cnm benim kastettiğim aynı evde
evliymiş gibi ailelerin de haberi olarak birkaç ay yaşamak ve görmek
he böyle de yaşadıysanız siz gerçekten birbirinize aitmişsiniz o zaman ne diyimyerimseniben
aklı dengesi bi an yerinde olmadığı için
valla ben evlendim çünkü eşimi çok seviyorum yaklaşık 1 yıldır evliyiz ve çok mutluyuz allahıma binlerce şükür.onunla evlenmeseydim sırf evlenmek için yalnızlık korkusu için evlenmezdim.anlaşabileceği geçinebileceği bir erkek bulan kadın evlenmiosa şaşarım onun aklına:))))herkes evlensin yuppiiii:)sizce bir kadın yada bir erkek ne düşünceler altında evlenmeye karar verir? insanı evliliğe sürükleyen sebeplerin başında yanlız kalma korkusumu geliyor acaba, aslında herzaman yanlız değilmiyiz.Sebep neolursa olsun anlaşabildiğin ve anlayabildiğin zaman evlilik bence çok güzel ya sizce?:sm_cool::enbuyukkk:
eee tabi buda var güzelim.yoksa neden evlenelim dimi:))Sex icinaklinialirimsmile
derrrmissimmmmmdelikafadulden
Ay saka sakaaaaalaelaelaelaelae
aynen bende böyle düşünüyorum...diğer yarısını bulduğuna inandığı
hayatı her anıyla onunla paylaşmayı istediği
ve yaşlanınca el ele verip yaşadıkları acısıyla tatlısıyla ve varsa tebessümle gözlerinin içine bakarak hatırlayabilmek için :asigim:
aynen bende böyle düşünüyorum...
hani denir ya iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta hep beraber ve el ele olmak için... sevdiğin insanla her şeyi rahat rahat çılgınca yaşayabilmek için... ve evet en güzeli de onca yıldan sonra tebessümle gözlerinin içine bakarak iyi kötü günleri hatırlamak ve en önemlisi de iyiki evlenmişim diyebilmek için...
sevdiğimizle evlenip bu hayallerimiz gerçek olcak mı acaba? :asigim:
eee tabi buda var güzelim.yoksa neden evlenelim dimi:))
diğer yarısını bulduğuna inandığı
hayatı her anıyla onunla paylaşmayı istediği
ve yaşlanınca el ele verip yaşadıkları acısıyla tatlısıyla ve varsa tebessümle gözlerinin içine bakarak hatırlayabilmek için :asigim:
İnsan '' 0 '' sensin dediği zaman evlenir;
Sonra '' aa sen o değilmişsin'' dese de...evlidir.
Ama bir de hala yıllar sonra '' iyi ki senmişsin '' diyorsa o zaman iyi ki evlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?