İnancımı yitirirken..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu bir alışkanlık
Evet bende aç kalırım sigarasız kalamam
Böyle bu
Yalan mu söyleyim
Keşke bırakabilsek
Bunu sigara içmeyen bilmez işte
Sakin olun çok gergin cevaplar veriyorsunuz
Evet sigara içmiyorum ama bana acım diye ağlayıp sigaradan vazgeçememek garip geldi
Yanı açım demek ekmek alacak param yok demektir ekmek yani asgari bir besin bu
Anlayamıyorum mantığıma asla sığmıyor

Islere de belaltı diyor yani aglamak care olsa beraner aglayalim ama cozum degil
Aglayacaksam çalışan minicik bebeğini dahi evde bırakip yine de gecinemeyenlere aglarim iş begenmeyenlere değil
Ben mağazada da çalıştım markette de çalıştım üniversite mezunu olmama rağmen hiçbiri de belaltı değildi kimse bana sarkmadı da

Bence o dil ayarından sen hiç bahsetme
İğrendim yazmışsın ya
Bende senin yazdıklarından iğrendim
Sen şu girdiği mağazada 2 paçavra aldı diye kasiyeri hakir gören girdiği restauranta garsonu aşağılayan sonradan görmelerdensin belli
Sizin gibilerde benim midemi kaldırıyor ya
Bide başkalarına egoist diyorsun
Ooo hoşgeldin sen de.Bak orda konu sahibi daha tam anlatmamış her şeyi.Sadece eski konuları ortaya çıkınca öyle yazdım.Sonra uzun uzun durumunu anlatınca hak verdim hatta kendimce yol gösterdim.Sen önce doğru arkadaşlar edin sonra forumda duyar kas bilip bilmeden bence.

Sakin olun çok gergin cevaplar veriyorsunuz
Evet sigara içmiyorum ama bana acım diye ağlayıp sigaradan vazgeçememek garip geldi
Yanı açım demek ekmek alacak param yok demektir ekmek yani asgari bir besin bu
Anlayamıyorum mantığıma asla sığmıyor

Islere de belaltı diyor yani aglamak care olsa beraner aglayalim ama cozum degil
Aglayacaksam çalışan minicik bebeğini dahi evde bırakip yine de gecinemeyenlere aglarim iş begenmeyenlere değil
Ben mağazada da çalıştım markette de çalıştım üniversite mezunu olmama rağmen hiçbiri de belaltı değildi kimse bana sarkmadı da
Hiç de değil
Siz konu sahibini sahipsiz bulmuşsunuz vurdukça vurdunuz
Neden geçinemiyorum dedi diye
Sigara konusunda bilmeden konuşmayın
Sana göre saçma olabilir
Yemek yemeyip sigara içtiğim günler oldu
Bu böyle

Kimin ne söylediği açık
Bence sen artık konuşma
Sana sorucak değilim konuşup konuşmayacağımı.Mune'nin yokluğunda herkes de forum ağası kesildi başımıza.Hadi sen kendi konuna dön de onu çöz önce bi' ya.Sahi ne tür arkadaşların var öyle , bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim misali.

Son düzenleme:
Ooo hoşgeldin sen de.Bak orda konu sahibi daha tam anlatmamış her şeyi.Sadece eski konuları ortaya çıkınca öyle yazdım.Sonra uzun uzun durumunu anlatınca hak verdim hatta kendimce yol gösterdim.Sen önce doğru arkadaşlar edin sonra forumda duyar kas bilip bilmeden bence.
Ne oldu konularıma mı baktın?
Ne zavallıca ya
Yetmedi tabi bana gücün cevap veremedin
Beni konumla yargılıyorsun
Bende sana bakayım bare
Opps ama sen gizlemişsindir şimdi yada yazmaya korkmuşsundır
Egon sarsılması yaşama artık öğretmen abla

