- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Bende fırsat buldukça yapıyorum kaç gündür. :)
Sagol sekerimama hindi fümenin tadı süper polonez in xl boy yağsız hindi fümesi var ben ondan alıyorum tadı da enfes tavsiyemdir
ooo harikasın kızzz maşallahh
Heh aferin o zaman sana cnku bos kalori zaten bende o donemde salam almistim esime pizza yaptim icine koydum:)buseb canım benim geçen haftadan hiç fark yok geçen cuma 76yı gördüm 1 günlük arada 2 kilo aldım ancak o gitti şimdi yine 76.1 dim menüyü akşama yazarım bende
pambuk-apla ben bunları bi inceliyim canım bayramdan sonra yapmaya çalışırım inşallah
Teşekkürler
A aaadddaaa kız normalde bizim eve sağlıksız olduğu için salam girmez geçen hafta İsveç yapacak diye küçük bi aç bitir almıştım kimse yemiyo ziyan olmasın diye yedimbenfümeyidesevmem
Kozlenmis patlicanla karniyarik yap cnm yanina da cacik miss :)Kızlar yemeğim yok ne yapsam bilemedim ya yemek yapmak zor gelmiyorda ne yapsam diye düşünmekten yoruluyorum geceler bir değil ki
Karatay ablamiz pasturma yeyin dio zaten:)buseb kız normalde öyledirde vücut kendini kaybetti benim kendini şaşırdı inşallah düzeldi artık
Oğluşum 25 aylık ikinci olana kadar 3 yaşını doldurur işte
Ben pastırmcıyım fümeyi sevmem o daha kalorili ya ondan herhalde ;-)
ayni dertten muzdaripiz cnm bende daha once yapip buzluga koydugum katmerlerim var onları cikardim yanina da sogus domates ve tarhana çorbası yeter sanirim bugunde böyle olsunduKızlar yemeğim yok ne yapsam bilemedim ya yemek yapmak zor gelmiyorda ne yapsam diye düşünmekten yoruluyorum geceler bir değil ki
Ayy nolur anlat cnm bende ayniyim sok diyetlerden sonra insan gibi yemiyorum o yuzden yemin ederek nefsimi durduruyorum bayram bitsin esim ise kizim okula baslasin yeminlerimi aylik yapicam haftada 1 gunde odul vericem kendime gunluk 1000 1200 kal alip egzersizlerimi de yapicam hele bir bayram gecsin deKizlar bu arada ben diyetisyene de gdiorum bende yeme bozuklugu vardi 3 gun sok diyet yapip 4.gun ne bukduysam saldiriodum diyetisyenim de beni beslenme uzmanina yonlendirdi psikolog ayni zamanda bugun yine gdicem 2. Terapim cok iyi anlatio size de bilgi veririm:)
Anlatim cnm ilk seansimdam biraz bahsedim ben hep sok dieyt yapiodum snra tabi hep diyet modunda olunca bi yerden sonra bigunde ne bulduysam yiyodum yarin tekrar diyet yaparim nasilsa diodum ama boyle yaparak hem yeme duzenimi bozdum hemde kilo aldim cnku vucut sok dietten cikinca yine bir kitliga girerim die yesiklerimzi depoluormus i yuzden artik o bu liste yerine sagliklo yasayip gozumuzun hicbir yiuecekte kalmamasi lazim haftada bir gun istedigini ye dedi ama dger gunler saglikli beslen dediayni dertten muzdaripiz cnm bende daha once yapip buzluga koydugum katmerlerim var onları cikardim yanina da sogus domates ve tarhana çorbası yeter sanirim bugunde böyle olsundu
Ayy nolur anlat cnm bende ayniyim sok diyetlerden sonra insan gibi yemiyorum o yuzden yemin ederek nefsimi durduruyorum bayram bitsin esim ise kizim okula baslasin yeminlerimi aylik yapicam haftada 1 gunde odul vericem kendime gunluk 1000 1200 kal alip egzersizlerimi de yapicam hele bir bayram gecsin de
Canm bu arada bnde seninle ayniydim hep yemin ediodum yememek icin bu da iyi degil aslinda cnku bazen nefsin o an cok cektiyse alip bikac isirik tadicaksin ondan ki gozun kalmasin yoksa hep diet botsin yeriz dioruz snra da nasi ne kadar yicegimizi bilmioruzayni dertten muzdaripiz cnm bende daha once yapip buzluga koydugum katmerlerim var onları cikardim yanina da sogus domates ve tarhana çorbası yeter sanirim bugunde böyle olsundu
Ayy nolur anlat cnm bende ayniyim sok diyetlerden sonra insan gibi yemiyorum o yuzden yemin ederek nefsimi durduruyorum bayram bitsin esim ise kizim okula baslasin yeminlerimi aylik yapicam haftada 1 gunde odul vericem kendime gunluk 1000 1200 kal alip egzersizlerimi de yapicam hele bir bayram gecsin de
Anlatim cnm ilk seansimdam biraz bahsedim ben hep sok dieyt yapiodum snra tabi hep diyet modunda olunca bi yerden sonra bigunde ne bulduysam yiyodum yarin tekrar diyet yaparim nasilsa diodum ama boyle yaparak hem yeme duzenimi bozdum hemde kilo aldim cnku vucut sok dietten cikinca yine bir kitliga girerim die yesiklerimzi depoluormus i yuzden artik o bu liste yerine sagliklo yasayip gozumuzun hicbir yiuecekte kalmamasi lazim haftada bir gun istedigini ye dedi ama dger gunler saglikli beslen dedi
Canm bu arada bnde seninle ayniydim hep yemin ediodum yememek icin bu da iyi degil aslinda cnku bazen nefsin o an cok cektiyse alip bikac isirik tadicaksin ondan ki gozun kalmasin yoksa hep diet botsin yeriz dioruz snra da nasi ne kadar yicegimizi bilmioruz
Ooo baya kaloriliymis suan gunluk tutmadigim icin bakmamistim canim suan diyet yapmak istemiyo bu arada helal olsun 600 kl cook iyiymispambuk-apla bende aynıyım eğer birşeyi çok yemek istemiyorsam tadına bakmıyorum bakarsam devamı geliyor kendime engel olamıyorum. Bu buzluklar cankurtaran oluyo bazen ilk işim onun başına gidip içini karıştırmak oluyo merak eetme çok doyurucu olur 1000 kalori. Eğer diyetkolik yanlış bilgi vermiyorsa ben bugünü 600 kalori ile kapattım canımın istediğini de yedim kısıtlı olarak tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?