inanamiyorumm :O

Simdi size bos ver gitsin demek kolay ama bunu uygulamak zor
O yuzden bence gidin acikca soyleyin
Eger biraz akilli biriyse zaten silerdi ozelini
Demek ki saklayacak bir seyi olmadigini dusunmus
Belki sadece arkadasi
Ama bu tatil olayini size soylememesi de garip
Anladigim kadariyla size seni hic birakmam tarzi seyler soylemis
Simdi biz burda direk ayril terk et dersek bir yanlis anlasilmaya kurban gidebilirsiniz
Ama dedigim gibi garip bir seyler de var
Bence gidip konusmalisiniz

Ben de takip etmistim konularini...Soklardayim!
Kultur farki bence devreye giren yani onlarda cinsellik cok normal.Sevgi farkli cinsellik farkli yani seni seviyor bence baskasiyla biseyler yasamasi onun icin sevgisizlik anlamina gelmeyebilir.
Ama ben bunu kaldiramazdim.Bir de bunun sonradan da devam etme ihtimali var.Guven kirilinca yeniden yapilmiyor konu kapansa da sorun cikinca bir delik bulup cikiyor o kotu dusunceler.

diğer konularında erkek kardeşine söven ben...
şuanda onun alnından öpüyorum

Son düzenleme:
Sen bunca olaydan sonra nasıl bir ruh halindesin onu merak ediyorum Allah yardımcın olsun.Bir süre bir yerlere gidip uzaklaşsan mı acaba bu nasıl karmaşık bir hayat

konustum dün onunla..

aciklmasi su: bosluktaydim seninle gelecegimizin olmadigina inaniyordum, senin yerini ona vermek istedim ama yerini kimse alamaz bende cok farklisin bilmem ney..

benim cevabim: yasadigin kötü günler icin özür dilerim, hoscakal..

heah aferin sana
bi dahada elin adami için ayleni seni buyutup emek verne insanlari uzme olurmu ...
bu dunyada hiç kimsee ama hiç kimse ana baaba ni kar$ina alip daglari delmeye degmez ...

geçmiş olsun canım... yorum yapamasam da konularını takip ediyordum.. inşAllah hayırlı bir insan çıkar karşına.. kültür farkı gerçekten büyük sorun. sen de hayatına büyük bir tecrübe eklemiş oldun. olgunlaştın. hayatına yön verirken artık çok daha dikkatli olacağına inanıyorum (tabi öncesi dikkatsizdin demek değil bu). ama yine de ne diyeyim.. hepimize ibret oldu bunlar. tekrar inşAllah hakkında en hayırlısı olur da geçirdiğin bu kötü günleri gülümseyerek hatırlarsın canım

aşk diye bir şey var ama senin o güzel gönlün aşkı başka kapılarda aramaya çalışmış... Macaristanlı mario sendeki masumiyeti görünce diğer kızlardan farklı bu diyerek masumiyetinle kendi hayatına girmene izin vermiş... diğer taraftan da cinsellik geri planda kalmasın nnn performansım düşmesin diye almış kızı hoooop tatilee... canım benim bu mario için ne şoka girmeye değer ne de üzülmeye...sen en iyisi.. bol bol şükret... allahım şükürler olsun sana... bana sakarlığım sayesinde mario nun gerçek yüzünü gösterdin diye... o gün telefonun kırılması rastgele bi tesadüf değildi yani... bi zalim bi insanı kandırabilir doğru.. ama allahımız bizi böyle korur işte... iyi ki şükür evi falan terketmemişsin.. bi daha da böyle bişeyi aklından geçirme... bi kalbi kazanmak için aile kalbi kırmaya hiç gerek yok bu hayatta...

işin içindeyken karışan yada terslik çıkaran aile bireylerine kızıyoruz ama
aslında onlar bişileri farkediyorlar bunu bilmiyoruz
kardeşinle bi sorun olmuş galiba şu mario efendinin canım şimdi yazılanlardan anladım
erkek işte demekki kardeşin gördü ondaki alacalığı boşver herşeyin hayırlısı verdiğin cevabın çok güzel olmuş

bence ailesi haklı falan çıkmadı
ailesinin düşüncesi çok farklıydı, yabancı olduğu için istemediler kızımızı üzer düşüncesi yoktu bana kalırsa
marionun üzdüğü kadar da ailesi üzdü esmerimsini

yazarken aklımda bi boşluk bırakmıştım aile her zaman haklı olmuyo diye ama
konuyu tam bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu küboşş
kızma yaaa :26:

Aile karşı olunca ne olursa olsun inat etmemek gerekiyormuş demek ki .
Üzüldüm ama en azından aileni tamamen düşman etmeden yollarınızı ayırmanız isabet olmuş

mario mu bunu yaptı ya çok şakınım
o kadar dayağı niye yemiş o zaman yahu

bir bilsem bunu bende soruyorum kendime, onada sordum seviyorum herseyden, herkesden cok ama gelecegimizin olmadigina inanmistim o yüzden eski sevgilmle kontaga gectim dedi..

bu arada lucia mi adi her neyse iste bizimkinin eski sevgilisiymis

neyse yollari acik olsun ikisininde, benimde yolum acik olsun insallah

Aile karşı olunca ne olursa olsun inat etmemek gerekiyormuş demek ki .
Üzüldüm ama en azından aileni tamamen düşman etmeden yollarınızı ayırmanız isabet olmuş

evet öyle olmasi gerekiyormus..

ama o kaadaaaaaaaaar cok sevmeme ragmen bu olaydan sonra birden sogudum bende..demekki benim askimda o kadar güclü degilmis..

yalan bu dünya hersey bos.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…