İnancımı yitirirken..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aralamayin son bir yorum yazdım okuyun. Siz hiç bişey Aralamayin. Beddua yazdığım yorumları idrak edemiyorsanız sizin bilceginiz iş gerçekten yeteeer

Kedicik hanım konu kapandı. İyi günler. Bu hayata kedi değilde insan gibi bakarsanız anlarsınız. O verdiğiniz akıl lazım olur saklayın.

Şu anda sebze meyve çok ucuz.Pahali semtlere değil de uygun semtlerdeki pazarlara çıkın.
Tüm pazarı dolaşın en ucuz sebze meyveyi alın.
Ankarada şu an kabak 2 patlıcan 2tl patateste öyleydi sanırım hepsinden 1 kilo alsanız 6tl eder 1 kiloda soğan alsanız 10 tl ye 3 günlük mis gibi sebze yemeğiniz olur.
Yağı salçayı falanda 2tlden hesap ettim.
Maaşı alınca 10paket makarna alsanız ucuzundan 20tl eder maksimum .
Ayda 5 kez pisirseniz 2 ay yeter makarna size.
Birgünde kahvaltılık gibi yersiniz.Ac kalmazsınız yani.

Ama sigara falan içiyorsanız köpek besliyorsanız yetmez elbette ki bu para.

Kedicik hanım konu kapandı. İyi günler. Bu hayata kedi değilde insan gibi bakarsanız anlarsınız. O verdiğiniz akıl lazım olur saklayın.
Canım sen yine de böyle cevaplar verme..Sonuçta burda her düşünceden insan var ..Her yere yorum yapıyorlar. .Engelleyemezsin.

Kimi yaşadığına göre, kimi kültürüne göre..

Yahu yetiremiyorsan bak burda ekonomi konuları falan var , kadınlar cin gibi , her şeyi yazıyorlar indirimleri filan ben bile oralardan çok şey öğrendim.Ben de geçinemezdim sonra anladım ki savurgan biriymişim mesela , eşim benim 3 katım kazanıyor ben de öğretmenim.Geçinemiyoruz desem nasıl olurdu? Zor yeterdi , evliliğin başlarında bunlar oluyor eğer çok maddi sıkıntı çekmediysen bekarken , ev geçindirmek eve alışmak zordur ki ben bekarken de yalnız yaşadım yıllarca.Ev geçindiriyordum yani.Dediğim gibi sen bütçeyi güzel ayarlamaya çalış , indirimleri takip et , pazara git mesela marketten meyve sebze alma.Bu gibi şeylerle başla.O paraya geçinilir evet zor ama evde yemek pişiremeyecek duruma da gelinmez o kazançla.Bir tencere kaynar yani.

@kedicik555 o bile normal bir yorum yazmış, siz onu da terslemişsiniz. Anlamıyoruz sizi kk olarak. İstediğiniz yorumları alamayınca bedduaya neden başvuruyorsunuz.

EMİNİM KOCAM BENİ DÖVDÜ DİYE DE BAŞLIK AÇSAM. NE YAPTINIZ NAMUSSUZLUK MU YAPTINIZ DA DÖVDÜ DİYECEK KADINLAR VAR. Yapmayın nolur bu kadar gaddar olmayın topa tutmayın. Hepimiz aynıyız biriz gücümüz herşeyimiz aynı bir iyi söz yalanda olsa söyleyin geçin. Dünya kötüye gidiyor yapmayın. Vallahi yeter artık yeter.

Teşekkürler bakacağım o forumlara

Aralamayin son bir yorum yazdım okuyun. Siz hiç bişey Aralamayin. Beddua yazdığım yorumları idrak edemiyorsanız sizin bilceginiz iş gerçekten yeteeer
Keyfiniz bilir. Ne siz yeter deme hakkına sahipsiniz, ne de ben konunuzu kapatmayın deme hakkına sahibim. Sizinle kesinlikle aynı dili konuşmuyoruz zaten. Bu dünyadaki enbüyük ve tek mağdur siz değilsiniz, önce bunu bilin. Sonra aşırı uçlarda gezin.

Yok valla hiçbirimiz dayak yiyen bir kadına, namussuzluk mu yaptın ne yaptın demeyiz. Hepimiz destek oluruz emin ol buna. Yalan söyleyene Tabiki ön yargıyla yaklaşılır, söyledikleriniz çelişiyor, insanlar bu çelişkiyi kötüye yoruyor. Bütün konu bundan ibaret.

El beceriniz var mı? Veya pasta börek yapabiliyor musunuz?
El açması su böreği baklava çok rağbet görüyor.
Bir de iskurdan iş ilanların bakın. Bulunduğunuz yerdeki iskura gidip öğrenebilirsiniz.
Sizin 1250 tl borç olmasa rahat rahat geçinirmişsiniz aslında.

Ettiğin bedduayı da sana aynen iade ediyorum.Beddua sahibini bulur derler zaten.
Ben saç boyatmıyorum saçlarım doğal sarı , sigara içmiyorum , senin normal masraf gördüğün her şeyi burdaki kadınların çoğu ekstra masraf görüyor ve ona göre bütçe yapıyorlar.Siz saç boyatamayın da görün gibi bişey yazmışsın , beddua mı bu şimdi? Ben zaten saça para harcamıyorum ki.Senin için çok normal olmazsa olmaz bir harcama kalemi saç boyatmak mesela , bedduana konu oluyor.Sen algılarını değiştir bence.

Ettiğin bedduayı da sana aynen iade ediyorum.Beddua sahibini bulur derler zaten.
Görüşürüz. Beni etkilemez ben yüksekte olup düşmedim. Ama siz düştüğünüz de yana yakıla yazicaksiniz. Kendinizi avutmayin. Sahibine döner diye. Canımı acitcaksiniz susucam oldu be, sizin yaptıklarınız dedikleriniz size dönecek. Kınadığın benim saçım başım battı ya gözüne. Sende o duruma gelince anlicaksın. Kınadığın başına gelmedikçe olmiceksin Allahın sözü not et. Ben yine üzülürüm ama insana olarak. Zihniyetin haketmis yazacağım. Daha durma çık yazımdan seni uzun yıllar takip edeceğim merak etme.

Mune

Burda kimse seni kınamadı , zaten burda işine gelmeyen yorumları gören konu sahiplerinin klişe sözüdür bu kınamayın , kınadığınız başınıza gelir.Kimse seni kınamadı.O başka bir şey.Akıl verdik beddua ettin.Bence sen bu kafayı değiştir.Şikayet ederek daha kötü durumlara düşersin.Karanlığa küfredeceğine bir mum yak misali bişeyler yap.İşe gir mesela.İşe girmek istemiyorsan daha tutumlu ol.Bu gibi şeyler.Senin bedduan tutmaz , burda kimse sana kötülük etmedi hem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…