Haklısınız ama baya kırıldım konuşmayı kesmel istiyorum ama abartıyor muyum bilemedimErkeklere boyle sorular sormamak lazim ya ne cevap verirse versin kadini tatmin etmez . Bence işe boyle sorular sormayi birakarak baslayabilirsin. Birak o kendiginden sana seninle ilgili kesfettigi biseyler soylesin
Neden yani?bana beni anlatır mıısın dedim
İlk o sordu sonra bnde sormak istedimNeden yani?
Şunu sormakla özgüvensiz gibi görünmüşsün
O da hödükçe bir cevap vermiş
Ortalama güzelliktesin nedir ya
2 taraf da olgun değil
Sen ne cevap verdin peki?İlk o sordu sonra bnde sormak istedim
Hiç bi şey diyemedim boğazıma bi şey oturduSen ne cevap verdin peki?
Bilmiyorum napmalıyım çok kırıldım artık onunla konuşmak istemiyorumPatavatsızlıkla açık sözlü olmak arasında ince bir çizgi var deseydiniz
Onu demiyorumHiç bi şey diyemedim boğazıma bi şey oturdu
Hayır ben karakterinden bahsettim sessiz sakin kendi halinde biri gibi duruyorsun dedim tipiyle ilgili tek kelime etmedimOnu demiyorum
O sormuş ya ilk
Yakışıklısın falan mı dedin ne dedin de arşa çıkardın yüce totosunu
Tipimi sormadım ki ben onda gördüğüm karakterden bahsettim o tipimle ilgili konuştu çok zoruma gittiİstediğini söyleyen istemediğini işitir cümlesinin canlı kanıtısınız
Ben son yıllarda hiç ‘kilolu muyum’ diye sormuyorum mesela, canıma kastım yok yani.
Hayır canım ilk o sordubana beni anlat nedir ya,iltifata zorlar gibi, ben buz gibi soğurdum adam gene iyi anlatmış.
ama lafını da sokmuş aferin.
herkes aynı hayatta kendini bişey sanma demiş.
Erkekler görsel, kadınlar işitseldir.Tipimi sormadım ki ben onda gördüğüm karakterden bahsettim o tipimle ilgili konuştu çok zoruma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?