Hosgeldin cnm sende bizimle gun icinde yediklerini paylasabikirsin cuma da tartilma gunlerimizHerkese merhaba sanırım yeni bir topik bende 5 gündür sağlıklı beslenmeye başlayan biriyim etkin kullanılan bir topik sanırım bende size katılmak isterim inşallah
Herkese merhaba sanırım yeni bir topik bende 5 gündür sağlıklı beslenmeye başlayan biriyim etkin kullanılan bir topik sanırım bende size katılmak isterim inşallah
Kizlar bugun menemen ayran salata ve bi adet meyve yiyorum
Ahh canmmm cok ozur dilerim bundan sonra bende tipki senin gbi yazicam canm spor falan yaptim tabiki ama bugun arefe dir oruc tutmustum sadece aksam yemegi yedim iste bu aksam menum ondan boyle kissacik yazdim yarin boyle yok ama:)menüm
10.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 ipince dilim kaşar
1 ipince dilim hindi salam
5 zeytin
1 tatlı kaşığı doğal bal
1 çay kaşığı çilek reçeli
çeyrek çay kaşığı tereyağı
1 orta domates
1 küçük salatalık
12.00
1 muz
16.00
4 yk saç kavurma
2 lt su
1 sa yürüyüş
2 dilim köy ekmeği
Ahh canmmm cok ozur dilerim bundan sonra bende tipki senin gbi yazicam canm spor falan yaptim tabiki ama bugun arefe dir oruc tutmustum sadece aksam yemegi yedim iste bu aksam menum ondan boyle kissacik yazdim yarin boyle yok ama:)
Sabah karnini doyurman aksam doyurmandan cok daha iyi cnm hem ben baktim aksam az yemissin gayet guzel dengelemissin bence
Amin cnm benm:)ne özürü kız o kadar da değil kuzucan :) Allah kabul etsin
Olsun cnm sen nasi tahat ediosan oyle yap o zamnKizlar ben telden ggiriyorum bide tel biraz sorunlu uzun uzun menü yazmak zor oluyo bide bebek var anca kızımı uyuturken yazma fırsatım oluyo. Bu gün 1100 kcl olmuş bide 50 suqart 40 mekik sabah birde oğlmla 15 dk dans ettik.
Yok cnm yok masallahin var herkese uazmissin senin de isler bitti tabi cok sukir rahatladinIyi geceler kizlar anca girebildim esim evdeyken tableti elime almama fırsat kalmiyo ve bugun pazar kurulmustu dolaplik birseyler, mutfak alışverişi, yemek,utu ha bide avm ye derken daha simdi elime aldim cayimi esim çocuktan daha cok yoruyo cok usengec
buseb iyi tatiller cnm
N nnnadal sende benim gibi tabletten girmeye basladin demek üzüldüm alirsin inşallah
K Karanfil_kokuyor gayet iyi gidiyorsun maşallah, bende detaysiz kalori ve sporumu yazıcam listem kabarık olur yoksa :))
pengusss aramiza hosgeldin kac kilosun hayat tarzın nasil görmedim ama bahsedermisin
A aaadddaaa sende cok iyi gidiyorsun maşallah
Unuttugum kimse yoktur ins
Aynen cnm nasi da guzel soyledin bol et yiyelim hiiiccbiseycik olmazİyi bayramlar kızlar eti çok bile yesek yanında ekmek kola yok ona görehele baklava hiç yok
Sagol canm sana daHayırlı, huzurlu bayramlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?