Hiç de değil
Siz konu sahibini sahipsiz bulmuşsunuz vurdukça vurdunuz
Neden geçinemiyorum dedi diye
Sigara konusunda bilmeden konuşmayın
Sana göre saçma olabilir
Yemek yemeyip sigara içtiğim günler oldu
Bu böyle
Neyin sahipsizligi ya koskoca kadın
Kocasının ne kadar maaş aldığını bilerek evlenmiştir
Çalışmıyor da o da kendi secimi
Herkes seçimlerinin sonucunu yaşar ne diyelim
Is beğenip de ise girse bütün sorunlarından kurtulacak
Ben de açık söyleyeyim evde yatmayı tercih ederim
Kocam getirsin ben de harcayayım ama işte çalışıyoruz ağlamamak için

Sa

Sana sorucak değilim konuşup konuşmayacağımı.Mune'nin yokluğunda herkes de forum ağası kesildi başımıza.Hadi sen kendi konuna dön de onu çöz önce bi' ya.Sahi ne tür arkadaşların var öyle , bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim misali.
Sanane
Hemen bel altı
İşte busun sen
Mune senin gibileri burda nasıl barındırıyor zaten
Kompleksli sonradan görme

Ne oldu konularıma mı baktın?
Ne zavallıca ya
Yetmedi tabi bana gücün cevap veremedin
Beni konumla yargılıyorsun
Bende sana bakayım bare
Opps ama sen gizlemişsindir şimdi yada yazmaya korkmuşsundır
Egon sarsılması yaşama artık öğretmen abla
Ben gizlemedim ama senin profilin kısıtlı.Sabah sana arkadaşlığını bitir diye tavsiye vermiştim yanlış tanımışsın o insanı diye , ordan hatırladım seni.Zavallı da sensin bu arada.

Ben gizlemedim ama senin profilin kısıtlı.Sabah sana arkadaşlığını bitir diye tavsiye vermiştim yanlış tanımışsın o insanı diye , ordan hatırladım seni.Zavallı da sensin bu arada.
Zavallı sensin
Millete takıyorsun burda
Bana taktın şimdi de
Konularıma giriyorsun
Bana aklınca hakaret ediyorsun n
Öğretmen olucan bide

Ne oldu başka konularıma da mı bakıcaktın hoca hanım?
SANANE
Benim hayatımdan

Sanane
Hemen bel altı
İşte busun sen
Mune senin gibileri burda nasıl barındırıyor zaten
Kompleksli sonradan görme
Yoo ne bel altısı , konu açmıştın yazdım ordan hatırladım.Sonradan görme olduğumla ilgili kanıya nasıl vardın mesela ? Hakaret olsun da işte , damarına basılınca tek karşılık hakaret çünkü argüman üretecek zihinsel beceri zayıf.

Yahu yetiremiyorsan bak burda ekonomi konuları falan var , kadınlar cin gibi , her şeyi yazıyorlar indirimleri filan ben bile oralardan çok şey öğrendim.Ben de geçinemezdim sonra anladım ki savurgan biriymişim mesela , eşim benim 3 katım kazanıyor ben de öğretmenim.Geçinemiyoruz desem nasıl olurdu? Zor yeterdi , evliliğin başlarında bunlar oluyor eğer çok maddi sıkıntı çekmediysen bekarken , ev geçindirmek eve alışmak zordur ki ben bekarken de yalnız yaşadım yıllarca.Ev geçindiriyordum yani.Dediğim gibi sen bütçeyi güzel ayarlamaya çalış , indirimleri takip et , pazara git mesela marketten meyve sebze alma.Bu gibi şeylerle başla.O paraya geçinilir evet zor ama evde yemek pişiremeyecek duruma da gelinmez o kazançla.Bir tencere kaynar yani.
Sizi ekonomi topiklerinde de aktif görmek isteriz, buyrun lütfen

