inatçı kilolarımıza elveda

A aaadddaaa maşallah boy kilo oranın çok güzel 58 ol yeter boşver 55 i çöp gibi mi olacan azcık kilo kadına yakışıyor beyaa. Çok zayıf olunca ne popo kalıyo ne göğüs. Ama yinede sen bilirsin canım bu benim düşüncem

Sana katiliorum cnm bncede 58 olsun hedefim zaten ben suanda 62 den de zayif duruorum baya cnku kas oranim fazla:)

Sabah kahvaltı: 1domates 2 dal marul, 2 ince dilim salam, 1 kk beyaz peynir, 1 zeytin, 3 bardak şekersiz çay. Toplam 100 cal

GÜ NAY DIIIIINNN

kızlar menüleri şimdi böyle paylaşıyorsunuz ama asıl yapacağımız gün sonunda benim gibi toplu paylaşmak. o yüzden ben gün sonunda paylaşıcam

başlangıç: 70.8
geçen hafta: 66.0
bu hafta: 64.9
fark: 1.1 kg

Hep buseb i etiketliyorsun benide etiketle birazda yaa)) (saka şaka telefonunun yanlışlıkla gonderdigini biliyorum da takılıyorum )

beni senden çok seviyor

amin tesekkurler. Allah isteyen herkese versin. Evet Emziriyom za tennis amacım arada yediğim abur cubur tarzı yiyeceklerden kurtulmak

anladım tatlım tabiki onların sütüne de faydası yok

Kızlar mutfağımı toplayıp gelene kadar hepiniz gitmişsiniz buseb gözün aydın

aynen yaaa ama tartıya yansımadı ben anlamadım

yerim ben o senin miniğini. kaç yaşındaydı o akıllı bıdık unuttum canım?

afiyet olsun tek eksik benim gibi spor

Ayy hadi o zaman kizlar gotsin kilolar gelsin bebisler

evet yaaaaaaaaaaaaaa

Saglikli beslenince nasi da calisio metobolizma :)

evet

Günaydın kızlar ilk bildirim açılışını yapayım hemen size umarım bayram sonrası kilomu koruyabilirim

BOY:164
KİLO:76.1
1.HEDEF:70
83 kilogramdan düştüm

geçen haftadan bu haftaya fark ne? özel başlık kısmımda benim boyum yazıyor ben onu yazmıyorum o yüzden bildirimde

süpeerrr diretmenin alemi yoktu zaten
ben de seni çok sevdim tatlış sen de sağ ol

Evet kizlar bnde
Baslangic 62 bnde 68 den dustum
Boy 1.68
Kilo 62
Hedef 55
58 de olur sorun yok:)

geçen haftadan bu haftaya fark ne? özel başlık kısmımda benim boyum yazıyor ben onu yazmıyorum o yüzden bildirimde

Sabah kahvaltı: 1domates 2 dal marul, 2 ince dilim salam, 1 kk beyaz peynir, 1 zeytin, 3 bardak şekersiz çay. Toplam 100 cal

salamın kalorisine bir baksana 2 dilim bile yemek istemezsin. jambon ya da füme al onlardan dilim ye bence

Katiliorum himdi fume hem daha buyik hem da kalorisi cok az ama bana kalirs onlar yerine bi yumurta ye hem tok tutar hem sagliklo salam bos kolori yavrucummm:)

Tamam o zaman aksam toplu paylasalm madem:)

Gecen haftadan fark 2 kilo 400 gram bnm

anladım cnm hayirlisi olsun o zmn rabbim oglusuna tatlimi tatli kardes nasip etsin

Sagol aylacimm ins kilolardan da kurtulcaz bnce kalori sayimi da cok guzel hem istedgini yersin bi yere bagli kalmak da insani yiprtio inan
kalori sayimi eglenceli ama ben daha saymiyorum bayramdan sonra baslicam suan islerim yogun ve yarindan sonra esim de evde olucak

Oo cok iyiymis kisitladik kendimizi metoyu bozduk arada kilomuz durunca en fazla 3 günlük detoks yaparız
pambuk-apla hadi bildirim gelsinnn geçen haftadan bu haftaya farkı da yazııın
Cnm ben suan yeminliyim yarin bildirim yapabilirim

Katiliorum himdi fume hem daha buyik hem da kalorisi cok az ama bana kalirs onlar yerine bi yumurta ye hem tok tutar hem sagliklo salam bos kolori yavrucummm:)
ama hindi fümenin tadı süper polonez in xl boy yağsız hindi fümesi var ben ondan alıyorum tadı da enfes tavsiyemdir

Gecen haftadan fark 2 kilo 400 gram bnm

ooo harikasın kızzz maşallahh

Tek tek ekliyim

Eklentiler

• 2016-09-09-11-36-42--196723412.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 39
  • images.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 56
buseb canım benim geçen haftadan hiç fark yok geçen cuma 76yı gördüm 1 günlük arada 2 kilo aldım ancak o gitti şimdi yine 76.1 dim menüyü akşama yazarım bende
pambuk-apla ben bunları bi inceliyim canım bayramdan sonra yapmaya çalışırım inşallah
Teşekkürler
A aaadddaaa kız normalde bizim eve sağlıksız olduğu için salam girmez geçen hafta İsveç yapacak diye küçük bi aç bitir almıştım kimse yemiyo ziyan olmasın diye yedimbenfümeyidesevmem

2 günde 1 kg alınır da ödemdir nasıl kalıcı hale gelmiş sende anlamadım? çok ilginç..

kız füme candır kızz uuff canım çekti 1 tanecik fümem kaldı yiyeyim bari onu da bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…