Sana katiliorum cnm bncede 58 olsun hedefim zaten ben suanda 62 den de zayif duruorum baya cnku kas oranim fazla:)
Hep buseb i etiketliyorsun benide etiketle birazda yaa)) (saka şaka telefonunun yanlışlıkla gonderdigini biliyorum da takılıyorum )
amin tesekkurler. Allah isteyen herkese versin. Evet Emziriyom za tennis amacım arada yediğim abur cubur tarzı yiyeceklerden kurtulmak
Kızlar mutfağımı toplayıp gelene kadar hepiniz gitmişsinizbuseb gözün aydın
pambuk-apla Canım etiketi yazıyorum tel kitleniyo düzeldiğindede etiket paylaşılmış oluyo bidaha önce seni etiketlerim ben kimyagerim evlenince işimi bıraktım küçük bir ilçede yaşıyoruz burada kendi mesleğimi yapamadım oğlum olana kadar öğretmenlik yaptım onun okul yaşı geldiğinde evi merkeze taşıyacağız o zamana kadar 2. olursa kreş yaşı gelmiş olur bende işe başlayabilirim evde durmaktan sıkıldım çalışmak için yakın zamanda 2. olmalı diye düşünüyorum oğlum şimdi kardeşi olsa bile çok iyi bir abi olacağını düşünüyorum çok istiyo hayallerinde hep kardeşiyle yapacakları var yaşından büyük bi çocuk sıkıntı olmaz
Bende bugün kü menümü yazayım
Sabah
1 Türk kahvesi
Öğle
3 ymek kaşığı kapuska-2 yk pilav
Ara-2 kayısı kurusu
Akşam
1 kase hoşaf- yarım kase şehriye çorba 1 kaşık pilav
Toplamda 700 kl falan almışım
Ayy hadi o zaman kizlar gotsin kilolar gelsin bebisler
Saglikli beslenince nasi da calisio metobolizma :)
Günaydın kızlar ilk bildirim açılışını yapayım hemen size umarım bayram sonrası kilomu koruyabilirim
BOY:164
KİLO:76.1
1.HEDEF:70
83 kilogramdan düştüm
Kızlar 1 gündür isveçi biraktim 400 g gitmiş hadi hayırlısı ümidimi koruyorum ve hepimizin vereceğine inanıyorum bana bu çetrefilli yolda arkadaş olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinizi çok sevdim
Evet kizlar bnde
Baslangic 62 bnde 68 den dustum
Boy 1.68
Kilo 62
Hedef 55
58 de olur sorun yok:)
Sabah kahvaltı: 1domates 2 dal marul, 2 ince dilim salam, 1 kk beyaz peynir, 1 zeytin, 3 bardak şekersiz çay. Toplam 100 cal
Katiliorum himdi fume hem daha buyik hem da kalorisi cok az ama bana kalirs onlar yerine bi yumurta ye hem tok tutar hem sagliklo salam bos kolori yavrucummm:)beni senden çok seviyor
anladım tatlım tabiki onların sütüne de faydası yok
aynen yaaa ama tartıya yansımadı ben anlamadım
yerim ben o senin miniğini. kaç yaşındaydı o akıllı bıdık unuttum canım?
afiyet olsun tek eksik benim gibi spor
evet yaaaaaaaaaaaaaa
evet
geçen haftadan bu haftaya fark ne? özel başlık kısmımda benim boyum yazıyor ben onu yazmıyorum o yüzden bildirimde
süpeerrr diretmenin alemi yoktu zaten
ben de seni çok sevdim tatlış sen de sağ ol
geçen haftadan bu haftaya fark ne? özel başlık kısmımda benim boyum yazıyor ben onu yazmıyorum o yüzden bildirimde
salamın kalorisine bir baksana2 dilim bile yemek istemezsin. jambon ya da füme al onlardan dilim ye bence
Tamam o zaman aksam toplu paylasalm madem:)GÜ NAY DIIIIINNN
kızlar menüleri şimdi böyle paylaşıyorsunuz ama asıl yapacağımız gün sonunda benim gibi toplu paylaşmak. o yüzden ben gün sonunda paylaşıcam
başlangıç: 70.8
geçen hafta: 66.0
bu hafta: 64.9
fark: 1.1 kg
Gecen haftadan fark 2 kilo 400 gram bnmbeni senden çok seviyor
anladım tatlım tabiki onların sütüne de faydası yok
aynen yaaa ama tartıya yansımadı ben anlamadım
yerim ben o senin miniğini. kaç yaşındaydı o akıllı bıdık unuttum canım?
afiyet olsun tek eksik benim gibi spor
evet yaaaaaaaaaaaaaa
evet
süpeerrr diretmenin alemi yoktu zaten
ben de seni çok sevdim tatlış sen de sağ ol
salamın kalorisine bir baksana2 dilim bile yemek istemezsin. jambon ya da füme al onlardan dilim ye bence
anladım cnm hayirlisi olsun o zmn rabbim oglusuna tatlimi tatli kardes nasip etsinpambuk-apla Canım etiketi yazıyorum tel kitleniyo düzeldiğindede etiket paylaşılmış oluyo bidaha önce seni etiketlerim ben kimyagerim evlenince işimi bıraktım küçük bir ilçede yaşıyoruz burada kendi mesleğimi yapamadım oğlum olana kadar öğretmenlik yaptım onun okul yaşı geldiğinde evi merkeze taşıyacağız o zamana kadar 2. olursa kreş yaşı gelmiş olur bende işe başlayabilirim evde durmaktan sıkıldım çalışmak için yakın zamanda 2. olmalı diye düşünüyorum oğlum şimdi kardeşi olsa bile çok iyi bir abi olacağını düşünüyorum çok istiyo hayallerinde hep kardeşiyle yapacakları var yaşından büyük bi çocuk sıkıntı olmaz
kalori sayimi eglenceli ama ben daha saymiyorum bayramdan sonra baslicam suan islerim yogun ve yarindan sonra esim de evde olucakSagol aylacimm ins kilolardan da kurtulcaz bnce kalori sayimi da cok guzel hem istedgini yersin bi yere bagli kalmak da insani yiprtio inan
Oo cok iyiymis kisitladik kendimizi metoyu bozduk arada kilomuz durunca en fazla 3 günlük detoks yaparızKızlar 1 gündür isveçi biraktim 400 g gitmiş hadi hayırlısı ümidimi koruyorum ve hepimizin vereceğine inanıyorum bana bu çetrefilli yolda arkadaş olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinizi çok sevdim
Cnm ben suan yeminliyim yarin bildirim yapabilirim
ama hindi fümenin tadı süper polonez in xl boy yağsız hindi fümesi var ben ondan alıyorum tadı da enfes tavsiyemdirKatiliorum himdi fume hem daha buyik hem da kalorisi cok az ama bana kalirs onlar yerine bi yumurta ye hem tok tutar hem sagliklo salam bos kolori yavrucummm:)
Gecen haftadan fark 2 kilo 400 gram bnm
buseb canım benim geçen haftadan hiç fark yok geçen cuma 76yı gördüm 1 günlük arada 2 kilo aldım ancak o gitti şimdi yine 76.1 dim menüyü akşama yazarım bende
pambuk-apla ben bunları bi inceliyim canım bayramdan sonra yapmaya çalışırım inşallah
Teşekkürler
A aaadddaaa kız normalde bizim eve sağlıksız olduğu için salam girmez geçen hafta İsveç yapacak diye küçük bi aç bitir almıştım kimse yemiyo ziyan olmasın diye yedimbenfümeyidesevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?