ilk tokat

arkadaşlar allah aşkına bu resmen bir olay silsilesi ve eş de karısının gereksiz sinirine dayanamayıp 1 tokat atmış.. evet yanlış ama bunu büyütüp inanılmaz şiddet, devamı gelir, boşanmalı gibi nasıl kul hakkına giren yorumlar yapabiliyorsunuz?
benim eşim böyle bir sinir harbi ile çocuğumu düşürse ben ona ne yaparım bilemiyorum.. adam haklı demiyorum ama bu planlı ya da sürekli bir şey değil.. konu sahibi nasıl o siniri yaşıyorsa eşi de yaşıyor.. kızılabilir, küsülebilir ama adam özür dileyip hatasını anladığını gösterirse yok kocadan soğudum kocamı tehdit edeyim boşayım gibi cümleler gereksiz tepkiler olarak geliyor bana..
bir evlilik kolay kurulmuyor.. bu kadarcık şey ile nasıl böylesine kesip atabiliyorsunuz ben anlamıyorum ve konu sahibini fiştekleyen arkadaşları da bilahare kınıyorum..

Telefonu duvara carpip cocugu pat foye atarsan bilincli attin sanar tabii. Hatta ben de bilincli attigini dusunuyorum.
Tamam yuz ustu dussun demedin ama yanlislikla fazla kaydi belki.
Ogretmen olacaksin. 1 yasinda oz bebegine tahammul edemiyorsun, elin koca koca cocuklariyla nasil basa cikacaksin?
Bir an once ofken icin bir seyler yap.
Tokat konusuna yorum yapamiyorum.
Uzun bir sure soguk davran ki hatasini anlasin.

Ne olursa olsun size tokat atması çok yanlış. Tamam siz de telefonu fırlatarak aşırı tepki vermiş olabilirsiniz siz de gergin bir yapıdasınız sanırım. Bebeğiniz elinizden kaymış düşmüş olabilir ama siz onun annesisiniz sonuçta bu dünyada onu sizden daha çok sevecek düşünecek biri olamaz. Bir de hele gidip annesine şikayet etmesi bence olayın en ofsayt kısmı yani tamam tartışma olur bir şey olur her şeyi gidip yumurtlayacaksa. Anası da velisi gibi arayıp size hayıflanacaksa ayvayı yedik. O zaman siz de annenize bana tokat attı diyin anneniz de arayıp kocanıza kızsın. Sanki ilk okul çocuğu gibi birbirinizi şikayet mi edeceksiniz.

Asla çocuğuma bilerek bir şey yapmam kendime yaparım ama evladıma asla.çocuk kendisi fırladı attı kendi tutamadım insanları tanımadan yorum yapmayın lutfen

Çok g uzel konuştunuz teşekkür ederim tokatı kaldıramadım sadece şiddete çok karşıyım çünkü

Haklısınız

Bilerek evladımı attığımı duşunuyosun bişey diyemiyorum size

Ya şiddet asla kullanmaz bana çok sinirlendi sanırım çocuğa çok düşkün ilgilenirde hep

tokat normal değil ama benim asıl takıldıgım neden anasına anltıyor hemen , g.pire yürüse analarına anlatan erkeklerden nefret ediyorum, ve burda çok okuyoruz

İkinizde şiddete meyillisiniz anlaşılan. Yani eşinde suçlu sende. Telefonu fırlatmak çocuğu düşürmekte neymiş. Eşinde erkekliğini gösterecek ya kalkmış tokat atmış. Bide üstüne annesine anlatmış.

Bilerek evladımı attığımı duşunuyosun bişey diyemiyorum size
Bilerek attin diye dusunmuyorum ama,
Esinin tokat atmasina sebep olduguna gore, yere bi hisimla koyarken kaydirip dusurdun diye dusunuyorum.
Cocugunu bilerek yere atttigini dusunsem yorumum cok daha sert olurdu.

Bilerek attin diye dusunmuyorum ama,
Esinin tokat atmasina sebep olduguna gore, yere bi hisimla koyarken kaydirip dusurdun diye dusunuyorum.
Cocugunu bilerek yere atttigini dusunsem yorumum cok daha sert olurdu.
Aynen öyle oldu.bi hışımla yere koyarken duşurdum ve çokta şuçladım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…