Unla ne yapiliyorsa yapabilirsin bende kisa zamanda temin edicem cnm kalorisi dusuk canim tatli cekince yaparimKızlar evde yulaf kepeği var ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum ben
harikasin cnm bende boyle dusuk kalorili seyler yapmak istiyorumCanm benim ben tam olarak onuyapiorum yulaf kepegi al ayni un gibi zaten icine de tatlandirici koyuyorum benimki stevia dogal kek yaoiorum kurabiye ne istersen :)
ben şokkkk kiz bu cook az ama ya sagligin bozulmasın Allah muhafazaEvet kizlar bugunku menum
Sabah ogle yok aksam saat 7 gbi
Bir incir
bir kayisi
bi seftali
10 badem 3 ceviz
Gayet tok tutacak bir menü olmuş ama akşam yemeğini çok geçe bırakma[/QUOTE][QUOTEpambuk-apla, post: 48186401, member: 383313"]Slm kızlar artik kalori saymaya başlayabilirim yarından itibaren evde olan yiyeceklerimle ornek bir menu yazacagim yorumlarınızı bekliyorum
Sabah
2 kasik yulaf ezmesi
Yarim bardak sut
1 corba kaşığı portakal receli
1 corba kaşığı lor
Ara
1 kupa 2 si bir arada
1 avuc çekirdek
Ogle
7 corba kasigi bulgur pilavı
Biraz tursu
Ara
3 kirmizi erik
1 elma
Aksam
7 corba kaşığı patates piyaz
2 corba kaşığı lor
2 dilim ekmek
toplam 956 kal.
2,5 lt su icerim
Spor 100 sguat 100 mekik
Yarini boyle düşündüm sizce nasil
Menun güzel olmus cnm ve eve donmene cook sevindim bende yarından itibaren kendime gelicem ins.kizim okulda esim iste ohhh bee ayran detoksunu dene bakalim sonucunu beklicem ben biraz kalori saymaca yapicam kilo vermem durursa denerim bendeBugünkü menüm
Sabah 9:30
1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 küçük domates
2 küçük salatalık
2 bardak şekersiz çay
Öğle 14:00
4 yk makarna
Akşam 17:00
3 küçük 10 cm çapında bol domatesli lahmacun
2 tane derisi alınmış tavuk kanat
Saat 19:45
Şekersiz çay (hâla içiyorum)
Kızlar 2 gün ayran detoksu yapacağım bugün mecburiyetten kötü bir menü oldu hep yollardaydım sonunda evime geldim ayaklarını uzatıp çayımı yudumluyorum oh be
62 ye acil donus yapmam canm 2 gundur yasiorum eger saldircek gbi olirsam normal duzenime doncem:)
Ayy bilirim o yol durimlarini odem yaomissindir ayran detoksu iyi gelir bnde yapmistim daha oncedenBugünkü menüm
1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 küçük domates
2 küçük salatalık
2 bardak şekersiz çay
4 yk makarna
Kızlar 2 gün ayran detoksu yapacağım bugün mecburiyetten kötü bir menü oldu hep yollardaydım sonunda evime geldim ayaklarını uzatıp çayımı yudumluyorum oh be
Gayet tok tutacak bir menü olmuş ama akşam yemeğini çok geçe bırakma[/QUOTE][QUOTEpambuk-apla, post: 48186401, member: 383313"]Slm kızlar artik kalori saymaya başlayabilirim yarından itibaren evde olan yiyeceklerimle ornek bir menu yazacagim yorumlarınızı bekliyorum
Sabah
2 kasik yulaf ezmesi
Yarim bardak sut
1 corba kaşığı lor
Ara
1 kupa 2 si bir arada
1 avuc çekirdek
Ogle
Biraz tursu
Ara
3 kirmizi erik
1 elma
Aksam
2 corba kaşığı lor
2 dilim ekmek
toplam 956 kal.
