yok bence hiç yanlış yapmıyorsunuz.
gayet normal..
zaten karısını da sevmediği için çocuk yapmış.
siz isteyin hemencik boşanır sonra da sizle evlenir.
zaten karısı da dünden razıdır boşanmaya..
eminim o da tabi ben çekiliyim aradan buyurun der.
zaten milletin ağzına evliliğini sakız eden adam en makbulüdür meraklanmayın.
herkesin sizi konuşması da önemli değil zaten, ne var ki adam evliyse normal oldu artık bunlar.
siz müsterih olun doğru yoldasınız..
duymak ya da inanmak istediğiniz bunlarsa buyrun..
yolunuz açık olsun..
karısı ona iyi davranmıyormuş yani ben boşansın istemiyorum katiyenn benim yüzümden böyle birşey olmasın istiyorum zaten adam boşansada ben sorumlu olmak istemiyorum kadına gelince adamı zaten aldatıyor ama olsun çocuk var kendimi uzak tutuyorum zaten düşünmemeye gayret ediyorumsenağlama
peşine düştüğüm falan yok zaten bu adam yüzünden bu şehiri terk etme kararı aldım o uzaklaşmıyosa ben uzaklaşırım kimseninde günahına girmem zaten öyle brii değilim allah korusun ama bu gidişle canıma kıymazsam iyi:1no2:
çok teşekkür ederim kararlı olacağım zaten müzisyenim iyice işime vereceğim kendimi tatile çıkacağım rahatlarım sorularınızın cevabı ise şu beni nasıl rahatsız ediyor? sürekli evimin önüne park ediyor aracını ve zorla konuşmak istiyor benden ben tabiki hayır diyorum bağırdım çağırdım ama çok ukala biri anlamıyor küstahh en sonunda poliside sokucam araya dilekçe yazmayı düşünüyorum evime yaklaşmasın diye her ne zaman yaklaşsa evime kadar geliyor onunla hayatta bi ilişki kuramam zaten ben istemedikçe o geliyor nefret eder oldum artık
karar verdim sizlerde zaten söylediniz düşüncelerinizi bende düşündüm güçlü olacağım biri var kendi yaşalrımda benden hoşlandığını söylemişti bende önemsememiştimbelki onun mutlu olabilirim evlilik falan sonra da bu onalrları unutup hayatıma yön verebilirim değil mi?
karar verdim sizlerde zaten söylediniz düşüncelerinizi bende düşündüm güçlü olacağım biri var kendi yaşalrımda benden hoşlandığını söylemişti bende önemsememiştimbelki onun mutlu olabilirim evlilik falan sonra da bu onalrları unutup hayatıma yön verebilirim değil mi?
ozaman ne yapayım aşka küseyim mi yani tekmi olayım kendmi böylemi tedavi edeyim?
ozaman ne yapayım aşka küseyim mi yani tekmi olayım kendmi böylemi tedavi edeyim?
hayatında aşk olmadanda biri olmadı öbürü olsun demedende yaşayan ve hatta çok daha sağlıklı ve mutlu yaşıyan insanlar var.
sizden hoşlanan biriyle olmak aşk değil ki ! aşk birini hayatının her zerresinde istemektir..
sizinle aşk anlayışımız farklı ...sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?