- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi karamel661
-
Peki arkadaslari felan benden.habersiz benim haberim olmadan internete felan ..... sitelerine koyarsa ?
Eski sevgilimle gecmiste cinsel seyler yasadim. Bunu bir turlu atlatamiyorum. Hic sevmemis beni ve bunu yeni anliyorum. Sevgimi kullanarak ben de kullanilmisim. Psikolojim bozuk. Benim gibi olan var mi ilk taze oldugu icin mi surekli duaunuyorum boyle ?
Hepimizin eski sevgililerinde bir takım görüntüler kalmıştır. Kimisi daha müstehcen kimisi daha masum..
Adamın işi gücü yok senin resimlerini internete mi koyucak. İnternette o kadar resimler varken insanlar seninkilere mi bakıcak bırak allah aşkına ya.
Aç instagramı twitterı bir ..... yoldızının adını yaz. Örnek veriyim mia malkova.Kız anlık her türlü görüntüsünü paylaşıyor. Merak etme bu internet aleminde bu bollukta seninkiler pek ilgi çekmez.
Ayrıca yapmaya hiç cesaret edemez suç olduğu için. Yapsa eline ne geçicek. Böyle bir şeyi ancak seni tehdit etmek için kullanır tekrar bir beraberlik yaşamak için. Elinde seni tehdit etmek için kozu varken bunu kaybetmez. Böyle bir tehdit durumunda gideceğin adres belli.
ilişkiye girdiniz mi onu da anlamadım. Eski konularına baktım. Sürtünme falan filan bir şeyler demişsin.
cinsel anlamda kullanıldığını hissetmene ne sebep oldu bilmiyorum. Adam sana cinsellik dışında ne şerefsizlikler yaptı okumadım bilmiyorum. Psikolog desteği almadan şu psikolojiden çıkabilecek gibi durmuyorsun.
Ay ben baktım şimdi denasıl bu kadar rahat olabiliyorlar ki ya birileri bir yerlerde onları izleyip mastürbasyon falan yapıyor ne bileyim bu insanların bir ailesi arkadaşları kocası sevgilisi olmuyor mu :44:
Ya bi tanesi vardı geçen gün adını unuttum. Evli çocuklu eşiyle fotoğraflarını paylaşıyor. ama film çekmeye devam ediyor kadın. Mühendislik fakültesinde etrafım erkek dolu. İnstagramda bunları takip ediyolarmış yaDemin ismini verdiğimi ben çok beğendim de ara ara girip bakıyorum
Ne bileyim ya saygı görmek önemli yani insan kendini çok çıplak hisseder
Vücudu güzelmiş hakkaten
Bir kere de seviştim diyin kardeşim ya, bunda bir şey yok. Bırakın şu kullanıldım lafını artık.
Sen istemişsin, o da istemiş, yaşamışsınız bir şeyler. Sanki büyük bir suç işlemişsin de suçlu değil, mağdur durumunda görünmek istiyormuşsun gibi oluyor böyle diyince.
Burada asıl hata şu açık resimler. Hadi diyelim çektirdin, ama madem sende ne diye ona gönderiyorsun? Akıl var mantık var, ne demek gönderirsen seninle sevişmem? Ne yani resimleri göndermesen istemediğin halde gidip sevişecekmisin adamla? Ya da seni tutup zorla yatağa mı atacak?
Kimse senin resimlerini o tarz sitelere koymaz merak etme. Öyle sitelerde gizli olarak paylaşılanlar aslında gizli değil. Hem öyle bir şeyin suç olduğunu biliyordur herhalde bu çok akıllı arkadaşlar.
Sen de bu kadar saf olma lütfen. Çıkar artık şunu hayatından. Tehdit ederse seni git şikayet et, edemiyorsan da onu şikayet etmekle korkut. Biraz gözü kara ol, korkak görünme, çekinsin senden. Sen korktukça üstüne gelir böyleleri.
Şu "kullanıldım" lafınada iflit oluyorum.
Mal gibi görmeyin kendinizi.
Eskisenizde kurtulsak
Konu sahibi onsekiz yaşında ama malesef karşılastigi insan kızın açık resimlerini arkadaslarine gösteren bi pislik.
Ben konunun o kısmına ithafen bir yorum yapmadım zaten.
"kullanıldım" kelimesine yaptım.
Karşılıkli isteyerek bseyler yaşanmış evet ama kız hem küçük hemde çocuk sonradan tehditle zorlamış ya ondan dior olablr kullanildim diye istemeden olduğunu anlatmak istior çok konu açmış zaten kızlık zari sürtünme vs ile ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?