inanamiyorumm :O

açıklaması ne olabilrki gerçi
en kötü başkası yazmıştı dicektir hatta face ide başkası açmıştır canım
pööhh pööhh pööhh kesin ööledir zaten

inan elim ayağım titredi okurken kendi yaşadıklarım geldi aklıma. arkadaşı yazmıştır yanlış anlamışsındır bizde normal bile diyebilir. ama yalanları hep aynı maalesef.

yerinde olsaydım bir buluşma ayarlardım şöyle rahat rahat konuşabileceğiniz bir yere gidin. ciddiyetini ve soğuk kanlılığını sakın bozma. sakın ağlama gülümseme bile. olayı yalın bir dille anlat ve ona san olanları anlatması için tek bir şans ver. ve o şansının tek olduğunu bilsin. anlattıkları seni ikna ederse ne ala ama içinde iğne ucu kadar bile şüphe kalırsa zerre düşünme derim. yabancı biriyle evlilik başlı başına büyük problemken, ailenle bu kadar zıt düşmüşken sizin aranızda güven probleminin adının bile geçmemesi lazım.

çok üzüldüm canım çok...

bu arada ona birsey söylemedim yani sen naptin fln demedim..

bugün is yerinde telini geri verdim ve hic orali olmadim..

grslm fln dedi isim var dedim bakti salak salak suratima

ben anlamadım kardeşin dişlerini dökmüştü hani o bu mario değilmi? herşeye rağmen seninle olmak isteyen sevgilin? bu haltı yiyen çocuk aynımı bende inanamıyorum çünkü

yazılanların hepsini okumadım ama daha önceki mesajından biliyorum aileni kardeşini bile karşına almıştın sanırım
ailen haklı çıktı üstelik sen ona o kadar güveniyorken
degmez diyecegim ama yeterince üzülmüşsün
hala profilindede SÜPER MARİOM yazıyor degiştir istersen

Lucia kim dedim telde aradi cunku oyle cikti birden agzimdan lucia kim? Senden önce grstügum kizdi ama hala arkadasiz senin icin problem yoktur umarim dedi birdaha beni arama dedim simdi arayip duruyor yanlis anladin benm tek sevgilm sensin diye sms atior

Ya senin için o kadar şeye göğüs gerdi .
Söyledikleri doğru olabilir mi ki :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Şok oldum
Çok şanslısın ki Allah sana bunu görebilmen için fırsat vermiş
Mario'ya söylemedin mi? Of ben olsam telefonu suratına çarpardım.

kardeşin şimdi geçekten onun dişlerini dökebilir bence

Mario ya bak sen saman altından su yürütmüşte suyun bile yürüdüğünden haberi olmamış. Biz bile bu kadar şok olmuşken seni düşünemiyorum bile.
Siz beraber ne badireler atlatmış insanlarsınız beraber tatile gittiği yalnızca arkadaşı bile olsa senin haberin olmalıydı diye düşünüyorum. O senin için dayak yedi ama sende her şeyi göze alıp gecenin bir yarısı ona koştun onu yalnız bırakmadın. Nerde filmlere konu olabilecek büyük aşk???

ne Olursa olsun Kültürler Farklı....keşke Ailen gevur diyip kavga edip seni kırıcağı yerde kültür farklılığını anlatıp söyleselerdi. Biz Türkler gibi değiller. Geniş bi karakterleri var . Çok fazla Modern düşünen insanlar. Onlar eski sevgilisiyle dost olabilirler biz olamayız kültürlerimiz farklı. onların kültüründe bu tarz bir sürü şey var. Kadınlar Kızlar Genç erkekler adamlar Birbirlerinin yanında soyunup döküne biliyorlar onlar için ayıp günah edep yok ama Bizde Haya edep var. Eşim ile kaynım Turizm İçindeler. Kaynım anlatıyor benim ağızım açık kalıyor. Otelde müşteri odaya çağırmış kaynımı karısı çırıl çıplakmış kaynım gözlerini kapatıp özür dilemiş adam gülmüş sorun yok aç gözlerini demiş Sorununu bildirmiş kayımda onların işini görüp çıkmış. Adam eşini Kaynımdan Kıskanmamış bile. Bizim Kültürümüz Örf Adetlerimiz Çok farklı Biz Türküz. Bizde Adep Ahlak Namus Kavramı vardır Onlarda bunlar yoktur. Geniş İnsanlar. Senin Bunu bizden daha iyi bilmen gerek. Hemen Kestirip atma Seni aldatmış olsaydı eğer İnan telefonda hiç birşey bırakmaz hepsini silerdi okadar salakmı ? Seni Düşünüp Telefonunu vermezdi Saklardı Ortada bırakmazdı. Bence Otur Konuş al Karşına Kaçarak bi yere varamazsın

nasıl yaa bence o çıplak olma durumu istisnadır, onlar da insan onlarda da utanma vardır yani :26:

harbi yhaa mariooooooo yuh .....
gerçi macarlar öyle ırkçılık gibi olmasın erkekleri fena....

nasıl yaa bence o çıplak olma durumu istisnadır, onlar da insan onlarda da utanma vardır yani :26:
Turizm ile uğraşan Eş Dostun varsa Sorabilirsin. hepsi karşılaşmıştır bu Durumla Benim Eşimin tarafının Çoğu Turizimci. Antalya Sahillerinde Gezerseniz Sormayada gerek kalmayacaktır zaten. Hepsi Geniş karakterli insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…