- Konu Sahibi karamel661
-
Eski sevgilimle gecmiste cinsel seyler yasadim. Bunu bir turlu atlatamiyorum. Hic sevmemis beni ve bunu yeni anliyorum. Sevgimi kullanarak ben de kullanilmisim. Psikolojim bozuk. Benim gibi olan var mi ilk taze oldugu icin mi surekli duaunuyorum boyle ?
taze olduğu için düşünüyorsun. zamanla düzelir psikolojin. maalesef böyle ders alıp insanları tanıyoruz bizde. çok acı ama öyle.. sen üzme kendini..sen sevip değer vermişsin. o bu sevgiye layık adam değilmiş. burdaki senin değil onun ayıbı... beyniyle değil alttaki organıyla düşünen insandan hayır gelmez. emin ol bundan seneler sonrada bir arpa boyu yol gitmemiş olduğunu göreceksin. zaten ancak o kadar sığ bir adam küçük hesaplar peşine düşer..
aaa neden kapatılıyor ki??Düzenli olarak Hep aynı tarz konuları açıyosun ve kapatılıyor senin yapman gereken dr gitmen bence
Düzenli olarak Hep aynı tarz konuları açıyosun ve kapatılıyor senin yapman gereken dr gitmen bence
kafana takmamya çalış canım geçmiş geride kaldı geleceğini düşün hayat devam ediyoru
Haklisin da ne doktoruna gideyim. Psikolog mu jinekolog mu
Arkadaslari resimlerimi benden habersiz tehtid felan etmeden internete verirse diye korkuyorum canim
aaa neden kapatılıyor ki??
Psikolog bence jinekologluk bi durumun olduğunu düşünmüyorum
canım korkma bişey yapamazlar bunun sonucu çok büyük suç
onu göze alamazlar
Ben goremezsem canim bir suru site var suc olmasi icin benim bulup sikayet etmem lazim
cAnım bu öyle kolay iş değil çocuk oyuncağımı ki bunu kimse göze almaz
Insallah canim benim :'(
Bende hatirladim seni.senin korkun yasadiklarin degilde acik resimlarinin onda olmasi arkadaslarininda gormesi ve internete dusmesi.merak etme internete atmak oyle kolay degil.isin sonunda hapis gibi cezalari var goze alamazlar.
Eski sevgilimle gecmiste cinsel seyler yasadim. Bunu bir turlu atlatamiyorum. Hic sevmemis beni ve bunu yeni anliyorum. Sevgimi kullanarak ben de kullanilmisim. Psikolojim bozuk. Benim gibi olan var mi ilk taze oldugu icin mi surekli duaunuyorum boyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?