Evet bizde seni gormezsek uzuluruz burda gercekten guzel bi birliktelik oldu bnde coook mutluyumGunaydin cnm telefonum akilli degil ama yakında akillanicakyarim akilli ama o zmn 1 aylik tarifemde 250 mb internet hep bosa gidiyodu onunla buraya girerim yeter başka bir yere girmiyorum yemek tarifleri dışında. Kalorisepetini bende kullaniyorum cokta memnunum.Güzel bir dostluk kurduk girmezsem uzulurum diyetisyene gidiyormus kadar motive oluyorum
Aynen cnm hem bayram die de sinirsiz yicek halimiz yok dimi ama tadlarina bakip birakcaz nefsimizi oldircezBende sizinle kilolarımı paylşınca daha dikkatli yiyorum yerken kalorilerini düşünüyorum siz olmazsanız eğer bayramda 3kilo aalırdım ama şimdi çok dikkatli yiyeceğim cuma günü kilomu güncelleyeceğimi düşüneceğim umarım bunu yapabilirim 1 haftada 3 kilo alınır mı demeyin tecrübelerimle konuşuyorum
Yaaa benm de bebisim olsun en guzel spor onlarla oynamak enerjilerine yetismek icin baya kalori harcanioK Karanfil_kokuyor geç kalmışsınız kahvaltı brunch olmuş sizin ben o işi sabah 8de hallettin öğle yemeği vaktim yaklaştıspora vakit bulamıyorum ben ya çok afacan bir oğlum var sağolsun iş yaptırmıyo biraz uyulduğunda onu yapayım bunu yapayım derken vakit geçiyor sen iki çocukla iyi yapabiliyorsun maşallah takdir ediyorum benim iki olsa ne yapacam bilmiyorum bende günde 40 çeşit oyun oynuyorum yerlerde araba sürmekten dizlerim kabuk bağlıyor evin içinde odadan odaya tren olup koşuyoruz spor yapmasamda kalori harcıyorum
maşallah sarma saran temizlik bitti demek. Ben temizlik bile yapamıyorum doğru düzgün
Amin canim ya
Sinirlenme canm sakin sakin:)K Karanfil_kokuyor kız temizlik yapmadımki yarın kayınvalideme gideceğim sarmaları onun için yapıyorum bayramda evde değilim temizlik işini geldikten sonraya bırakıyorum ben gelene kadar eski haline dönecek bende kendimi sinir edecem hiç gerek yok
Ay ben bitiremedim daha temizliği yarına biter inşallah. Bende makarna yedimpost: 48038725 .!.:Temizlik bitti cok sukur aksam salata seftalu ve yogurt yedim yuruyusumu yaptim
Aferin kiz sana tebriks:)Ay ben bitiremedim daha temizliği yarına biter inşallah. Bende makarna yedimyemek yapamadım. Ama az yedim arada bişey yememe sim kahvaltıdan sonra. Sporda sabah 40 suqart yaptım
Canm sen hani daha onceden isvec yapip 6 gunde uc kilo verdim demistin ya o zaman da isvecin dogru olanini mi yaomistin bu 250 gram peynir 2.gunu de 250 gram et yogurt olanla mi
Bende sinirlenince oyle oluo esime kizdgimda yemwdginde ben yiyodum sinir oluodum cnm bu arada sana yukardq bisey yazdim cnmNe mutlu sana ben bugün sarma yaptım içi kaldı bi tencerede kuru dolma yaptım sonra da kayınvalidemi aradım haber vereyim dedim gerek yoktu ben bugün dolma yaptım dedi sinirlendim kendimize pisirdim bir sürü yedim şimdi çok pişmanım
İyi gidiyo cnm bayram üstü temizlikti işti arada kaçırmadan idare etmeye çalışıyorum. 850 kcl civarında yim bu gün şimdi oğlum uyudu eşim dışarda bende kahve içip kızımı sallıyorum.Kizlar nasi gdio kafamiza gore beslenme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?