inanamiyorumm :O

Ya edep birtek müslümanlarda Türklerde var Allah askına adamlar kendi karılarını arkadaşlarıyla bile paylasiyo ne kıskanacaklar git marjı ile konus aptal yok karsında bildigini bilsin boyle acı çekeceğine sok kez görüş açıklasın kalk öyle acı cek oldurmeyen acı güçlendirir ... Bakma boyle herkes mesaj yazıp bisi soyluyo ama İnan herkes sok oldu ve üzüldük ama sende ne kadar uzulsende son kez konus bitir mantıklı gerekçesi yoksa yabancı sana hiC bı zaman uymaz senin ona uymanı bekler canım ki bütün erkekler boyle

Konularını takip ediyordum esmerimsin ve bende yazdıklarından dolayı çocuğu melek sanmıştım gerçekten ama öyle değilmiş.
İyi ki böyle birisi için aileni yıkıp gitmedin evet çok şey yaşadın ailenle ama düzeltmek senin elinde.
Bir kere sadece cinsellik yaşamak istese onunla bu affedilecek bir şey değil bence.
Sana yalan söylüyor olması da cabası.
Bir an evvel kurtul bu adamdan, sende diyorsun bak gerçek aşk o değilmiş.
Şükretmende fayda var ya evlenseydin ve o zaman yaşasaydın bunları her şey daha kötü olabilirdi aileni belki de kaybedebilirdin.

Fazla ırkçı bir söyleminiz yok mu bu mesajınızda ne demek edep sadece müslümanlarda ve türklerde var ?
Hiç hoş değil...

Diğer konularıda okumuştum.Cıdden çok şaşırdım.Kimseye güvenilemeyecek mi bu hayatta.Herkese şüpheyle mi bakacagız artık yahu

ahh canım şimdi diyosun dimi hatta bi yanın yok ya sadece arkadaş kalmışlar felan diyodur :) bak kendimden örnek vereyim senin benzer durumunu bende yaşadım akıllı eski sevgilim telefonunu odaya koyup uyumuştu benimde hiç telefon kurcalama gibi bi adetim yoktur ama içimden bi ses bak şuna dedi bi baktım ki kadının biriyle buluşup sevişceklermişti yada öyle bişey haa birde ben o adamla ilk defa birlikte olmuştum..adamın aşkını sorucak olursan ankarayı delmişti aşkından hayrandıı ölüyordu bitiyordu oda senin kardeş olayın gibi aileme ilişkimizi söylememi istemişti aileme anlattıktan iki gün sonra ögrendim pisligini :)) haa birde bu odun adam benim telefonumu nasıl karıştırırsın diye kem küm etti emin ol marıo sana keni vermeseydi telefona oda öyle bahaneyle gelcekti benm özelimi nasıl karıştırırsın diye haa birde yüzlü çıkıcaktııı :) şuanda senn yapman gereken tek şey vazgeçmek :) bak benim 8 ay oldu hala aklımda ama olmaz yani unutursun için yana yana diyorummmm :)

öyle bi anlatıodun ki bu adamı hayranlıkla okuodum yuhh diyorummm... kardeşinden yediği dayaklar az bile olmuuuşş... beter oLsun. ozaman kardeşine çok kızmıştım ama şimdi iyiki yapmıŞ diyorumm . hayırlısı olsun hakkında geç olmadan gerçekleri gördün enazından

diğer konunuzu okudum siz konunuzda marioyu yağlandıra ballandıra anlatmışsınız ama şimdiki yeni konunuzu okudum marionun ne mal oldugu ortada
o zaman sizin çıkarıcagınız ders şu neymiş aile bir şey istemiyorsa hayır diyorsa vardır bir şey

Seni çok iyi anlıyorum tatlım. Aynı şey benimde başıma gelmişti. Salak çocuğa telefonu bozuldu diye kenidiminkini vermiştim. Benim telefonumla başkasına aşk dolu mesajlar atmıştı. Telefon bazı mesajları sim karta bazılarını telefona kaydettiğinden senin Mario sildim sanmıştır görememiştir telefondaki mesajları. Sadece cinsellik için birlikte diye düşünüyosun ama hiç bi erkek sadece cinsellik yaşadığı duygusal birşey hisstemediği kadınla 1 hafta tatile gitmek istemez. Sadece cinsellik istese gider gece birlikte olur sabah yokmuş gibi davranır. Bu yüzden ben konunun cinsellikten ibaret olmadığı görüşündeyim. Daha önceki konularını da okuyup bi erkek nasıl bu kadar anlayışlı, nasıl bu kadar aşık olabilir diye düşünüyordum. Ama senin de dediğin gibi tam bir hayal kırıklığı. Onunla konuşmayı ertelememelisin. Durup düşündükçe belki de sakinleşecek, ondan vazgeçemeyeceğini düşünüceksin. Herkes ilişkinize karşıyken Allah karşına hayırlısını çıkarmış. Daha büyük yanlışlara sürüklenmeden doğruyu göstermiş. Şükredip hemen o çocuktan uzaklaşmalısın canım.

