- 30 Ocak 2019
- 104
- 69
- 28
- 31
- Konu Sahibi Ebrununbu34
-
Niye sorun edeceğim. Aslaaa.. Bende elimden geleni yapıcam teşekkür ederimBize ayda 2 kez çok sevdiğim genç bir kız geliyor yeni evli , yardım için temizlik ve birazda yemek yapıyor aynen senin durumunda . Sabah 9-10 gibi geliyor öğleden sonra gidiyor 170 tl alıyor günde. Komşularıma da tavsiye ettim şimdi onlarada gidiyor üstelik 2 yaşında bir kızı var. Eğer sorun etmezseniz böyle bir işte düşünebilirsiniz.
Bu arada ozenmekten ziyade bakımsız olduğum için eşim beni beğenmiyor diye düşünüyorum. O ayrı durum zaten. Artık kadın gibi hissetmiyorum kendimi o şekilde bişeyler yapmaya çalışıyorum. Ozguvenimi yitirdim. Ya ben robotmuyum.. Ben neyim. Belli geçtiğiniz aynı yollardan. Bu kadar okkalı konuşmanız mantık işi değil asıl. İğrenç bir zihniyetiniz var bunu böyle bilin.Size yaziklar olsun. Evde yiyecek ekmeginiz yokken saca kiyafete ozeniyorsunuz. Mantikliysa mantikli deyin. Ben sizin gectiginiz yollardan cooook gectim. Yasim geldi dayandi 35e. Ac da kaldik,borcumuzu da odeyemedik ama luzumsuz seylere de ozendim demedik yani.
5 ay oldu evleneli
Keşke evlilik süreniz hakkında yalan söylemeseydiniz, buradaki insanların size tavır alması ya da acımasız olması sadece ve sadece yalan söylediğinizi düşündüklerinden.2 sene olucak.
Hep 25 olmanız iyi bir şey.her daim genç, dinamik,coşkulu ve güçlüsünüz.tam da iş verenlerin aradıkları nitelikler bunlar.üstüne üstlük yıllar geçse de performansınızdan eksilme olmayacak demek bu durumda iş bulamamanıza sebep kalmıyor,sadece bir adım atın sizi zaten karada havada kaparlar.Çok teşekkür ederim gerçekten bütün kötü yorumlardan ziyade bir insan böyle yazsa bile yetiyor. 1 kişi bile yetiyor. Çok teşekkür ederim. Artık rahatlatmaktan ziyade beni rencide etmeyecek yorum görmek ister oldum. Gerçekten yazık ben düşmanlarıyim heralde tanıyorlar beni burada yardiriyorlar. Yaşıma takılmışlar. Evet hep 25 yaşındayim.
Ben ben ben bentaktım kafayı biraz uğraştım sonunda deli gibi aşık ettim. Şimdi evliyiz 5 ay olcak.
Valla hanımefendi millete sallayacağınıza oturup bir düşünün, burada ne dedim de insanlar benim üzerime geliyor diyin. Kadına platin saçı kendim yaptım demişsiniz ama kendi konunuzda yaptırdığınızı yazmışsınız. Burada ekmek alamıyorum diyip sigara içiyoruz demeniz insanlara garip geldi. İnanın sizden daha fazla kötü zaman gördüm geçirdim. Bir paket makarna mantı alabilmek için koltukların altlarına baktığımız zamanlar oldu annemle. Ama hiçbir zaman evde oturup babamın bize bakmasını beklemedik. Annem gece gündüz çalıştı borç ödedi. Küçücük yaşta kardeşime baktım ben ama bir kere bile saçma sapan şeylere özenmedim. Önce kendi mantığınızı gözden geçirin sonra insanlara sallayın, nacizane tavsiyem.Bu arada ozenmekten ziyade bakımsız olduğum için eşim beni beğenmiyor diye düşünüyorum. O ayrı durum zaten. Artık kadın gibi hissetmiyorum kendimi o şekilde bişeyler yapmaya çalışıyorum. Ozguvenimi yitirdim. Ya ben robotmuyum.. Ben neyim. Belli geçtiğiniz aynı yollardan. Bu kadar okkalı konuşmanız mantık işi değil asıl. İğrenç bir zihniyetiniz var bunu böyle bilin.
