İnsan neden evlenir?

cnm benim kastettiğim aynı evde
evliymiş gibi ailelerin de haberi olarak birkaç ay yaşamak ve görmek
he böyle de yaşadıysanız siz gerçekten birbirinize aitmişsiniz o zaman ne diyimyerimseniben

yok hayatım benim ailemin haberi yoktu ben baya Avrupai takıldım ama ailem has be has Türk ailesi :roflol: ama eşimin ailesi biliyordu. erkek çocuk olunca çok önemsenmiyor tabi.
ama ailemin haberi olur deyip de evlenmeye karar vermedim canım. 6 yıldır onlardan ayrıydım o korkuyu aşalı çok olmuştu yani. umarım annemin benden habersiz bir kk hesabı yoktur bu arada kaydirigubbakcemile3
bence karşına o insan çıktığı anda sen de sadece aşk için evleneceksin. en azından ben herkesin bu şekilde evlenmesini dilerim hep Şeniz

eheh kimin ailesi türk ailesi değil ki az ya da çokkaydirigubbakcemile3
ben sevgilimi çok svyrum ,onla evlenirsem sebep sevgi olacak ama işte önceki dediğim toplumda genel gördüğümdü ondan söyledimyerimseniben

gelenek olmuş galibaa :hulya: belli bir yaşa gelince gözünün içine bakıyorlar evlen diye sempatiksalakcinni

Evlilik ortak bir paylaşım alanı.. keşke mutlu olacağına inanıp insanlar severek evlense.
ben ne kadar severek evlenmeyi istemiş olsamda bu pek mümkün değil... çünkü sevebileceğim değer verebileceğim kimse yok.

O tebessumu her gun gorebılmek ıcın evlenmıstım

Sımdılerde bırbırımızı yedıgımız ıcın daha cok kızgın halını goruyorum ama o zaman dahı yıne tebessum edebılıyor...

valla ben evlendim çünkü eşimi çok seviyorum yaklaşık 1 yıldır evliyiz ve çok mutluyuz allahıma binlerce şükür.onunla evlenmeseydim sırf evlenmek için yalnızlık korkusu için evlenmezdim.anlaşabileceği geçinebileceği bir erkek bulan kadın evlenmiosa şaşarım onun aklına:))))herkes evlensin yuppiiii:)

diğer yarısını bulduğuna inandığı
hayatı her anıyla onunla paylaşmayı istediği
ve yaşlanınca el ele verip yaşadıkları acısıyla tatlısıyla ve varsa tebessümle gözlerinin içine bakarak hatırlayabilmek için :asigim:

aynen bende böyle düşünüyorum...
hani denir ya iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta hep beraber ve el ele olmak için... sevdiğin insanla her şeyi rahat rahat çılgınca yaşayabilmek için... ve evet en güzeli de onca yıldan sonra tebessümle gözlerinin içine bakarak iyi kötü günleri hatırlamak ve en önemlisi de iyiki evlenmişim diyebilmek için...

sevdiğimizle evlenip bu hayallerimiz gerçek olcak mı acaba? :asigim:

Hayata güzellik katmak için.
Sevgisini dahada güçlü yaşamak için.
Mutluluk için tabiki.
Allah mutlulukları arttırmayı nasip etsin herkeslere :)

benim hayalim gerçek oldu canım 2 seneye yaklaştık evliliğimizde
darısı sana ve tüm isteyenlere inşlhhh :Saruboceq:

ınsan '' 0 '' sensin dediği zaman evlenir;
Sonra '' aa sen o değilmişsin'' dese de...evlidir.
Ama bir de hala yıllar sonra '' iyi ki senmişsin '' diyorsa o zaman iyi ki evlidir.

eee tabi buda var güzelim.yoksa neden evlenelim dimi:))

hadi canım çok cilveli gördüm seni kız demek sex büyük bi faktör evlenmenden allah iyiliğini versin emi az gülmedimdelikafaduldenvallahi ben artık evlenmek falan istemiorum ve evlenmek için bi sebepte göremiorum ortada hatta evlenmemem için nedenler görüyorum hıhhhh

kesinlikleee alkisalkisalkis

sevdiği için,sevilmek istediği için,ben değil biz olmak istediği için, diğer yarısını bulduğu için, mutlu olmak istediği için, hayatı acısıyla tatlısıyla paylaşmak için, ağlayacak bir omuz birlikte güleceği bir insanı yanında istediği için.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…