ilk tokat

Aynen öyle oldu.bi hışımla yere koyarken duşurdum ve çokta şuçladım kendimi
Cocuk bu duse kalka buyur onemli olan, caninin acimasi degil. 5 dk sonra unutur.
Onemli olan annesinin sinirlendiginde gosterdigi agresif tavirlar.
Cocuguna sinirlendiginde aksine bagrina bas onu bol bol op. Sinirini boyle gecir agresif tavirlarla daha cocugunu da agresif bir birey edersin.

Bazı yorumlar da hayrer verici. Telefon fırlatmanın ve çocuk düşmesinin ardından, çocukla ilgilenmek yerine direk tokat patlatmak normal olan mı?

Bağırsın kızsın da direk tokat atmak nasıl normal karşılanıyor hiç anlamıyorum. Adam resmen fırsat kollamış.

Bu tokadın devamı gelir. Hiç bir şey söylememek çözüm değil. Bunu konuşmalısın eşinle.

Ben 24 oda 34 yaşında bu arada ben atama bekliyom öğretmen oda sağlıkçı
Bunu kimseye soylemedim ama sana soyliycem; insallah atanamazsin insallah..
1 yasindaki cocuga kizip telefonu firlatan anne, ogrencilerine kizip tahta silgisi firlatan ogretmen istemiyorum ben ulkemde!!!!

Size göre tam erkek şiddeti nasıl

1 yasindaki cocuga kizip telefonu firlatan anne, ogrencilerine kizip tahta silgisi firlatan ogretmen istemiyorum ben ulkemde!!!!
Yorumunuza saygı duyuyorum.ben teli çocuğuma fırlatmadım aslada fırlatmam.bi an insan sinirlenip elinde olmadan patlama yaşayabiliyor.çocuğunuz varmı bilmiyorum ama beni bir çok anne anlıyordur.saygılar

Madem çocuğuna düşkünsün huzursuz olduğunu görüyorsun biraz ilgilen
Sanki tokadı yiyen o annesine birde gidip anlatmış
inşallah tokadın devamı gelmez sakın buna müsade etmeyin

Size göre tam erkek şiddeti nasıl

güç gösterisi yapmak amacıyla ya da karşıdaki kişiyi sindirmek amacıyla yapılan, erkek tarafından kadının fiziksel güçsüzlüğü üzerine yapılan eylem.

burada benim düşündüğüm şey de şu, yanılıyor olabilirim;

konu sahibinin tepkileri ilk başta pek normal değil,
ki kendimden ve eşimden örnek vererek şöyle anlattım;
ben 1 yaşındaki çocuğumun başında o tarz hareketler bulunsam eşim de bana vurabilir, ki kendisi sıfır şiddete meyilli bir insandır.
ama kendini kaybetmiş kişiye bir tokat atarsınız da kendine gelir ya, o hesap.

yoksa ben asla, eşiniz haklı demedim. eşinizle konuşun hislerinizi paylaşın ancak kendinizi de sorgulayın dedim.

Yorumunuza saygı duyuyorum.ben teli çocuğuma fırlatmadım aslada fırlatmam.bi an insan sinirlenip elinde olmadan patlama yaşayabiliyor.çocuğunuz varmı bilmiyorum ama beni bir çok anne anlıyordur.saygılar
Teli duvara fırlattım oce okuyun sonra anlayıp yorum yapın

Haklısınız

kuçağımdaydı

Umarım beden eğitimi öğretmenisindir.

Katılıyorum...

ya insan sinirlenebilir, telefon fırlatabilir. kızına fırlatmamış ki konu sahibi.

başka bi konuya da yazdım. devir değişti diye çocuklar ekstra hassas filan mı oldu? sanki burada yorum yazan kimse çocukken annesinden terlik yemedi yani.

affedilemez olan şey bu işin karşılığının tokat olarak görülmesi. ne kadar küçük düşürücü bişey.

O zaman ben kocami bir kereye mahsus aldatabilirim.. Ne sacma..

bence kocana bir ders vermelisin ,hem tokat atıyor bide bunu anasına yetiştiriyor anası olacak da gurur duymuştur eminim oğluyla o da sana kızıyor baksana.hastaysa hasta bizde hasta oluyoruz bunalıyoruz şiddet mi uyguluyoruz kocalarımıza,dünya bir tek erkeklerin etrafında dönüyor zaten onlar hasta olunca dünya duruyor.sen de anneni babanı arayıp söylesene tokat attığını ,onlar kadar emeği hakkı mı var da üzerinde sana vurma hakkını kendinde hissediyor ?o kadar düşkünse çocuğuna sen o kadar bunalana kadar biraz bana ver canım ben ilgileneyim sen bir nefes al deseydi.hem herşeyi kadın üstlensin hem üstüne dayak yesin

eee eşiniz ne yaptı nasıl aranız..özür diledimi size vurduğu için? Ayrıca çocuğu düştüğü için o an sinirle yapmış bunu,Sizin dikkatli olmanız gerekirdi size kızmakta haksız diyemicem ama vurması kesinlikle onu haksız yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…