inan canım eşin değişmese bile sen çevrende gördüklerin doğrultusunda değişebiliyorsun ama şu bir gerçek ki her iki tarafta dürüst olursa istediğin kadar değiş yada değişsin saygı aynı şekilde devam ediyor herşeyin başı dürüstlük yanlışmı hanımlar
çok güzel ifade etmişsin aslında. düşününce benimde mutlaka ilerleyen zamanlarda fikirlerimin değişeceğini anlıyorum. ama benim değişimden kastım aslında şu anda yaparım dediği şeyleri ilerde yapmaması. mesela ben anneme çokdüşkünüm ve evlendiğimiz zaman istediğin zaman annene gideriz diyor. (evi biraz uzak tutacağızda belkide ikna etmek için söylüyor) buna benzer şeyler yani sözünde durmaması falan :çok üzgünüm:
Ben seviğim insanı, ruh eşimi bulduğumu düşündüğüm için evlenmiştim. Hayatımın kalanını eşimle geçirmek, çocuk sahibi olmak, gelecek için aynı amacı gütmek, ortak planlar yapmak, birbirimize destek olmak, güzel ve kötü zamanları paylaşmak için...yaşlandığmızda yalnız kalmamak için.... Eşim benim en iyi arkadaşım, dostum, sevgilim, çocuğum... herşeyimdi. Allah nur içinde yatırsın, bigün tekrar buluşucaz bunu biliyorum!
ne mutlu sana mutluluğun ebedi olsun inşallahdoğru insanı bulunca mutlaka evlenilmeli bence..ben eşimle çok mutluyum,kızlar aşk evliliği yapın,o zaman gözünüze eksiler daha az görünür..canım murtum,çok anlayışlıdır
canım zaman herşeyin en güzel ilacıdır sen şimdiden olayları kafana bu kadar takma olay yaşadığın zaman çözümlerini düşünsen şimdiden bu kadar yorulmazsın şu an yaşamadığın şeyleri düşünürsen yorulursun boşver sen bugünü yaşa, ALLAH inşallah düşündüğün kötü şeyleri yaşatmaz sana mutluluğu düşün mutlu yaşa:sm_cool:
:1hug: ben eşimi çok seviyorum 1,5 yıllık evliyiz inanın 1 gün ayrılmadık daha ben onun yanında olmaktan çok huzulu ve mutluyum oda aynı mutlulukta ben markete giderken bile ayrılamıyoruma.s ben sevdiğimin yanımda olmasını seviyorum sabahları ona kahvaltı hazırlamayı,akşamları uyumadan önce masaj yapmayı....
Sevdiğim insanla hayatın geri kalan kısmını her yönüyle paylaşmak ve ömrümün sonuna kadar evimde,yanımda görmek, herşeyi onunla, ortak yapmak ve beni genel anlamda mutlu edeceğine inandığım için evlendim.
çoooookkk teşekkür ederim içime su serptin insan bunaldığı zaman güzel şeyler duymak iyi geliyor. ne yapayım işte bu da benim yapım. zaten durup durup kendimi mutsuz edecek şeyleri bulmaya bayılıyorum. mazoşistmiyim acaba :uhm: sanırım bu korkuları birçok nişanlı kızda yaşıyordur yoksa yanlızmıyımdır dersiniz :a015::a015:
insan hayatına girebilecek en önemli ve büyük dostunu kazanmak için evlenir.tebrikler sen kazanmışsın canım
hayatın zorluklarına beraber gogus germekıcın,mutlu olmak ıcın,cocuk ıcın,sevmek ve sevılmek ıcın.ama malesef hıc te oyle olmuyor.her 100 cıftten 94u bosanıyormuss.cesaret ıster olduk.son zamanlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?