Bence de tam anlamıyla duygu sömürüsü.Konu yalan demişler ama bence konu yalan değil kadın cidden kendini fakir görüyor instagramdakileri falan görünce.Algı sorunu yaşıyor yani.Yalan söylediğini de düşünmüyordur.Ne mezunu oldugunuz belli degil,soranlar olmus israrla yazmamissiniz
Ne is yapabileceginizi yazmamissiniz
Ama sacinizin platin bilmemnesini sormaya konu acmissiniz
Duygu somurusu yapmayin burda
Evet evlendikten sonra sudan çıkmış balığa döndüm. EvBiraz yorumlara baktim cok ustunuze gidilmis , anlayamadim nedenini
Sanirim ev gecindirmeyi bilmiyorsunuz , asil sorun burada , ne is oldugu onemli degil su durumunuzda mutlaka bir is bulun , cocuk bakin , bi isyerinde yemek yapin vs vs
Parayi idareli kullanmayi ogrenin , bol bol bereket duasi edin , sahip olduklariniza sukredin , inanin sukrettikce fazlasi geliyor
Gencsiniz ve anladigim kadariyla ailenizde de hep maddi zorluk yasamissiniz , giyime kusama ozenmeniz de cok normal , insallah kisa surede toparlar istediklerinize sahip olursunuz
Evliliğim hakkında yalan söylemedim. 2 sene önce evlendik. Ama bazı sıkıntılardan dolayı babamın evine döndüm boşanma eşiğine geldik. Görümcem vs maddi yüzünden. Eşim biraz çıkmaza girdi ve hep mutsuz vs yurutemedi. Ağır geldi sorumluluk. Daha sonra bir araya geldik vs 2 sene önce imam nikahım normal nikahım kıyıldı zaten. Arada kopuslar oldu şubattan önce 5 aydır birlikte yaşamaya başladık. Annen evden kovdu eşime gitmek zorunda kaldım aldı beni.Düzeltmeye çalıştık derken. Ben eve girdiğimden beri yaşamaya başladığımızdan beri 5 ay saydım. Ben belirttim hiç bir şeyi anlatamadığım için anliyormusunuz bilmediğiniz için nasıl da yargılar yapıyorsunuz. Benim hayatım çok farklı herkes zorluk çeker ama benim cektiklerim çok ayrı. Çok üzüldüm yorumlara.Keşke evlilik süreniz hakkında yalan söylemeseydiniz, buradaki insanların size tavır alması ya da acımasız olması sadece ve sadece yalan söylediğinizi düşündüklerinden.
Benden bin katını yaşamanız dileği ile. Allah razı olsun. Ama yazdığım tek harfimi helal etmiyorum buraya ben ne niyetle yazdım duygu sömürüsü oldu. Hepiniz Allaha havale olunBence de tam anlamıyla duygu sömürüsü.Konu yalan demişler ama bence konu yalan değil kadın cidden kendini fakir görüyor instagramdakileri falan görünce.Algı sorunu yaşıyor yani.Yalan söylediğini de düşünmüyordur.
