Cocuk bu duse kalka buyur onemli olan, caninin acimasi degil. 5 dk sonra unutur.Aynen öyle oldu.bi hışımla yere koyarken duşurdum ve çokta şuçladım kendimi
Kızıma sinirlendim evet
Bunu kimseye soylemedim ama sana soyliycem; insallah atanamazsin insallah..Ben 24 oda 34 yaşında bu arada ben atama bekliyom öğretmen oda sağlıkçı
bilemiyorum ya,
telefon fırlatmak bana da çok büyük tepki geldi.
kendi eşimi düşündüm de, şiddet eğilimi 0 olan melektir kendisi.
ama öyle bir durumda ben de ilk tokatımı yiyebilirdim.
ve daha çok beni sakinleştirmek ya da kendime getirmek için yapardı bunu, eminim.
siz olayın üzerine hiç konuşmadınız mı, bu konu bana tam erkek şiddeti gibi gelmedi çünkü.
Yorumunuza saygı duyuyorum.ben teli çocuğuma fırlatmadım aslada fırlatmam.bi an insan sinirlenip elinde olmadan patlama yaşayabiliyor.çocuğunuz varmı bilmiyorum ama beni bir çok anne anlıyordur.saygılarBunu kimseye soylemedim ama sana soyliycem; insallah atanamazsin insallah..
1 yasindaki cocuga kizip telefonu firlatan anne, ogrencilerine kizip tahta silgisi firlatan ogretmen istemiyorum ben ulkemde!!!!
Kocama teli fırlatmadım kızıma sinirlendim teli duvara fırlattım
Size göre tam erkek şiddeti nasıl
Teli duvara fırlattım oce okuyun sonra anlayıp yorum yapınYorumunuza saygı duyuyorum.ben teli çocuğuma fırlatmadım aslada fırlatmam.bi an insan sinirlenip elinde olmadan patlama yaşayabiliyor.çocuğunuz varmı bilmiyorum ama beni bir çok anne anlıyordur.saygılar
Haklısınızgüç gösterisi yapmak amacıyla ya da karşıdaki kişiyi sindirmek amacıyla yapılan, erkek tarafından kadının fiziksel güçsüzlüğü üzerine yapılan eylem.
burada benim düşündüğüm şey de şu, yanılıyor olabilirim;
konu sahibinin tepkileri ilk başta pek normal değil,
ki kendimden ve eşimden örnek vererek şöyle anlattım;
ben 1 yaşındaki çocuğumun başında o tarz hareketler bulunsam eşim de bana vurabilir, ki kendisi sıfır şiddete meyilli bir insandır.
ama kendini kaybetmiş kişiye bir tokat atarsınız da kendine gelir ya, o hesap.
yoksa ben asla, eşiniz haklı demedim. eşinizle konuşun hislerinizi paylaşın ancak kendinizi de sorgulayın dedim.
Yok olay tamda anlattığım gibiBence 1 yaşında ki çocuğa kızıp atmadiniz öncesinde eşinize bişeye kizdiniz adamda tribi anladı tokat attı
Eksik anlatiyorsunuz
kuçağımdaydı
kuçağımdan
davranim
bekliyom
annasına
anlatıo
anlaşamıyoz
yuzuştu
Bunu kimseye soylemedim ama sana soyliycem; insallah atanamazsin insallah..
1 yasindaki cocuga kizip telefonu firlatan anne, ogrencilerine kizip tahta silgisi firlatan ogretmen istemiyorum ben ulkemde!!!!
O zaman ben kocami bir kereye mahsus aldatabilirim.. Ne sacma..Bir tokat çok aşağılayıcı olsa bile boşanma sebebi değildir.ilk tokat olduğu için.ama ikinci olursa boşanma sebebidir.ilk yapılan yanlış hatadır yani.ama tekrarlanırsa hata olmaktan çıkar.eşine ikincisi tekrarlanırsa asla kabullenemeyeceğini ciddi ciddi anlatmalısın.üzüldüğünü aşağılanmış hissettiğini ve asla unutamayacağını da üstüne basa basa ekle.
Ben de senin kelime alintilarina katildim:))Umarım beden eğitimi öğretmenisindir.
Katılıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?