ilk meleğime hamileyim

moryel1982

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
35
0
16
İstanbul
selam millet...

ilk bebişim,ilk meleğim içimde ve kalbi atıyor...bi yerlerde,henüz hissedemiyorum ama kalbimi sımsıcak dolduruyor..
sanki artık kendimden ziyade onun için nefes alıyorum..
siz de bu müthiş duyguları ilk kez tadıyorsanız,yaşadıklarımızı ,tecrübelerimizi burdan paylaşabiliriz...

Son düzenleme:
selam millet...

ilk bebişim,ilk meleğim içimde ve kalbi atıyor...bi yerlerde,henüz hissedemiyorum ama kalbimi sımsıcak dolduruyor..
sanki artık kendimden ziyade onun için nefes alıyorum..
siz de bu müthiş duyguları ilk kez tadıyorsanız,yaşadıklarımızı ,tecrübelerimizi burdan paylaşabiliriz...

hayırlı olsun ilk bebişin bende öleyim içim içime sığmıyo hala inanamıyorum daha kaç haftalık olduğu bile belli değil... ve ben hamileyim çok tuhaf gerçekten..ne kadarlık hamişsin sen canım

hayırlı olsun ilk bebişin bende öleyim içim içime sığmıyo hala inanamıyorum daha kaç haftalık olduğu bile belli değil... ve ben hamileyim çok tuhaf gerçekten..ne kadarlık hamişsin sen canım

ben 11. haftanın içindeyim...gerçekten inanılmaz güzel bi duygu..bu mübarek günde nazar değmesin bebişlerimize..sen doktora gitmedin mi henüz??

ALLAHIM BENDE İSTİYORUUUUUMMM BENDE:43:

gözün aydın canım ALLAH kucağınada almayı nasip etsin:nazar:

ALLAHIM BENDE İSTİYORUUUUUMMM BENDE:43:

gözün aydın canım ALLAH kucağınada almayı nasip etsin:nazar:

Umarım canım Allahım sana da nasip eder..ümidini yitirme..ben de çok bekledim,badireler atlattım..ameliyat oldum..ama hepsi geçti ve çok şükür şimdi onun için nefes alıyorum..iyi dileklerin için sağol canım..umarım tez zamana sen de buraya anne adayı olarak yazarsın..

Umarım canım Allahım sana da nasip eder..ümidini yitirme..ben de çok bekledim,badireler atlattım..ameliyat oldum..ama hepsi geçti ve çok şükür şimdi onun için nefes alıyorum..iyi dileklerin için sağol canım..umarım tez zamana sen de buraya anne adayı olarak yazarsın..

amiiiiiiinnnn canım benim amiiiinnn inşallah...ALLAH kimseyi aratmasın evlat hasretiyle sınamasın tez zamanda herkese versin banada versin.eminim o gelince tüm sıkıntılar üzüntüler biter.rabbim senin gibi hamile arkadaşlarada bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah..inşallah o gün çok yakındır bende heryere yazarım hamileyim diyeeee:nazar:

bugün regaip kandili...eminim duaların yerine ulaşacak.çok müberek bir gece..ve yüce Rabbim bu gece dualarımızı geri çevirmeyecek..

bu arada herkesin REGAİP KANDİLİ mübarek olsun..

slm kızlar size bişey sormak istiyorum ben bi haftadır adet görmüyorum test yaptım çift çizgi çıktı kan tahlili daha yapmadım idrarda pozitif çıktıysa hata ihtimali var mı? bi de ben en son 20 nisanda adet görmüştüm şimdi kaç haftalık hamileyim mayıs ayı hamişi miyim çok heyecanlıyım ya çok şükür ne güzel bi duygu :16:

slm kızlar size bişey sormak istiyorum ben bi haftadır adet görmüyorum test yaptım çift çizgi çıktı kan tahlili daha yapmadım idrarda pozitif çıktıysa hata ihtimali var mı? bi de ben en son 20 nisanda adet görmüştüm şimdi kaç haftalık hamileyim mayıs ayı hamişi miyim çok heyecanlıyım ya çok şükür ne güzel bi duygu :16:

gebelik hesabı döllenmeye yani ilişkiye göre falan değil adetin ilk gününe bakarak oluyor..son adetinden say işte bugün 4+6sın yarın 5.haftan doluyor. ben de testte öğrendim ertesi gün kan verdim çıktı.hayırlı uğurlu olsun bebişin..muhtemelen 2 hafta içinde kalbini duyarsın.. çokkkk güzel şeyler...

ben 11. haftanın içindeyim...gerçekten inanılmaz güzel bi duygu..bu mübarek günde nazar değmesin bebişlerimize..sen doktora gitmedin mi henüz??

maşallah benim miniğimden büyük :49:....ne diyosun bişey olucak ona diye aklım çıkıyo biraz fazla pipirikliyim...gittim doktora iki ayrı doktora gittim hemde ama ikiside daha çok yeni dedi bişey diyemedi oluşmamış bebiş..ama sanırım 4 haftalık henüz...

