Sabah karnini doyurman aksam doyurmandan cok daha iyi cnm hem ben baktim aksam az yemissin gayet guzel dengelemissin bence
Kizlar ben telden ggiriyorum bide tel biraz sorunlu uzun uzun menü yazmak zor oluyo bide bebek var anca kızımı uyuturken yazma fırsatım oluyo. Bu gün 1100 kcl olmuş bide 50 suqart 40 mekik sabah birde oğlmla 15 dk dans ettik.
Iyi geceler kizlar anca girebildim esim evdeyken tableti elime almama fırsat kalmiyo ve bugun pazar kurulmustu dolaplik birseyler, mutfak alışverişi, yemek,utu ha bide avm ye derken daha simdi elime aldim cayimi esim çocuktan daha cok yoruyo cok usengec
buseb iyi tatiller cnm
N nnnadal sende benim gibi tabletten girmeye basladin demek üzüldüm alirsin inşallah
K Karanfil_kokuyor gayet iyi gidiyorsun maşallah, bende detaysiz kalori ve sporumu yazıcam listem kabarık olur yoksa :))
@pengusss aramiza hosgeldin kac kilosun hayat tarzın nasil görmedim ama bahsedermisin
A aaadddaaa sende cok iyi gidiyorsun maşallah
Unuttugum kimse yoktur ins
Gunaydin kizlar oncelikle herkese iyi bayramlar bayram die sakin abartmayalim tadip birakalim bugun sehir disina cikicaz ins ben size yediklerimi yazarim tartimi da yanimda goturuorum ki sorun olmasin cumaya:)
İyi bayramlar kızlar eti çok bile yesek yanında ekmek kola yok ona görehele baklava hiç yok
Hayırlı, huzurlu bayramlar herkese
Sonraki bayrama kadar incecik olmak dileğiyle iyi bayramlar.
Menun guzel cnm yalniz oglen hep boylemi besleniyorsun birde hergun sut iciyorsun sanırım guzel alışkanlıkmenüm
sabah 10.00
1 dilim odun ekmeği
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
yarım domates
1 haşlanmış yumurta
öğle 14.30
1 nektari
20 üzüm tanesi
5 çiğ badem
7 yerfıstığı
1 küçük kutu light süt
akşam 17.00
1 yeşillikli lahmacun (221 kalori)
20.30
5 çiğ badem
1,5 lt su
spor yok
Allah kabul etsin cnm en iyi sporu yapmissin yarin tartilinca anlarsin farkiMenüm
Sabah
2 küçük patatesli börek
Öğle
2 şiş kuşbaşı kebap
2 su bardağı şalgam suyu
½ su bardağı Fanta
1 soda
Ara
1 türk kahvesi
1 soda
2 bardak şekersiz çay
6 l su
Çok yoğun bir gündü kızlar 5 küçükbaş hayvan kestik en az 50 defa 2 kat merdiven indim çıktım kurban kesiminin parçalanmasının her safhasında görev aldım sadece kafa kesmediğim kaldı işimiz saat 8 e kadar sürdü yorgunluk tan ölüyorum toplam 1200 kl ile günü bitirdim yarın kalan işlere devam
Aferin kiz sana baya bi spor yapmissin sen :)Menüm
Sabah
2 küçük patatesli börek
Öğle
2 şiş kuşbaşı kebap
2 su bardağı şalgam suyu
½ su bardağı Fanta
1 soda
Ara
1 türk kahvesi
1 soda
2 bardak şekersiz çay
6 l su
Çok yoğun bir gündü kızlar 5 küçükbaş hayvan kestik en az 50 defa 2 kat merdiven indim çıktım kurban kesiminin parçalanmasının her safhasında görev aldım sadece kafa kesmediğim kaldı işimiz saat 8 e kadar sürdü yorgunluk tan ölüyorum toplam 1200 kl ile günü bitirdim yarın kalan işlere devam
Sen baya baya otirtmussun bu beslenme isini aferin sana:)menüm
sabah 10.00
1 dilim odun ekmeği
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
yarım domates
1 haşlanmış yumurta
öğle 14.30
1 nektari
20 üzüm tanesi
5 çiğ badem
7 yerfıstığı
1 küçük kutu light süt
akşam 17.00
1 yeşillikli lahmacun (221 kalori)
20.30
5 çiğ badem
1,5 lt su
spor yok
Menun guzel cnm yalniz oglen hep boylemi besleniyorsun birde hergun sut iciyorsun sanırım guzel alışkanlık
Menüm
Sabah
2 küçük patatesli börek
Öğle
2 şiş kuşbaşı kebap
2 su bardağı şalgam suyu
½ su bardağı Fanta
1 soda
Ara
1 türk kahvesi
1 soda
2 bardak şekersiz çay
6 l su
Kizlar anca yaziorum sehir disina ciktik geziorum ben bi alamaete bindim ya durin bakalim bu kez dukan diyetine basladim dun basladim kizlar 3 gun atak gunundeyim dun 1.gundu bugun 2.gun yediklerim bu atak gununde sadece protein yani yumurta peynir sut et sinirsiz yiyosunjz ac kalmiosunuz ama seker kesinlikle yok:)
Sen baya baya otirtmussun bu beslenme isini aferin sana:)
Hadi ya gercekten mi canm noe geri aldi ki ya napim tek doydugum diyet bu olcak gbi geldi bana bugun salata yedim bozuldu cnku kayinvalidemlere geldik yemeklere mudahale edemedim dogal olarak bayramdan snra baslicaktim noe geri aldi sizinkiler cnm beni bilgilendirirsen cok sevinirim
Kizlar Merhaba yeni eve geldim tüm ggün boyunca bayram gezmesindeydk malesef biraz kaçtı.
normal düzene dönünce alınıyor canım malesef. çünkü çok şeyden uzak kalıyorsun. halamınkini detaylı bilmiyorum onun da dediği boğazını tutamazsan her diyette alıyorsun eziyetime değmedi gibi konuşuyor.
Evet cnim malesef bogazimizi tutmak onemli dogru diosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?