inatçı kilolarımıza elveda

[QUOTEpambuk-apla, post: 48186401, member: 383313"]Slm kızlar artik kalori saymaya başlayabilirim yarından itibaren evde olan yiyeceklerimle ornek bir menu yazacagim yorumlarınızı bekliyorum
Sabah
2 kasik yulaf ezmesi
Yarim bardak sut
1 corba kaşığı portakal receli
1 corba kaşığı lor
Ara
1 kupa 2 si bir arada
1 avuc çekirdek
Ogle
7 corba kasigi bulgur pilavı
Biraz tursu
Ara
3 kirmizi erik
1 elma
Aksam
7 corba kaşığı patates piyaz
2 corba kaşığı lor
2 dilim ekmek
toplam 956 kal.

2,5 lt su icerim
Spor 100 sguat 100 mekik
Yarini boyle düşündüm sizce nasil[/QUOTE]
Gayet tok tutacak bir menü olmuş ama akşam yemeğini çok geçe bırakma

Bugünkü menüm
Sabah 9:30
1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 küçük domates
2 küçük salatalık
2 bardak şekersiz çay

Öğle 14:00
4 yk makarna

Akşam 17:00
3 küçük 10 cm çapında bol domatesli lahmacun
2 tane derisi alınmış tavuk kanat

Saat 19:45
Şekersiz çay (hâla içiyorum)

Kızlar 2 gün ayran detoksu yapacağım bugün mecburiyetten kötü bir menü oldu hep yollardaydım sonunda evime geldim ayaklarını uzatıp çayımı yudumluyorum oh be

Kızlar evde yulaf kepeği var ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum ben
Unla ne yapiliyorsa yapabilirsin bende kisa zamanda temin edicem cnm kalorisi dusuk canim tatli cekince yaparim

Canm benim ben tam olarak onuyapiorum yulaf kepegi al ayni un gibi zaten icine de tatlandirici koyuyorum benimki stevia dogal kek yaoiorum kurabiye ne istersen :)
harikasin cnm bende boyle dusuk kalorili seyler yapmak istiyorum

Evet kizlar bugunku menum
Sabah ogle yok aksam saat 7 gbi
Bir incir
bir kayisi
bi seftali
10 badem 3 ceviz
ben şokkkk kiz bu cook az ama ya sagligin bozulmasın Allah muhafaza

Gayet tok tutacak bir menü olmuş ama akşam yemeğini çok geçe bırakma[/QUOTE]

Menun güzel olmus cnm ve eve donmene cook sevindim bende yarından itibaren kendime gelicem ins.kizim okulda esim iste ohhh bee ayran detoksunu dene bakalim sonucunu beklicem ben biraz kalori saymaca yapicam kilo vermem durursa denerim bende

Ayy bilirim o yol durimlarini odem yaomissindir ayran detoksu iyi gelir bnde yapmistim daha onceden

Gayet tok tutacak bir menü olmuş ama akşam yemeğini çok geçe bırakma[/QUOTE]
Canm sen bu menunun 956 kalori oldguna emin misin bi kere cok fazla seker var bi meyve azalt istersen yada portakal recelini bide patatesle ekmegi ayni ogunde yeme derim ben

kızçeler ben geldim. sabahtan beri misafir vardı gelemedim.

menüm

10.30
1 dilim tb ekmek
2 zeytin
1 orta boy domates
1,5 yumurtadan omlet
1 tatlı kaşığı cevizli ezme
1 kk peynir