2,5 lt su icerim
Spor 100 sguat 100 mekik
Metonun kitlenmesine yakin normalse donerim artikim iyice depolamisim bayramda onlari eritmem lazim kizimm:)
Ya su etiketleme isini bana ogretin ya daha once de sormustum bide hepsini msjlarin ayni anda nasi cevapliosuniz busebbbb sen bilion on
Bugünkü menüm
Saat 10:30
1 minik domates
1 kk beyaz peynir
3 adet zeytin
4-5 tane kabuklu minik salatalık
1 kaşık sucuklu yumurta
Saat 13:00
1 tane çikolata(Busenin yüzünden )
Saat 14:00
1 tane şeftali
3 tane erik
5-6 üzüm
Saat 18:00
Izgara tavuk
Izgara köfte
1 bardak ayran
1 közlenmiş patlıcan
1 közlenmiş biber
1 közlenmiş domates
Saat 20:00
1 sade soda
2 bardak çay
Kız abartma isveç yapıp aç kalıp veremediğimiz günleri hatırla yemeyerek aç kalarak kilo verilmiyo bunu anladık yine aynı şeyleri yapma gözünü seveyim kuzum ya vücuduna yazık psikolojiyide fena sarsıyor
Sebebi olsa olsa kilo verme işini çok kafaya takmadır bence en ufak bir kaçamak yapsan akşama kadar için içini yiyor başka birşey yerken kendini suçlu hissediyorsun beyin önceki yediğini fazlalık olarak algıladığı için yenisini istemiyor ve mideye yeme emrini vermiyor bizde buna iştahsızlık diyoruz şekerim çok kafana takma ama boşlama daha sağlıklı beslenirsin o azmi sende görüyorum
Menü
10.30
1 dilim ekmek
yarım haşlama yumurta
1 çay kaşığı nutella
2 fincan çay şekersiz
14:30
az şekerli kahve
1 mini çikolata
17:30
2 dilim ekmek
közlenmiş patlıcan ve biber
3 çatal erişt
19.
10 tane beyaz üzüm
22.30
3 ü biarada
fazla olmuş bu gün
Slm kızlar artik kalori saymaya başlayabilirim yarından itibaren evde olan yiyeceklerimle ornek bir menu yazacagim yorumlarınızı bekliyorum
Sabah
2 kasik yulaf ezmesi
Yarim bardak sut
1 corba kaşığı lor
Ara
1 kupa 2 si bir arada
1 avuc çekirdek
Ogle
Biraz tursu
Ara
3 kirmizi erik
1 elma
Aksam
2 corba kaşığı lor
2 dilim ekmek
toplam 956 kal.
2,5 lt su icerim
Spor 100 sguat 100 mekik
Evet kizlar bugunku menum
Sabah ogle yok aksam saat 7 gbi
Bir incir
bir kayisi
bi seftali
10 badem 3 ceviz
buseb olmus mu menum:)
Bugünkü menüm
1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 küçük domates
2 küçük salatalık
2 bardak şekersiz çay
4 yk makarna
Gözün aydın senin adına ben sevindim üzülmüştük haline bundan sonra öyle yapma sağlığına yazık yavrucumbuseb tamamdir sabah gordum 62.yi demekki 2 gun kismak iyiymis bugun acikmisim.zaten gece ruyalarima yemekler krepler girdi:) ama saldirmadim tabiki
Canm sen bu menunun 956 kalori oldguna emin misin bi kere cok fazla seker var bi meyve azalt istersen yada portakal recelini bide patatesle ekmegi ayni ogunde yeme derim ben[/QUOTE]Gayet tok tutacak bir menü olmuş ama akşam yemeğini çok geçe bırakma
Değiştirdim cnm patates ve ekmek yok çekirdek de yok meyve de 1 elma ama 2 kremali biskuvi ekledim kahveyle iyi gidiyoSlm kizlar menum de ufak değişiklik oldu erik ve çekirdek yok 2 kremali biskuvi var.aksam da domates çorbası 1 kupa domates çorbası bu kadar
Canm sen bu menunun 956 kalori oldguna emin misin bi kere cok fazla seker var bi meyve azalt istersen yada portakal recelini bide patatesle ekmegi ayni ogunde yeme derim ben
Heh tamam simdi oldu hani sen yulaf kepegi ve tatlandiriciyla kek kurabiye yapiodun kizzz[/QUOTE]Değiştirdim cnm patates ve ekmek yok çekirdek de yok meyve de 1 elma ama 2 kremali biskuvi ekledim kahveyle iyi gidiyo
bende aynı şeyi düşüyorum. Hislerime tercüman oldun vallahiMenü güzelde siz nasıl böyle badem fıstık kayısı gibi şeylerle gün geçiriyorsunuz ben onları atıştırılacak gibi görünüyorum ancak ara öğünler olur benim için. Ben sürekli tencere yemeklerine, sulu yemeklere, çorbalara alışmışım sanki onlardan biri olmadan hiç yemek yememiş gibi hissediyorum kendimi. A aaadddaaabuseb
Sende değişiklik yaparak iyi yapmışsın Canımpambuk-apla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?