inatçı kilolarımıza elveda

Sabah karnini doyurman aksam doyurmandan cok daha iyi cnm hem ben baktim aksam az yemissin gayet guzel dengelemissin bence

inş eve gidince tartıda şok geçirmem tartımı yanıma almayı unuttum cünkü

yediklerini yazsan daha iyi. sana yorum yaparız faydalı oluyor çok :)

sağ ol canım. sana da aynı şeyi söyliycem menünü yaz kabarık da olsa yorum yapalım birbirimize. eksimizi artımızı görelim. böyle yaparsak benim de yazmamın manası yok ki :) ben sizlerin yediklerini de merak ediyorum çok. kilo veremedim aldım dediğinizde birbirimizin yediğini bildiğimizden uyarabilmiş oluruz ve toparlarız diye düşünüyorum

Gunaydin kizlar oncelikle herkese iyi bayramlar bayram die sakin abartmayalim tadip birakalim bugun sehir disina cikicaz ins ben size yediklerimi yazarim tartimi da yanimda goturuorum ki sorun olmasin cumaya:)

harikasın canım yaa :) bende yanıma alacaktım evde unuttum tartıyı inş eve gidip tartılınca çok geçirmem bayramda da abartmıycam bayramdan daha mühim zayıflayıp hamiş kalmak :))

İyi bayramlar kızlar eti çok bile yesek yanında ekmek kola yok ona göre hele baklava hiç yok

evet et zararsız kendi yağında piştiği sürece :) baklava kimbilir kaç kaloridir yaa uuv

Hayırlı, huzurlu bayramlar herkese

sağ ol pambuk sana da :)

Sonraki bayrama kadar incecik olmak dileğiyle iyi bayramlar.

ay ne güzel bir dilekk aminnn

menüm
sabah 10.00
1 dilim odun ekmeği
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
yarım domates
1 haşlanmış yumurta

öğle 14.30
1 nektari
20 üzüm tanesi
5 çiğ badem
7 yerfıstığı
1 küçük kutu light süt

akşam 17.00
1 yeşillikli lahmacun (221 kalori)

20.30
5 çiğ badem

1,5 lt su
spor yok

Menun guzel cnm yalniz oglen hep boylemi besleniyorsun birde hergun sut iciyorsun sanırım guzel alışkanlık

Menüm
Sabah
2 küçük patatesli börek
Öğle
2 şiş kuşbaşı kebap
2 su bardağı şalgam suyu
½ su bardağı Fanta
1 soda
Ara
1 türk kahvesi
1 soda
2 bardak şekersiz çay

6 l su
Çok yoğun bir gündü kızlar 5 küçükbaş hayvan kestik en az 50 defa 2 kat merdiven indim çıktım kurban kesiminin parçalanmasının her safhasında görev aldım sadece kafa kesmediğim kaldı işimiz saat 8 e kadar sürdü yorgunluk tan ölüyorum toplam 1200 kl ile günü bitirdim yarın kalan işlere devam

Allah kabul etsin cnm en iyi sporu yapmissin yarin tartilinca anlarsin farki

Kizlar anca yaziorum sehir disina ciktik geziorum ben bi alamaete bindim ya durin bakalim bu kez dukan diyetine basladim dun basladim kizlar 3 gun atak gunundeyim dun 1.gundu bugun 2.gun yediklerim bu atak gununde sadece protein yani yumurta peynir sut et sinirsiz yiyosunjz ac kalmiosunuz ama seker kesinlikle yok:)

Aferin kiz sana baya bi spor yapmissin sen :)

Sen baya baya otirtmussun bu beslenme isini aferin sana:)

Menun guzel cnm yalniz oglen hep boylemi besleniyorsun birde hergun sut iciyorsun sanırım guzel alışkanlık

tatilde kaçamak yapmamak için bu şekilde yaptım canım :)

su gayet iyi
kalorisi az dahi olsa yediklerin kilo verdirmez patatesli börekler yağlı, fanta sağlıksız. şalgam ödem yapar. akşam yememişsin resmen. bu menü sağlıklı olmamış sanki :) afiyet olsun.

Allah kabul etsin.

ben daha önce dukanla 8 kg verdim misliyle aldım. tavsiye etmem. evreleri tam tamamlamamıştım ama halam tamamladı o da geri aldı canım.

Sen baya baya otirtmussun bu beslenme isini aferin sana:)

acelem var

Hadi ya gercekten mi canm noe geri aldi ki ya napim tek doydugum diyet bu olcak gbi geldi bana bugun salata yedim bozuldu cnku kayinvalidemlere geldik yemeklere mudahale edemedim dogal olarak bayramdan snra baslicaktim noe geri aldi sizinkiler cnm beni bilgilendirirsen cok sevinirim

menüm

sabah 10.00
1 haş yumurtanın beyazı
7 zeytin
1 ipince dilim salam
1 çay kaşığı çilek reçeli
1 dilim kaşar
1 kk beyaz peynir
1 dilim odun ekmeği
yarım domates

öğle 14.30
10 adet çiğ badem (dışardaydım yiyemedim)

akşam 18.00
1 küçük salatalık
1 küçük konserve light ton balığı

21.30
5 çiğ badem (acıkmıştım)

2,5 lt su
35 dk yürüyüş

normal düzene dönünce alınıyor canım malesef. çünkü çok şeyden uzak kalıyorsun. halamınkini detaylı bilmiyorum onun da dediği boğazını tutamazsan her diyette alıyorsun eziyetime değmedi gibi konuşuyor.

Kizlar Merhaba yeni eve geldim tüm ggün boyunca bayram gezmesindeydk malesef biraz kaçtı.

yaz menünü canım biz de görelim ne kadar ucunu kaçırmışsın?

Sabah 11:00
1 domates
1 salatalık
2 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
1 KK beyaz peynir
⅓ porsiyon kavurma(40 g)
2 bardak şekersiz çay

Ara: 1 soda

Akşam (18:00)

1 porsiyon part-mumbar dolması

4.5 l su

Yine çok yoğun bir gün tüm gün bulaşık yıkadım ve merdiven indim çıktım ve çoook yorgunum kızlar

Dun sabah yumurta peynir
Oglen 2 bardak ayran
Aksam izgara et salata
Bi avuc kabak cekirdegi leblebi karisimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…