Ağır geldi sorumluluk yazmışsın eşin için.Adam haklı.Evet , bazı yorumlar kötüydü ama ev idaresini öğrenmeye çalış.Paranın nereye gittiğini hesapla , bir şey alırken istek mi ihtiyaç mı diye düşünüp al.Bak burda bir sürü ekonomi konusu var , oraları takip et.Bir sürü şey öğrenirsin.Kışlık alışverişi yap konserve falan.Madem çalışamıyorsun ev idaresini iyice öğren ki çok daralma.Eşinin kazandığı para geçinilecek bir para , fazlası değil.Kıfayet zor alınır hesap yaparak mesela alınır ama saç boyatmak köpek beslemek o parayla zor.Evet evlendikten sonra sudan çıkmış balığa döndüm. Ev
Evliliğim hakkında yalan söylemedim. 2 sene önce evlendik. Ama bazı sıkıntılardan dolayı babamın evine döndüm boşanma eşiğine geldik. Görümcem vs maddi yüzünden. Eşim biraz çıkmaza girdi ve hep mutsuz vs yurutemedi. Ağır geldi sorumluluk. Daha sonra bir araya geldik vs 2 sene önce imam nikahım normal nikahım kıyıldı zaten. Arada kopuslar oldu şubattan önce 5 aydır birlikte yaşamaya başladık. Annen evden kovdu eşime gitmek zorunda kaldım aldı beni.Düzeltmeye çalıştık derken. Ben eve girdiğimden beri yaşamaya başladığımızdan beri 5 ay saydım. Ben belirttim hiç bir şeyi anlatamadığım için anliyormusunuz bilmediğiniz için nasıl da yargılar yapıyorsunuz. Benim hayatım çok farklı herkes zorluk çeker ama benim cektiklerim çok ayrı. Çok üzüldüm yorumlara.
Daha kötü yorumlar yazanlar var son sayfalardaki yorumlara üşüşmüşsün.Bu yazdığın yorumu görmeden önce sana insanca tavsiyeler veriyordum dilimin döndüğünce , sen kalkmış beddua ediyorsun.Layığını bulmuşsun demek ki.Hem çalışma hem ev idaresini bilme hem de sürekli beklenti içinde ol sonra da duygu sömürüsü yap.Sen böyle devam et.Benden bin katını yaşamanız dileği ile. Allah razı olsun. Ama yazdığım tek harfimi helal etmiyorum buraya ben ne niyetle yazdım duygu sömürüsü oldu. Hepiniz Allaha havale olun
Tam kapanmadan yarı aralasak? Mesela ne gibi yorumların gelmesini isterdiniz? Nasıl yardımcı olunsaydı size? Kendi ayaklarınızın üstünde durun, kendi paranızı kazanın içerikli msjlara hep beddualı yorumlar yapmışsınız. Kendi paranızı kazanmak, sağlıktan sonra bu dünyanın en güzel şeyidir. Deneyin, hak vereceksiniz.KONU KAPANMIŞTIR
Ben hasta bir köpek sahiplendim. En büyük dayanagimdi çok geçmedi vefat etti zaten. Sakın köpekten vurmayın sakın. Ben ona evlat olarak baktım. İnsanlardan daha vicdanlı daha güvenilir. Ben hayatta hep iyi olmaya çalıştım. Elimden bişey gelmedi ama çoğu zaman kendi ihtiyacım varken benden kötü durumda olanlara yardım istedim. Ben kendimi anlatamayacağım burada ben bir "geçer gider" demenizi istedim. Onu umdum. Yargılamak Allaha mahsus sizlere değil. Sizde aynı durumlara gelirseniz ne çocuğunuzu besler ne saçınızı boyatir hatta kıyafet bile almazsınız. Ben utandım çevremden artık. Durmadan yırtık olan yeri defalarca dikip gezmekten. Ben çok kötü değilim fakir değilim. Sadece yetmiyor. Yapamıyorum. Hepsi bu her zorluk olur elbet bir kere şikayet etmedim. Siz benden daha çok şikayet ettiniz. Neyse daha kimse rica ediyorum yazmasın. İnsanlık bu değil yemin ederim nefret ettim.Ağır geldi sorumluluk yazmışsın eşin için.Adam haklı.Evet , bazı yorumlar kötüydü ama ev idaresini öğrenmeye çalış.Paranın nereye gittiğini hesapla , bir şey alırken istek mi ihtiyaç mı diye düşünüp al.Bak burda bir sürü ekonomi konusu var , oraları takip et.Bir sürü şey öğrenirsin.Kışlık alışverişi yap konserve falan.Madem çalışamıyorsun ev idaresini iyice öğren ki çok daralma.Eşinin kazandığı para geçinilecek bir para , fazlası değil.Kıfayet zor alınır hesap yaparak mesela alınır ama saç boyatmak köpek beslemek o parayla zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?