Ilk kez basima geldigi icin mi bu kadar buyutuyorum dusunuyorum ?

karamel661

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
118
1
38
35
İstanbul
Eski sevgilimle gecmiste cinsel seyler yasadim. Bunu bir turlu atlatamiyorum. Hic sevmemis beni ve bunu yeni anliyorum. Sevgimi kullanarak ben de kullanilmisim. Psikolojim bozuk. Benim gibi olan var mi ilk taze oldugu icin mi surekli duaunuyorum boyle ?

taze olduğu için düşünüyorsun. zamanla düzelir psikolojin. maalesef böyle ders alıp insanları tanıyoruz bizde. çok acı ama öyle.. sen üzme kendini..sen sevip değer vermişsin. o bu sevgiye layık adam değilmiş. burdaki senin değil onun ayıbı... beyniyle değil alttaki organıyla düşünen insandan hayır gelmez. emin ol bundan seneler sonrada bir arpa boyu yol gitmemiş olduğunu göreceksin. zaten ancak o kadar sığ bir adam küçük hesaplar peşine düşer..

birde şu da aklında olsun.. kaçan kovalanır.. böyle şeyleri hemen yaşama.. erkekler zor ulaştıkları şeylere daha çok değer verir zaten tek niyet oysa vazgeçecektir bir süre sonra, ama gerçekten seni sevip değer veriyorsa sabredecektir..

Kizlik zarima felan bir sey oldugunu dusunuyorum canim ve olaylari kafamda buyutuyorum. Ilk ayrildigimda bile bu kadar dusunmuyorum zaman gectikce travma oldu. Ve o kadar pismanim ki. Hic degmemis tirnak ucu kadar bu beni mahvediyor. Acik resimlerim vardi cok hata yaptim arkadaslarina gosteriyormus beni tehtid felan etmedi ama arkadaslari bana yaziyor ve adim cikti. Korkuyorum benden habersiz ya internete verirlerse diye

kafana takmamya çalış canım geçmiş geride kaldı geleceğini düşün hayat devam ediyoru

Bende hatirladim seni.senin korkun yasadiklarin degilde acik resimlarinin onda olmasi arkadaslarininda gormesi ve internete dusmesi.merak etme internete atmak oyle kolay degil.isin sonunda hapis gibi cezalari var goze alamazlar.

Bende hatirladim seni.senin korkun yasadiklarin degilde acik resimlarinin onda olmasi arkadaslarininda gormesi ve internete dusmesi.merak etme internete atmak oyle kolay degil.isin sonunda hapis gibi cezalari var goze alamazlar.

Yasadiklarimdan da pismanim. Ama ben resimlerimi verdiklerini goremezsem yani bir suru site var kimin koydugu belli olmuyor o yuzden ben koyulsa bile resimlerimi ya bulamazsam sikayet de edemem

ilk kez olmuşsa ikincisi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…