- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Gelde sinir olma yapmadan önce arasaymisin keşke çocukla okadar uğramışsın yazıkNe mutlu sana ben bugün sarma yaptım içi kaldı bi tencerede kuru dolma yaptım sonra da kayınvalidemi aradım haber vereyim dedim gerek yoktu ben bugün dolma yaptım dedi sinirlendim kendimize pisirdim bir sürü yedim şimdi çok pişmanım
Ohh ya keyfe bakin masallh:)İyi gidiyo cnm bayram üstü temizlikti işti arada kaçırmadan idare etmeye çalışıyorum. 850 kcl civarında yim bu gün şimdi oğlum uyudu eşim dışarda bende kahve içip kızımı sallıyorum.
Anladim cnm bn de yankisina gore yapmistim belki de ondan durdu metobolizmamiz
Hemen sebebini soylim cnm sana vucud illaki ihtiyaci olan besinleri almak zorunda eger gun icinde bu besinleri vermezsen aksam mutlaka fazlasini yersin bu da benim yaptugim hatalardandi tum gun cok rahat yemezdim ama aksam acliktan olurum.oturdugumda gun icinde almak lazim o besinleri aksama tok girmek icin:)Kızlar şuan 1000 kl deyim bundan sonra birşey hemen belki 1 sade soda olabilir ama onunda kalorisi yok kendimi çok şişim akşama kadar birşey yemedim akşam cozuttum ben ya
Evet ya bnde merak ettim inan nerdesin busebbbbKızlar bu arada bizim buse nerelerde gören varmıbuseb
1800 cok degil mi yaK Karanfil_kokuyor senin fatsecret programını indirdim bana 1800 kl verdi sana kaç veriyor
Canım yaben onu kullanmiyorum kalori sepetinden takip ediyorum daha güzel daha öncede ordan takip etmiştim. Ben 15 ekime kadar 3 kilo hedef koydum bana 1300 kcl verdiK Karanfil_kokuyor senin fatsecret programını indirdim bana 1800 kl verdi sana kaç veriyor
Banda 1800 verdi1800 cok degil mi ya
Kizlar nasi gdio kafamiza gore beslenme:)[/QUOTE0]
sanki kisa süreliğine tatile gitmisim gibiyim suan hic kasmiyorum tatil biticek ve ben diyet yolculuğuna baslicam suan hazır hissetmiyorum kisitlamaya beynim odaklanmis sanki bayramdan sonraya
Pisman olma cnm yinede asmamissin kal.omur boyu 600-700 kl ile beslenemezsin metonu sasirt aradaNe mutlu sana ben bugün sarma yaptım içi kaldı bi tencerede kuru dolma yaptım sonra da kayınvalidemi aradım haber vereyim dedim gerek yoktu ben bugün dolma yaptım dedi sinirlendim kendimize pisirdim bir sürü yedim şimdi çok pişmanım
oo maşallah cocuklarla ugrasiyorsun hemde spor ve kal.de az cok iyi tebriklerrrrrİyi gidiyo cnm bayram üstü temizlikti işti arada kaçırmadan idare etmeye çalışıyorum. 850 kcl civarında yim bu gün şimdi oğlum uyudu eşim dışarda bende kahve içip kızımı sallıyorum.birde yazdinmi bilmiyorum cocuklarinin yaslari ne, Allah bagislasin
Benim yediklerimi yazmaya yuzum yokKızlar şuan 1000 kl deyim bundan sonra birşey hemen belki 1 sade soda olabilir ama onunda kalorisi yok kendimi çok şişim akşama kadar birşey yemedim akşam cozuttum ben ya1000 kl nedir ki cnm ya
Merak ettim hemen bende bakip yazıyımCanım yaben onu kullanmiyorum kalori sepetinden takip ediyorum daha güzel daha öncede ordan takip etmiştim. Ben 15 ekime kadar 3 kilo hedef koydum bana 1300 kcl verdi
Diyetkolik benm de cok sevdgim program cnm yillarsan beri kullaniorumİndirdim ama beni çok sarmadı o program ne yediğimi yazıyorum bulamıyor diyetkolik çok hoşuma gitti ama bide şu kalori sepetine bakayım ama önce mutfağı toplanan lazım yemekten sonra dışarıya çıktık mutfak fena halde kızlar
Iyi geceler cnmKızlar ben cikayim esim gelir simdi hadi iyi geceler
Kolay gelsinİndirdim ama beni çok sarmadı o program ne yediğimi yazıyorum bulamıyor diyetkolik çok hoşuma gitti ama bide şu kalori sepetine bakayım ama önce mutfağı toplanan lazım yemekten sonra dışarıya çıktık mutfak fena halde kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?