18.00
1 küçük dilim limonlu kek

2,5 lt su
spor yok ama tüm gün oturmadım temizlik ve misafir

Metonun kitlenmesine yakin normalse donerim artikim iyice depolamisim bayramda onlari eritmem lazim kizimm:)

ye ye sonra ölüm orucuu

Ya su etiketleme isini bana ogretin ya daha once de sormustum bide hepsini msjlarin ayni anda nasi cevapliosuniz busebbbb sen bilion on

daha öncede sana cevap yazıp anlatmıstım gözünden mi kaçtı? neyseki cevaplamıslar

poh benim yüzümden nettt

aynen canım her sey bebiş için sonra da kendim için

heh sende nutellayı çikiyi buse yüzünden yedim de tam olsun

bu kaloriye ben inanmadım yanlışl çekirdek senim neyineee bi de bulgur pilavını gömmüşş

olmadı işte olmadııı

Evet kizlar bugunku menum
Sabah ogle yok aksam saat 7 gbi
Bir incir
bir kayisi
bi seftali
10 badem 3 ceviz

bu menü mü

sen sopa istiyom 62 yi görcem diye dellendin yerken iyiydi şimdi bi anda gitsin istiyon kilolarr aman sağlığına bir şey olmasındaa

nadal menü güzelkii zaten makarna az yemişsin

su spor da yaz su çok içmeliyiz. evine gelmene sevindim

buseb tamamdir sabah gordum 62.yi demekki 2 gun kismak iyiymis bugun acikmisim.zaten gece ruyalarima yemekler krepler girdi:) ama saldirmadim tabiki

Slm kizlar menum de ufak değişiklik oldu erik ve çekirdek yok 2 kremali biskuvi var.aksam da domates çorbası 1 kupa domates çorbası bu kadar
Gayet tok tutacak bir menü olmuş ama akşam yemeğini çok geçe bırakma
Canm sen bu menunun 956 kalori oldguna emin misin bi kere cok fazla seker var bi meyve azalt istersen yada portakal recelini bide patatesle ekmegi ayni ogunde yeme derim ben[/QUOTE]
Değiştirdim cnm patates ve ekmek yok çekirdek de yok meyve de 1 elma ama 2 kremali biskuvi ekledim kahveyle iyi gidiyo

Değiştirdim cnm patates ve ekmek yok çekirdek de yok meyve de 1 elma ama 2 kremali biskuvi ekledim kahveyle iyi gidiyo [/QUOTE]
Heh tamam simdi oldu hani sen yulaf kepegi ve tatlandiriciyla kek kurabiye yapiodun kizzz

Kizlar 62 ye donunce normal beslenmeme de dondum
Sabah 7.30
2 incir
Oglen kasarli tost 6 7 tane zeytin
Aksam bi avuc badem kuru uzum karisimi
2 adet kuru kayisi
Bi de yeni bal.aldik onun tadina baktim ekmekle ve peynirle ne alakaysa:)
Hee bi de bi avuc fistik

Değiştirdim cnm patates ve ekmek yok çekirdek de yok meyve de 1 elma ama 2 kremali biskuvi ekledim kahveyle iyi gidiyo
Heh tamam simdi oldu hani sen yulaf kepegi ve tatlandiriciyla kek kurabiye yapiodun kizzz[/QUOTE]
Henuz yulaf kepegim yok ve tatlandirici temin edince yapicam cnm ins.

Menü güzelde siz nasıl böyle badem fıstık kayısı gibi şeylerle gün geçiriyorsunuz ben onları atıştırılacak gibi görünüyorum ancak ara öğünler olur benim için. Ben sürekli tencere yemeklerine, sulu yemeklere, çorbalara alışmışım sanki onlardan biri olmadan hiç yemek yememiş gibi hissediyorum kendimi. A aaadddaaa buseb
Sende değişiklik yaparak iyi yapmışsın Canım pambuk-apla

bende aynı şeyi düşüyorum. Hislerime tercüman oldun vallahi

N nnnadal cnm bende ayniyim diyetteysem uyarimama değilsem bende yemek, sandavic, yani doyurucu birseyler arıyorum ev hanimi ve annelik zor zanaat aksam corbayla doymadim mesela birazda ekmek ve uzum yedim en iyisi sen bir diyet bulda onu yapalim ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…