu yaptığının hesabını bir güzel sorun.

3 gün tatil dediz, 3 gün bir adamın aramaması sizi yıkıyor mu?

Siz başka dram, adam başka dram. Böyle duyguları abartı yaşayan çiftlerin ilişkileri çok sağlam olmuyor sanki.

insanlar tartışırlar bikaç gün aramazlar birbirlerini fln, ama ben cok tezcanlıyımdır hayatta bekleyemem. Karşımdakini öyle sandığım için 3 gün aramamak sanki sevmemekle eş anlamlı. haksız mıyım?

insanlar tartışırlar bikaç gün aramazlar birbirlerini fln, ama ben cok tezcanlıyımdır hayatta bekleyemem. Karşımdakini öyle sandığım için 3 gün aramamak sanki sevmemekle eş anlamlı. haksız mıyım?
Arkadaşların da bahsettiği gibi bu kadar basit bir mevzuyu ayrılırsak söylemine taşıması asıl sorun.

Ya adam sizi çok kolay harcayacak zihniyette ya da ona düşkünlüğünüzün farkında ki ayrılığı tehdit olarak kullanıyor.

Yaş farkınız da epey varmış bu arada...iyi tartın bu ilişkiyi derim. Seviyorum, senin için ölürümlerle bir insanı "sevmek" çok kolay, asıl sevgi icraatta belli oluyor.

Nereye kadar hiç kavga olmamasini bekliyordunuz ki?
Oyle bir dunya yok illa ki ufak tefek tartişmalar yasayacaktiniz. İlk kucuk ve gereksiz tartismada "ayrilirsak" muhabbeti yapan biriyle yillar geçer mi? Sizin ilişkinin sonu yok bence.

Ayrica niye bu kadar korkuyorsun? Seni boyle boyle korkutup herseye susmani saglamaya calisiyor bence. İki insanin tum ilişki boyunca hiç tartişmamasi çok olası bir durum değil, nasil her konuda ayni fikirde, ayni dusuncede olacaksiniz devamli? Tartişma olmamasi mukemmel ilişki anlamina gelmiyor herzaman. Genelde taraflardan biri fazla pasifse olur, bu da saglikli bir durum gibi gelmiyor.

Nereye kadar hiç kavga olmamasini bekliyordunuz ki?
Oyle bir dunya yok illa ki ufak tefek tartişmalar yasayacaktiniz. İlk kucuk ve gereksiz tartismada "ayrilirsak" muhabbeti yapan biriyle yillar geçer mi? Sizin ilişkinin sonu yok bence.

Ayrica niye bu kadar korkuyorsun? Seni boyle boyle korkutup herseye susmani saglamaya calisiyor bence. İki insanin tum ilişki boyunca hiç tartişmamasi çok olası bir durum değil, nasil her konuda ayni fikirde, ayni dusuncede olacaksiniz devamli? Tartişma olmamasi mukemmel ilişki anlamina gelmiyor herzaman. Genelde taraflardan biri fazla pasifse olur, bu da saglikli bir durum gibi gelmiyor.

ben bütün sorunlarımı hemen çözmek isterim, huzursuz olurum, maksimum beklerim 1 saat sonra ararım. İlk defa böyle bir şey geliyor başıma, onun bu haline de ilk defa şahit oluyorum.
korkuyorum evet, böyle saçma sebebten kaybetmek istemiorum onu ama o bunu bilmiyor, ben de aramıyorum onu sonucta.

İlk kavgada dağıldığınıza göre ilişkiniz mükemmel değilmiş. Siz öyle sanıyormuşsunuz çünkü hiç kavga etmemişsiniz. Kavga edip sonrasında anlaşıp barışıp sorunlarımızı çözüp devam ediyoruz deseydiniz o zaman mükemmel ilişki derdim. Bir ilişkinin iç yüzü kavga anında ortaya çıkar. Hiç kavga etmemek marifet değil aksine iki tarafın da içine attığının göstergesi. Karşınızdaki kişi size karşı dolmuş ve sonra alakasız bir yerden patlamış işte

Bazı insanların mizacı sakindir. Kavga, kaos sevmezler; böyle şeylerin olduğu ortamda aşırı rahatsız olduklarından da anında uzaklaşmayı seçerler. fevri davranmamak için olayların soğumasını beklerler.

Sizin ilişkiniz güzel bir örnek ilişki aslında. Sakin, rayında ve saygılı.
Bu ilişkideki uyumsuzluk bana göre "tutku".
Kadın acayip tutkulu, duygularını taşa taşa yaşıyor. Hatta şöyle ateşli ateşli tartıştıktan sonra sakinleşip, aşkı depreşen tiplerden gibi.
Adam da tam tersi, alabildiğine sakin. Onun hayatı, sahil kenarında yazlığı olan emekli huzurunda. En ufak bir kaostan devasa anlamlar çıkarması da ondan.

Yaşı da baya var şimdi 44. Bu yaştan sonra liseli tripleri çekemem dedi muhtemelen.
Ben de kavgadan kaostan hayat boyu nefret ettim ama tam ortasına düştüm ne yazık ki.
Adamı anlıyorum. Size bahane bulmamış bence, gerçekten huzurunu böyle saçma sapan şeylerle bozmak istemiyor. Sizi de seviyor.
Herkes kavgasız ilişki kısmına takılmış ancak uyumlu olduğunuz ilişkide tartışma çıkmıyor. Konuşarak hallediliyor. Bana göre kavga, tartışma tam aksine ilişkiyi soğutuyor. Bence sevgiliniz de bu tip düşüncede.

Yahu bir iyi geceler mesajı, yazsa ne yazmasa ne. Sanki biraz tutku biraz ilgi istemişsiniz. Olmayınca sinirlenmişsiniz gibi geldi bana.

Yazmayın, üstüne düşmeyin. Geri dönüp çözmeye çalışacaktır. Size 3 gün yazmaması da dünyanın sonu değil. Bırakın sizi özlesin biraz.
Onsuz da bir hayatınız olduğunu unutmasanız yeter aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X