allah razı olsun bu güzel gecede inşallaaaah seninde başına gelir bu güzel duygu canım :

Saol cnm inş ya ben sabah idrar testi yaptım gene bu sefer biraz daha belirgindi sanki 2. çizgi ve hafif kahverengi leke geldi az önce bu nedir ya anlamadım bişey canlarım pazartesiye kadar bekliycem kan tahliline gideceğim bu belirsizlik insanı öldürüyor ne yapacağım ben ya ne olur yardım edinnn

allah razı olsun bu güzel gecede inşallaaaah seninde başına gelir bu güzel duygu canım :

Saol cnm inş ya ben sabah idrar testi yaptım gene bu sefer biraz daha belirgindi sanki 2. çizgi ve hafif kahverengi leke geldi az önce bu nedir ya anlamadım bişey canlarım pazartesiye kadar bekliycem kan tahliline gideceğim bu belirsizlik insanı öldürüyor ne yapacağım ben ya ne olur yardım edinnn

hu huu kimse yok mu ya

canım sen hamişsin lekeler gelebiliyo doktorum bana demişti kahverengi lekeler gelebilir korkma die...pazartesi ahh ah beklmek en sinir bozucu şey allah hakkında hayrlısını vversin dün gece hepiniz için çok dua ettim valla :)

canım sen hamişsin lekeler gelebiliyo doktorum bana demişti kahverengi lekeler gelebilir korkma die...pazartesi ahh ah beklmek en sinir bozucu şey allah hakkında hayrlısını vversin dün gece hepiniz için çok dua ettim valla :)

Allah razı olasun cnm bende çok dua ettim hepimiz için ya ne bilim tuhaf oldum geçen ayın 24 ünde regl olmuştum benim 3-4 gün ileri atlar pazartesiye kadar bekleyip bi daha test yapıcam o zaman da silik çıksa bile gideceğim ne yapayım zaten neden silik çıkıo anlamış değilim illa deli olcaz

Allah razı olasun cnm bende çok dua ettim hepimiz için ya ne bilim tuhaf oldum geçen ayın 24 ünde regl olmuştum benim 3-4 gün ileri atlar pazartesiye kadar bekleyip bi daha test yapıcam o zaman da silik çıksa bile gideceğim ne yapayım zaten neden silik çıkıo anlamış değilim illa deli olcaz

allah hepimizdn razı olsun canım....silik sanırım erken test yaoınca oluyo...benim silik falan çıkmamaıştı çok belirgindi hatta :)....ama arkadaşımın silik çıkmıştı ve hamile merak etme sen benimde hamileliğimi öğreneli tam 1 hafta oluyo geçen hafta bugün öğrenmiştim mutlutluktan ağlyodum ..senin de ilk bebeişin olcak dimi

allah hepimizdn razı olsun canım....silik sanırım erken test yaoınca oluyo...benim silik falan çıkmamaıştı çok belirgindi hatta :)....ama arkadaşımın silik çıkmıştı ve hamile merak etme sen benimde hamileliğimi öğreneli tam 1 hafta oluyo geçen hafta bugün öğrenmiştim mutlutluktan ağlyodum ..senin de ilk bebeişin olcak dimi[/QUOTE]

Evet canım ilk bebişim olacak ocak ayında boş gebelik teşhisiyle kürtaj olmuştum 1 ay korundum ve bu ay tuttu diye tahmin ediyorum.Ama içimde korku da yok değil ya olmassa ya gene boş gebelikse diye Allahım tüm anne adaylarının yardımcısı olsun.Senin adına da çok sevindim cnm ne mutlu bir can taşıyorsun içinde inş sağlıklı beben olur cnm Allah yardımcın olsun.Her zman seninle ve bebişinle olsun.

allah hepimizdn razı olsun canım....silik sanırım erken test yaoınca oluyo...benim silik falan çıkmamaıştı çok belirgindi hatta :)....ama arkadaşımın silik çıkmıştı ve hamile merak etme sen benimde hamileliğimi öğreneli tam 1 hafta oluyo geçen hafta bugün öğrenmiştim mutlutluktan ağlyodum ..senin de ilk bebeişin olcak dimi

Evet canım ilk bebişim olacak ocak ayında boş gebelik teşhisiyle kürtaj olmuştum 1 ay korundum ve bu ay tuttu diye tahmin ediyorum.Ama içimde korku da yok değil ya olmassa ya gene boş gebelikse diye Allahım tüm anne adaylarının yardımcısı olsun.Senin adına da çok sevindim cnm ne mutlu bir can taşıyorsun içinde inş sağlıklı beben olur cnm Allah yardımcın olsun.Her zman seninle ve bebişinle olsun.[/QUOTE]

sağolasın...üzüldüm ya bu defa böle olmıcak üzülme böle düşünme bak biliyorum elinde değil düşünmemek ama napıcan işte olmaz inşallah..peki kaçıncı haftanDA ÖĞRENDİN BOŞ GEBELİK OLDUĞUNU

Back
X