inatçı kilolarımıza elveda

Tabiki veririm canm bugun insulin dorencini anlatti tam da bana gore konu seker bir eroin dedi hani dioruz ya agzimiza atarsak gerisi gelio die beyne eroin gbi msj verio yedikce yiyoruz ama sadece 3 gun sekeri tamamen kesin somra zaten isteseniz de cok yiyemezsiniz dedi bide sekere saldirmamizin temel nedeni de cok dusuk kaloriyle beslenip ac kalmak malesef

Bende kendimi direk buzlugun onunde buluordum kizlar igrenc bi modeye sahiptim bi tatli bi tuzlu deli gbi kisir dongu oluodu

E="nadalvanos, post: 48027643, member: 551600"] pambuk-apla bende aynıyım eğer birşeyi çok yemek istemiyorsam tadına bakmıyorum bakarsam devamı geliyor kendime engel olamıyorum. Bu buzluklar cankurtaran oluyo bazen ilk işim onun başına gidip içini karıştırmak oluyo merak eetme çok doyurucu olur 1000 kalori. Eğer diyetkolik yanlış bilgi vermiyorsa ben bugünü 600 kalori ile kapattım canımın istediğini de yedim kısıtlı olarak tabi.[/QUOTE]
Canim bende 1080 kcl oldum bu gün senin çok iyiymiş hangi program kullanıyorsun fetsecret kullaniyorum

Bu gün menüm
Sabah 8:00
1 domates
1 kibrit kutusu beyaz peynir
2 dal marul
2 ince dilim salam
1 adet zeytin
3 bardak çay
Öğle 12:00
1 büyük kase tarhana çorbası
1 kaşık pirinç pilavı
Ara 15:00
1 büyük fincan sade nescafe
Akşam 17:15
1 küçük tabak bezelye
1 küçük peynirli poğaça
1 limonlu soda
Ara 19:00
½ nar
3 bardak çay

Toplam 650-700 kalori arası

ayy çok saol 3 gun denicem cnm neki sanki

Yaaa ozlicez seni telden falan girmeye calis
ortak kullaniyoruz 77 geliyo esimde cok dedi artik giricem dedi bize fikrini soran yok o girmiyosa bizi saymaz hic okullarda aciliyo cocuga her hafta test cozduruyodum mecbur kitap alicam artik

pambuk-apla kendini çok fazla özletme ama bu hiç iyi olmadı sen yazmasanda diyetine dikkat et kendini ihmal etme gelince görüşürüz yine
Inşallah iptal ettirmez neti bende ozlerim sizleri daha önceden tanismis gibiyiz dostluk gzl

Kızlaaaaar ben günü 1114 kcl ile bitiriyorum. Ayrıca ben daha önce kalori sepetinden takip ediyordum. Sizde bi bakın.
Gunaydin cnm telefonum akilli degil ama yakında akillanicak yarim akilli ama o zmn 1 aylik tarifemde 250 mb internet hep bosa gidiyodu onunla buraya girerim yeter başka bir yere girmiyorum yemek tarifleri dışında. Kalorisepetini bende kullaniyorum cokta memnunum.Güzel bir dostluk kurduk girmezsem uzulurum diyetisyene gidiyormus kadar motive oluyorum

Bende sizinle kilolarımı paylşınca daha dikkatli yiyorum yerken kalorilerini düşünüyorum siz olmazsanız eğer bayramda 3kilo aalırdım ama şimdi çok dikkatli yiyeceğim cuma günü kilomu güncelleyeceğimi düşüneceğim umarım bunu yapabilirim 1 haftada 3 kilo alınır mı demeyin tecrübelerimle konuşuyorum

pambuk-apla senin adına da sevindim canım umarım haftaya bu kilolarımı üstüne çıkmamış oluruz ben bu hafta vermenin değilde almamanın derdindeyim bizde kurbanbayramları çok kalorili oluyor

K Karanfil_kokuyor geç kalmışsınız kahvaltı brunch olmuş sizin ben o işi sabah 8de hallettin öğle yemeği vaktim yaklaştı spora vakit bulamıyorum ben ya çok afacan bir oğlum var sağolsun iş yaptırmıyo biraz uyulduğunda onu yapayım bunu yapayım derken vakit geçiyor sen iki çocukla iyi yapabiliyorsun maşallah takdir ediyorum benim iki olsa ne yapacam bilmiyorum bende günde 40 çeşit oyun oynuyorum yerlerde araba sürmekten dizlerim kabuk bağlıyor evin içinde odadan odaya tren olup koşuyoruz spor yapmasamda kalori harcıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…