inatçı kilolarımıza elveda

Evet bizde seni gormezsek uzuluruz burda gercekten guzel bi birliktelik oldu bnde coook mutluyum

Aynen cnm hem bayram die de sinirsiz yicek halimiz yok dimi ama tadlarina bakip birakcaz nefsimizi oldircez

Yaaa benm de bebisim olsun en guzel spor onlarla oynamak enerjilerine yetismek icin baya kalori harcanio

Ben sabah peynir 5 zeytin 2 dilim kizarmis tam bugady ekmegi 2 kayisi yedim dedim ya ben bi yandan da diyetisyene gdiorum die kadinin dediklerini 2 aydir uygulasaydim coktan kurtulmustum ama ben bi gun tok uc gun ac derken hayatimi mahvetiim 2 ogun sekkinde yemege devam simdilik

A aaadddaaa canım Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın tez zamanda sanada Nasib etsin inşallah inan ben hızına yetişemiyorum 1 dk oturamıyorum akşam 1 de ben yattım o oturuyordu sabah 6 buçukta beni yine o uyandırdı şimdi sızdı kaldı bende bayram için sarma saracağım bitirmeden o uyanır zaten

maşallah sarma saran temizlik bitti demek. Ben temizlik bile yapamıyorum doğru düzgün

Amin canim ya

Sinirlenme canm sakin sakin:)

Temizlik bitti cok sukur aksam salata seftalu ve yogurt yedim yuruyusumu yaptim
Ay ben bitiremedim daha temizliği yarına biter inşallah. Bende makarna yedim yemek yapamadım. Ama az yedim arada bişey yememe sim kahvaltıdan sonra. Sporda sabah 40 suqart yaptım

Canm sen hani daha onceden isvec yapip 6 gunde uc kilo verdim demistin ya o zaman da isvecin dogru olanini mi yaomistin bu 250 gram peynir 2.gunu de 250 gram et yogurt olanla mi

Ne mutlu sana ben bugün sarma yaptım içi kaldı bi tencerede kuru dolma yaptım sonra da kayınvalidemi aradım haber vereyim dedim gerek yoktu ben bugün dolma yaptım dedi sinirlendim kendimize pisirdim bir sürü yedim şimdi çok pişmanım

Bende sinirlenince oyle oluo esime kizdgimda yemwdginde ben yiyodum sinir oluodum cnm bu arada sana yukardq bisey yazdim cnm

Kızlar şuan 1000 kl deyim bundan sonra birşey hemen belki 1 sade soda olabilir ama onunda kalorisi yok kendimi çok şişim akşama kadar birşey yemedim akşam cozuttum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…