Yediği dayak az gelmiş anlaşılan.

Biraz daha dayağa ihtiyacı var heralde.

Mesela eşşek sudan gelene kadar. Hatta 2-3 tur atana kadar.

Ailenin gösteremediği yüzünü kendisi göstermiş işte sana. Kurtulduğuna sevin.

Tüm yabancılar için genelleme yapamayız. Türkler için de yapamayız.

ben de cozemedim, adam senin icin bunca dayak yedi, simdi neyin pesindeymis ???

Bence konuz ve yuzles, hani seviyordun bunlar ne kardesim de.

isdeym kizlar oda burda, isten sonra biryerde oturalim konusalim lutfen dedi bende o kadar vaktim yok is cikisi sigaram bitene kadar konusursun sonra giderim dedim baaklm ne dicek

Esmerimsin bugün daha iyisindir umarım.
O şimdi sendeki soğukluğa anlam veremiyordur.
Çek karşına hesaplaş ondan sonra bitir bitireceksen.
Ben hala mantıklı bir açıklaması olduğuna inanmak istiyorum ama .....
En azından içindeki zehiri akıtırsın
Az daha aile faciası çıkıyordu onun yüzünden
Hey Allahım aşk aşk olmaktan çıktı

Birde o pislik yüzünden ailene, kardeşinde kötü oldun..
o kıza hangi şekilde yaklaşmış olursa olsun, iliskiniz bitmeden böyle bir şey yapmazsı cok çirkin!

Bence son tafrin cok dogru olmuş, telefonunu verip, hiç bir şey dememek, ilgilenmemek

asli nasilsin tatlim??? hersey yolundami?

Sağol canım ben iyiyim, bir sıkıntı yok görüşememe dışında...

Size de üzüldüm ama bence sigara bitene kadar falan değil, oturun bir yere, şöyle uzun uzadıya al karşına konuş, daha doğrusu o konuşsun. Ben onun seni gerçekten sevdiğine hala inanıyorum, yoksa burada biri olsa büyük ihtimal başıma bela mı alacağım diyip vazgeçerdi çoktan bence, hele ki o yaşta... Dayaktan sonra geleceğiniz konusunda bir ara umutsuzluğa düşmüştü, onun verdiği boşlukta geçici olarak geçmişe yönelmiş olabileceğini düşünüyorum ben, tabi mazeret değil ama hata... Karar senin.

Yalnız şiddete ne çok eğilim var, yok o dayağı zaten hak etmiş, yok öyle değil şöyle dövülür falan... Gerçekten onu aldattıysa, ayrılırlar olur biter, bu olaydan önce sırf iki reşit insan görüşüyor diye atılan haksız bir dayak neden haklı görülmeye çalışılıyor, sonuçta Mario şikayetçi olsaydı kardeşi ceza alırdı...

bilmiyorum ama birkere kirildi guvenim eskisi gibi olmam bence o yuzden cok konusmanin anlami yok

belki hasta flndir sizofren yada sado mazo fln ne bilym niye katlandi ozamn bu kadar seye?

Esmerimsin oturup konuşmadan karar verme bence konuyla ilgili? Sadece arkadaş olma ihtimalleri de çok yüksek. Kaçamak yapmış olsa neden saklasın ki telefonundaki mesajları?

bilmiyorum ama birkere kirildi guvenim eskisi gibi olmam bence o yuzden cok konusmanin anlami yok

belki hasta flndir sizofren yada sado mazo fln ne bilym niye katlandi ozamn bu kadar seye?

Bence o kadar emek verdiniz, o kadar şey atlattınız, ortada sevgi ve emek var, en azından çocuğun kendini savunmasına, ifade etmesine fırsat vermek zorundasın... Bazen bazı şeyler dışarıdan göründüğü gibi olmayabiliyor gerçekte...

Biraz sakinleşmeye, dinlenmeye, hatta tatile ihtiyacın var senin bence, çok şey yaşandı olumsuz, üst üste geldi, biraz dinlen kendine gel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…