Tabiki veririm canm bugun insulin dorencini anlatti tam da bana gore konu seker bir eroin dedi hani dioruz ya agzimiza atarsak gerisi gelio die beyne eroin gbi msj verio yedikce yiyoruz ama sadece 3 gun sekeri tamamen kesin somra zaten isteseniz de cok yiyemezsiniz dedi bide sekere saldirmamizin temel nedeni de cok dusuk kaloriyle beslenip ac kalmak malesefAynen oyle cnm bende kendimi cok kısıtlıyorum ama huyumuda biliyorum azla yetinmem o yüzden boyle bir yol seciyim dedim denicem 1200 kl doymam icin yeter diye dusunuyorum bakalım hayırlısı sen yine seanslarindan sonra bilgilendirirsen cok sevinirim
Bende kendimi direk buzlugun onunde buluordum kizlar igrenc bi modeye sahiptim bi tatli bi tuzlu deli gbi kisir dongu oluodupambuk-apla bende aynıyım eğer birşeyi çok yemek istemiyorsam tadına bakmıyorum bakarsam devamı geliyor kendime engel olamıyorum. Bu buzluklar cankurtaran oluyo bazen ilk işim onun başına gidip içini karıştırmak oluyo merak eetme çok doyurucu olur 1000 kalori. Eğer diyetkolik yanlış bilgi vermiyorsa ben bugünü 600 kalori ile kapattım canımın istediğini de yedim kısıtlı olarak tabi.
Rica ederim canm evet aslinda hepimiz ayni seyi yapiormusuz
Canm 650 nasi dusuk degil mi iyi geldi mi vucuduna
Yaaa ozlicez seni telden falan girmeye calisSlm kizlar esim interneti kapaticakmis bir sure giremeyebilirim bilginize...
ayy çok saol 3 gun denicem cnm neki sankiTabiki veririm canm bugun insulin dorencini anlatti tam da bana gore konu seker bir eroin dedi hani dioruz ya agzimiza atarsak gerisi gelio die beyne eroin gbi msj verio yedikce yiyoruz ama sadece 3 gun sekeri tamamen kesin somra zaten isteseniz de cok yiyemezsiniz dedi bide sekere saldirmamizin temel nedeni de cok dusuk kaloriyle beslenip ac kalmak malesef
ortak kullaniyoruz 77 geliyo esimde cok dedi artik giricem dedi bize fikrini soran yok o girmiyosa bizi saymaz hic okullarda aciliyo cocuga her hafta test cozduruyodum mecbur kitap alicam artikYaaa ozlicez seni telden falan girmeye calis
Inşallah iptal ettirmez neti bende ozlerim sizleri daha önceden tanismis gibiyiz dostluk gzlpambuk-apla kendini çok fazla özletme ama bu hiç iyi olmadı sen yazmasanda diyetine dikkat et kendini ihmal etme gelince görüşürüz yine
pambuk-apla telefona paket alsan
Gunaydin cnm telefonum akilli degil ama yakında akillanicakKızlaaaaar ben günü 1114 kcl ile bitiriyorum. Ayrıca ben daha önce kalori sepetinden takip ediyordum. Sizde bi bakın.
Günaydın evet buraya yazınca daha dikkat ediyorum bende. Ben dün akşam biraz fazla yedim ama bu gün daha iyi olacak. Evdeki tarzının pili yok tartılamıyorum benKızlar sabah tartıldım 77,5 geldim iyi bir sonuc benim icin normal yememe dondum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?