arkadaşlar ben yiğenimin okulundaki bir öğretmene aşık oldum onunda bana ilgisi var herkes te bizi konuşuyor buraya akdar normal ama o adam EVLİ hemde 3 yaşında kızı var ama o hep karısını sevmedğinden bahsedermiş ve çok iyi biri kızınıda çok seviyor boşanmayı düşünüyor ama boşanamaz bilmiyorum yanlışmı yapıyorum ondan çok uzak duruyorum ama o yakınkaşıyor en yakın arkadaşım onun arkadaşı ve bana seni seviyor dedi bilmiyorum çokmu yanlış kendmi çok suçlu hissediyorum o kadını çok düşünüyorum :çok üzgünüm::1no2:
arkadaşlar ben yiğenimin okulundaki bir öğretmene aşık oldum onunda bana ilgisi var herkes te bizi konuşuyor buraya akdar normal ama o adam EVLİ hemde 3 yaşında kızı var ama o hep karısını sevmedğinden bahsedermiş ve çok iyi biri kızınıda çok seviyor boşanmayı düşünüyor ama boşanamaz bilmiyorum yanlışmı yapıyorum ondan çok uzak duruyorum ama o yakınkaşıyor en yakın arkadaşım onun arkadaşı ve bana seni seviyor dedi bilmiyorum çokmu yanlış kendmi çok suçlu hissediyorum o kadını çok düşünüyorum :çok üzgünüm::1no2:
en yakın arkadaşınıza da önce bir maşallah diyeyim. ne arkadaşmış . evli adamla aranızı yapmaya çalışıyor. dostmu düşmanmı belli değil....arkadaşlar ben yiğenimin okulundaki bir öğretmene aşık oldum onunda bana ilgisi var herkes te bizi konuşuyor buraya akdar normal ama o adam EVLı hemde 3 yaşında kızı var ama o hep karısını sevmedğinden bahsedermiş ve çok iyi biri kızınıda çok seviyor boşanmayı düşünüyor ama boşanamaz bilmiyorum yanlışmı yapıyorum ondan çok uzak duruyorum ama o yakınkaşıyor en yakın arkadaşım onun arkadaşı ve bana seni seviyor dedi bilmiyorum çokmu yanlış kendmi çok suçlu hissediyorum o kadını çok düşünüyorum :çok üzgünüm::1no2:
daha hiç bir şey olmadı ben uzak duruyorum ve unutmaya çalışıyorum ama o izin vermiyor ki rahat bırakmıyor bende ona yakın olan her insanda uzak durdum arkadaşımdan da şimdi yeni bi düzen kurmaya çalışıyorum beyefendi izin verirse zaten allah beni kahretsin diyorum öleyimde kurtulayım diyorum
daha hiç bir şey olmadı ben uzak duruyorum ve unutmaya çalışıyorum ama o izin vermiyor ki rahat bırakmıyor bende ona yakın olan her insanda uzak durdum arkadaşımdan da şimdi yeni bi düzen kurmaya çalışıyorum beyefendi izin verirse zaten allah beni kahretsin diyorum öleyimde kurtulayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?