inatçı kilolarımıza elveda

Herkese merhaba sanırım yeni bir topik bende 5 gündür sağlıklı beslenmeye başlayan biriyim etkin kullanılan bir topik sanırım bende size katılmak isterim inşallah
Hosgeldin cnm sende bizimle gun icinde yediklerini paylasabikirsin cuma da tartilma gunlerimiz

Herkese merhaba sanırım yeni bir topik bende 5 gündür sağlıklı beslenmeye başlayan biriyim etkin kullanılan bir topik sanırım bende size katılmak isterim inşallah

hoşgeldin :) kendini tanıt sonra da biz tanıtalım cnm :)

Kizlar bugun menemen ayran salata ve bi adet meyve yiyorum

kız bu nasıl menü yazmak ne saat ne su ne spor belli bana bak şimdi paylaşıyom sizde öyle yapın

menüm

10.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 ipince dilim kaşar
1 ipince dilim hindi salam
5 zeytin
1 tatlı kaşığı doğal bal
1 çay kaşığı çilek reçeli
çeyrek çay kaşığı tereyağı
1 orta domates
1 küçük salatalık

12.00
1 muz

16.00
4 yk saç kavurma

2 lt su
1 sa yürüyüş

2 dilim köy ekmeği

Ahh canmmm cok ozur dilerim bundan sonra bende tipki senin gbi yazicam canm spor falan yaptim tabiki ama bugun arefe dir oruc tutmustum sadece aksam yemegi yedim iste bu aksam menum ondan boyle kissacik yazdim yarin boyle yok ama:)

Ahh canmmm cok ozur dilerim bundan sonra bende tipki senin gbi yazicam canm spor falan yaptim tabiki ama bugun arefe dir oruc tutmustum sadece aksam yemegi yedim iste bu aksam menum ondan boyle kissacik yazdim yarin boyle yok ama:)

ne özürü kız o kadar da değil kuzucan :) Allah kabul etsin

Kizlar ben telden ggiriyorum bide tel biraz sorunlu uzun uzun menü yazmak zor oluyo bide bebek var anca kızımı uyuturken yazma fırsatım oluyo. Bu gün 1100 kcl olmuş bide 50 suqart 40 mekik sabah birde oğlmla 15 dk dans ettik.

Olsun cnm sen nasi tahat ediosan oyle yap o zamn

Iyi geceler kizlar anca girebildim esim evdeyken tableti elime almama fırsat kalmiyo ve bugun pazar kurulmustu dolaplik birseyler, mutfak alışverişi, yemek,utu ha bide avm ye derken daha simdi elime aldim cayimi esim çocuktan daha cok yoruyo cok usengec
buseb iyi tatiller cnm
N nnnadal sende benim gibi tabletten girmeye basladin demek üzüldüm alirsin inşallah
K Karanfil_kokuyor gayet iyi gidiyorsun maşallah, bende detaysiz kalori ve sporumu yazıcam listem kabarık olur yoksa :))
pengusss aramiza hosgeldin kac kilosun hayat tarzın nasil görmedim ama bahsedermisin
A aaadddaaa sende cok iyi gidiyorsun maşallah
Unuttugum kimse yoktur ins

Yok cnm yok masallahin var herkese uazmissin senin de isler bitti tabi cok sukir rahatladin

Gunaydin kizlar oncelikle herkese iyi bayramlar bayram die sakin abartmayalim tadip birakalim bugun sehir disina cikicaz ins ben size yediklerimi yazarim tartimi da yanimda goturuorum ki sorun olmasin cumaya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…