Aşlah yardımcınız olsun evinize bereket versin🤲🏻🤲🏻 Saçma sapan işler derken nasıl işler mesela? Sakınnn küçümseme ben olsam hiç iş bulamasam temizliğe giderdim. Hem parası iyi hem istediğinde çalışmayabilirsin.. tabiii zor ama ne kolay ki
Merdiven bile silebilrsin gercekten isin cok zor eger cocugun yoksa bir ise gir bence

Seviyeyi çok aşağı çektin.Sana hayatta bol şanslar.
Ayy seviye senin olsun
Senin seviyeni çok iyi bilirim ben
Afedersiniz ama biri bu kadına haddini bildirmesi gerekiyordu ben oldum yine bu
Olsun
Banlanırım birazdan
Baktın laf yetiştiremiyorsun bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim yapıyor zavallı
Biz bu konuyu konuşuyoruz burda
Başka şey karıştırma

Yoo ne bel altısı , konu açmıştın yazdım ordan hatırladım.Sonradan görme olduğumla ilgili kanıya nasıl vardın mesela ? Hakaret olsun da işte , damarına basılınca tek karşılık hakaret çünkü argüman üretecek zihinsel beceri zayıf.
Evet sonradan görme olmasan maaşını yazmazdın
Burda kıza ayy iğrendim demezdin
Ben senin gibileri iyi bilirim öğretmen
Haddini bil şimdi bel altı yapma kes sesini

Ayy seviye senin olsun
Senin seviyeni çok iyi bilirim ben
Afedersiniz ama biri bu kadına haddini bildirmesi gerekiyordu ben oldum yine bu
Olsun
Banlanırım birazdan
Baktın laf yetiştiremiyorsun bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim yapıyor zavallı
Biz bu konuyu konuşuyoruz burda
Başka şey karıştırma
Yorumlarımı iyi oku , konu sahibinin durumu açığa çıkmadan evvel evet yargıladım ama sonradan uzun uzun gerçekten iyice anlatınca toy ve yalnız olduğunu düşündüğümden kendimden de yola çıkarak akıllar verdim.Ondan önceki yorumlarımı okuyup atladın.Senin konunda da yargılamadan yorum yazmıştım ama siz işinize gelmeyince hemen böyle saldırganlaşıyorsunuz.Hakaretler havada uçuşuyor , sözünüzü yükseltin sesinizi değil.

Evet sonradan görme olmasan maaşını yazmazdın
Burda kıza ayy iğrendim demezdin
Ben senin gibileri iyi bilirim öğretmen
Haddini bil şimdi bel altı yapma kes sesini
Ben maaşımı yazmadım ki , maddi durumumuzu anlattım geçinemiyorduk evlendiğimizin ilk zamanları diye.Ev çekip çevirmek kolay değil evliliğin başlarında yazdım ekonomi konularını takip et falan da yazdım hatta sonralarda .Ya sen epey komplekslisin.Kalbin ferahlasın bir an evvel.

Yorumlarımı iyi oku , konu sahibinin durumu açığa çıkmadan evvel evet yargıladım ama sonradan uzun uzun gerçekten iyice anlatınca toy ve yalnız olduğunu düşündüğümden kendimden de yola çıkarak akıllar verdim.Ondan önceki yorumlarımı okuyup atladın.Senin konunda da yargılamadan yorum yazmıştım ama siz işinize gelmeyince hemen böyle saldırganlaşıyorsunuz.Hakaretler havada uçuşuyor , sözünüzü yükseltin sesinizi değil.
Senin yazdığın aşağılıkça yoruma yorum yaptım
Neyden iğrendin abla!
Türkiye nin yarısı böylr yaşıyor
Neyden iğreniyorsun sen?
Niye kırıyorsun insanları burda?
Kimsin ya sen?
Sen eğitimci misin şimdi
Yazıklar olsun sana be
Git şurdan sinirlendirdin beni
Sayfalarca kızın üstüne gittin
Neden?

Durum