İlk konuşma.. yardım edin lütfen

Bahar034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
315
113
53
Merhaba arkadaşlar yeni konuşmaya başladım biri var bi kaç yıldır aynı ortamdayız ama ilk kez konuşuyoruz bana beni anlatır mıısın dedim ortalama bi güzelliktesin ama duruşun tavrın güzelliğini daha çok öne çıkarıyo dedi ben kendimi çok kötü hissettim dedikleri bana çok kaba geld ben mi abartıyorum acabai sizce de öyle mi bundan sonra Nasıl davranmalıyım bilmiyorum

Erkeklere boyle sorular sormamak lazim ya ne cevap verirse versin kadini tatmin etmez . Bence işe boyle sorular sormayi birakarak baslayabilirsin. Birak o kendiginden sana seninle ilgili kesfettigi biseyler soylesin
Haklısınız ama baya kırıldım konuşmayı kesmel istiyorum ama abartıyor muyum bilemedim

Patavatsızlıkla açık sözlü olmak arasında ince bir çizgi var deseydiniz🙄

İstediğini söyleyen istemediğini işitir cümlesinin canlı kanıtısınız😂😂
Ben son yıllarda hiç ‘kilolu muyum’ diye sormuyorum mesela, canıma kastım yok yani.
Tipimi sormadım ki ben onda gördüğüm karakterden bahsettim o tipimle ilgili konuştu çok zoruma gitti

Tipimi sormadım ki ben onda gördüğüm karakterden bahsettim o tipimle ilgili konuştu çok zoruma gitti
Erkekler görsel, kadınlar işitseldir.
Şimdi yaradılışlarını masaya yatırmayacağız ama, bir erkek herhangi bir kadına Allah aşkına görüntüsünden öte yaklaşabilir mi?

Güzellik görecedir tamam ama, ona göre belirli bir standarttasınız ki yaklaşmış, bakmış ki tavırlarınız bunu yüceltmiş.
Aslında iyi bir şey söylüyor ama ortalama güzellikte olmak canınızı sıkan.
Bence sevinmelisiniz, tavrınıza daha çok hayran ve açık olarak ifade edecek kdar dürüst diye/

Back
X